• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anne olmaya can atan bn artık istemiyorum

Bende polikistik over hastasıyım hemde yıllardır killanma mi kilo almamı ne dersen var bende o derece ama stres çok önemli bide sogan kuru yap mutlaka ben bu şekilde hamilekkaldım şükür suan 3. Ayimiz bitiyo sogan kurunu araştır ve yap polikistik over bire bir daha sonra incir kuru ciddi anlamda yumurta kalitesini yükseltiyor ben 7 ay regl olmadığımı bilirim
Allah tama mina erdir sin cnm .Doğal yoldan mi gebe kaldin bnde de kıllanma var ama az adetlerim bir buçuk ayda bir oluyorum.

Bende polikistik over hastasıyım hemde yıllardır killanma mi kilo almamı ne dersen var bende o derece ama stres çok önemli bide sogan kuru yap mutlaka ben bu şekilde hamilekkaldım şükür suan 3. Ayimiz bitiyo sogan kurunu araştır ve yap polikistik over bire bir daha sonra incir kuru ciddi anlamda yumurta kalitesini yükseltiyor ben 7 ay regl olmadığımı bilirim
Sogan kuru aylarca kullandım sonra ultras yona girdim gene aynı dedi dr değişen hiçbir şey yok

Allah tama mina erdir sin cnm .Doğal yoldan mi gebe kaldin bnde de kıllanma var ama az adetlerim bir buçuk ayda bir oluyorum.

Amin inşaallah evet kendiliğinden oldu hiç bi tedavi görmedim beklet ti bizi ama şükür geldi minigimiz benimde adetlerim 36 günde bi bazen 40 günde olurdu bazen iki üç ay olmazdı hiç düzen yoktu

Allah isteyince nasip edince olur .Ben inanmıyorum baksana aşılama yapıp tüp bebek yapıp tutmayan lar . sonrada doğal yoldan hamile kalmışlar

Evet benim ablam 5 sene tedavi gördü tüp bebek asilama çatlatma igneleri neler neler yaptı sonra kendiliğinden hamile kaldı

Evet benim ablam 5 sene tedavi gördü tüp bebek asilama çatlatma igneleri neler neler yaptı sonra kendiliğinden hamile kaldı
Bnde bir senedir isyorum gecen sene oldu doğal oda dustu .sende dikkat et pkoarda bebek geliş mi yor .bnde gelişmedi kürtaj oldum Dr sormayı unutma bak

Bnde bir senedir isyorum gecen sene oldu doğal oda dustu .sende dikkat et pkoarda bebek geliş mi yor .bnde gelişmedi kürtaj oldum Dr sormayı unutma bak

Şükür suanlik gelişimi iyi inşaallah hepte böyle olur ama geç döllenme oldu pko olduğum için 3 hafta geriden geliyoruz doktorum zaten pko takımı yaptığı için zorluk yaşamadık adet tarihimi ultrason haftasına göre değiştirdi suanlik iyiyiz bakalım Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Kayınvalidem 18 yaşında evlenmiş...4 sene çocuğu olmamış...kayınvalidesi ve görümceleri "meyve vermeyen ağacı keserler" gibi incitici sözler söylemişler sürekli...ama bir gün bile üzülmedim,neden çocuğum olmuyor diye kafama hiç takmadım diyor...
Sonra kendiliğinden hamile kalmış...
Yiyip içip gezdiğim yanıma kar kaldı der hep..

Mrb bnde rahîm filmi istenildi 7 ay önce çektim temiz çıktı .Ama bu ameliyat i kisleri yaktığı için olmak istiyor dum .rahim filmi temiz ise ameliyat gerek var mı.Bide psikolojim bozulmuş yeme icme yatma hepsi duzensiz
Kistleri yaktığı filan yok canım ben ameliyatı olmadan önce araştırmadim ve pişmanım netice alamayan çok fazla kişi var çok ünlü bi doktor da tv de en son çare olarak söyledi zaten benim tup bebek bile tutmadi 3.5 saat kaldım ameliyatta paraya acımıyorum bıçak altına yatmaya değmez değmedi yani

ya evet daha 23 yasindasin emin ol.kimse sana aci dolu gozlerle bakmiyor cocuk sahibi olmak.nasil buyuk bir sorumluluk biliyormusun sen....oh ne rahat suan gozleriyle bakiyolardir...bende pkoyum klomenle kaldim fazla surmedi benimki 8 ay kalamadim senin de.mutlaka olur pko kisirlik degil yumurta tembelligi tup bebek genelde yuzde 90 pkolularda tutuyormus cok acele ediyorsan yaptir bence...pko da en onemli unsur birde bu isi kafaya takmamak unutmak baska islere yonelmek ben 7 ay falan evde kafaya cok taktim tam ise girdim hayata kapildim kalmisim hamile hemide 1 aylik olmis hic anlamadim okadar kafamdan silmisiim ki dusun yani anlamamisiim kendimi...birde belki faydasi olur hamile kaldigim ay kuru incir havuc kuru ictim ayni zamanda esimede.keci boynuzu suyu icirdim ve ayni zamanda klomen arti folik asit kullandim bunlarin oldugu ay kaldim canim

Daha 23 yaşındaki bir kadına kim niye acı dolu gözlerle baksın yahu? Bu kadar umutsuz olmak için fazla genç değil misiniz?
ay cok guldum bu yoruma cok tatlisin:) cok haklisin:) konu sahibi 23 yasindasin kim sana aci gozlerle bakabilir hadi 43 yasinda olursun vah vah bu yasa geldi daha cocu olmadi diye bakarlar ama sen daha 23 yasinda bebesin:)))

Kistleri yaktığı filan yok canım ben ameliyatı olmadan önce araştırmadim ve pişmanım netice alamayan çok fazla kişi var çok ünlü bi doktor da tv de en son çare olarak söyledi zaten benim tup bebek bile tutmadi 3.5 saat kaldım ameliyatta paraya acımıyorum bıçak altına yatmaya değmez değmedi yani
Günaydın cnm.ciddi misn ya sen bi arkadaş yaptı eger hamile kalırsa bnde yapcm diyor dum .ama çok hamile kalanlar var .ama bnde korkuyorum zaten anestesizi ile yapılsa de kapalı ameliyat olsa da cnm sen de pko var mı ameliyat tan kaç ay geçti yapa li

Çok tsk ederim güzel yorumlarınız için allah razı olsun.Ama arkadaşın dediği gibi meyve vermeyen agac gerçekten taslaniyor ne yapayım bilmiyorum vermeyen yüce rabbim neden bu kadar acımasız ca eleştiri yor lar anlamış değilim bnde

ya evet daha 23 yasindasin emin ol.kimse sana aci dolu gozlerle bakmiyor cocuk sahibi olmak.nasil buyuk bir sorumluluk biliyormusun sen....oh ne rahat suan gozleriyle bakiyolardir...bende pkoyum klomenle kaldim fazla surmedi benimki 8 ay kalamadim senin de.mutlaka olur pko kisirlik degil yumurta tembelligi tup bebek genelde yuzde 90 pkolularda tutuyormus cok acele ediyorsan yaptir bence...pko da en onemli unsur birde bu isi kafaya takmamak unutmak baska islere yonelmek ben 7 ay falan evde kafaya cok taktim tam ise girdim hayata kapildim kalmisim hamile hemide 1 aylik olmis hic anlamadim okadar kafamdan silmisiim ki dusun yani anlamamisiim kendimi...birde belki faydasi olur hamile kaldigim ay kuru incir havuc kuru ictim ayni zamanda esimede.keci boynuzu suyu icirdim ve ayni zamanda klomen arti folik asit kullandim bunlarin oldugu ay kaldim canim
Bnde de klomen ise yaramadı .Bu ayda asilama yapılacak ti de gene tahlil istedi . Bugün Adetim in beşinci günün Klomen alıp kullanacam . inşallah asilamaya gerek kalamz ya sizinde çocuğunu Allah bağış lasin .acaba bnde mi bi işe girsem ya kendime hiç güvenmiyorum

Kayınvalidem 18 yaşında evlenmiş...4 sene çocuğu olmamış...kayınvalidesi ve görümceleri "meyve vermeyen ağacı keserler" gibi incitici sözler söylemişler sürekli...ama bir gün bile üzülmedim,neden çocuğum olmuyor diye kafama hiç takmadım diyor...
Sonra kendiliğinden hamile kalmış...
Yiyip içip gezdiğim yanıma kar kaldı der hep..
Bnm kaynana min ise 3 yılında bi tane doğmuş olmuş bidaha olmamış Aradan 4 sene geçmiş 7 yılında hamile kalmış 8 yılında kucağına almış .Tabi kaynanam bunu söylemedi.gorumcem konuşurken ağzından kaçırdı .üzülme dedi annemin 7 yıl olmamis

Neden bu kadar çabuk pes ediyorsunuz neden bu kadar karamsarsınız daha aşılama bile yapılmadan olmayacak, bıktım usandım diyorsunuz ki daha hiçbir uğraş vermemişsiniz.

Ben 2 aşılama oldum tutmadı. Sonra bir tüp yaptırdım olmadı, dondurulmuşlarım vardı, ondan önce histereskopi oldum ayrıntılı bakılması için sonra dondurulmuşlar koyuldu olmadı, sonra başka şehirde tüp yaptırdım olumsuzluklar oldu tedavim yarım kaldı olmadı ve hala umutluyum hala dirençliyim olacak diyorum. Yaşım 34.

Siz daha 23 yaşındasınız yolun başındasınız şimdiden pes ederseniz zaten amacınıza ulaşamazsınız. Bu işler sabır ve tevekkül gerektiriyor. 5-6 tüp yaptıran insanlar var. İnşallah aşılamanız tutar ama pes etmek için erken.

Allah ne buyurmuş. Ben her kulun kaderine kendi çabasına bağlı kıldım.

Neden bu kadar çabuk pes ediyorsunuz neden bu kadar karamsarsınız daha aşılama bile yapılmadan olmayacak, bıktım usandım diyorsunuz ki daha hiçbir uğraş vermemişsiniz.

Ben 2 aşılama oldum tutmadı. Sonra bir tüp yaptırdım olmadı, dondurulmuşlarım vardı, ondan önce histereskopi oldum ayrıntılı bakılması için sonra dondurulmuşlar koyuldu olmadı, sonra başka şehirde tüp yaptırdım olumsuzluklar oldu tedavim yarım kaldı olmadı ve hala umutluyum hala dirençliyim olacak diyorum. Yaşım 34.

Siz daha 23 yaşındasınız yolun başındasınız şimdiden pes ederseniz zaten amacınıza ulaşamazsınız. Bu işler sabır ve tevekkül gerektiriyor. 5-6 tüp yaptıran insanlar var. İnşallah aşılamanız tutar ama pes etmek için erken.

Tamam haklisiniz ama maddi durum olmayınca da tedavi göremiyorum ben

Bnde olmayacam sağol cnm

İnşallah tutar gerçekten zor bi surec .Ama işte maddi durum olmayınca da daha kötü oluyor .bakalım inşallah rapor çıkar çıkmaz sa para m var azıcık daha toplamam geri öyle gidicem

Back
X