anne olmaya can atan bn artık istemiyorum

Ya bnde bilmiyorum ki ne oldu bana söyle dusunur um ya duserse ya ölü doğarsa ya olmaz sa korku herşey var çok isyordum ne oldu bana bilmiyorum ama
Ooo canım o kadar düşünüyorsan birazdan kalp krizi geçirerek ölebilirsinde boşver takma bu kadar

Arkadaşlar eşim ve benm ssk yok eşimin üroloji gönder diler . araştırma hastahane ne kadar ücret alır lar bilgisi olan var mı

Herkese Mrb anne olmaya can atan bn pazartesi günü aşılama olmam gerek .Vede 6 aydır bekliyorum aşılama için para biriktirdik vs .Ama gitmek istemiyorum nedense biktim artık hiç bir umut yok kalmadi nedenini bilmiyorum artık .Lütfen bana bi akıl verin çok istiyorum ama olmayacak diyorum yapsam da olmaz diyorum . sıkıldı m artık insanların bana acı dolu gözlerle laf sokakların dan artık yoruldum aldılar bnden anne olma hevesini de .yaş 23 pko hastayım 5 senelik evli yim.dogal yolda n bi kez gebe kaldım ama bebek gelişmedi kürtaj oldum.Drlae 8 aydır klomen verdiler ve cvp vermedi sonra direk tüp bebek biri asilama biri laparoskopi ameliyat i dedi.Rahim filmi istendi çektim oda temiz çıktı . hormon tahlili Normal sadce olan maddi manezi bana oldu.neden ya arkadaş benim gibi aynı sorunu yaşayan lar var mı uzun oldu hakkını zi helâl edin
Canım daha 23 yaşında gencecik bir kızsın ne bu bebek isteği ne bu bıkkınlık
Hayatını yaşasana bu günlerin geri gelmicek
Çocuk olsa nolcak bu yaşta en güzel yıllarını olgun olmaya mecburi, sorumluluklarınla geçireceksin

Kendine çevrendeki erkenden evlenip hiçbirşey görmemiş köle gibi kendinden beklenilen görevleri yerine getiren ve boyuna çocuk doğuran kişileri örnek alacağına gençliğini yaşayan yeni şeyler gören, öğrenen
Kendini geliştiren bilgilenen ve istediği gibi özgürce yaşıyanları örnek almalısın

Çocuk sahibi olmak anne olmak sonraki işin olmalı

Bu konuyu açan 30unu geçmiş ve 5 yıldan daha fazla bu iş için uğraşmış biri olsa ben ona üzülürdüm
Ama sen gerçekten sorununu gözünde büyütüp örnek aldığın topluluğun bir kaç geri kafalının sözüne üzülüp kafana takıp depresyona giriyorsun

Tatlım kendine gel aynaya bak

bence o insanları tersle bi daha soramasınlar, sen daha çocuksun ya, günümüzde ergenlik 21-23 yaşına kadar sürüyor kabul ediliyor... bi de düşünmezsen boşverirsen olur, oluruna bırak, sakin ol, sana iyi gelen insanlar otur kalk, acaba şimdi bu bana bebek soracak mı diye düşündüğün insanlarla değil. kendini oyalıcak başka şeyler bul, at kafandan bu olumsuz umutsuz düşünceleri...

İşte bu ya

Belki bu tarz kişileri tamamen yaşamından soyutlayamaz ama hiç olmazsa gülüp geçebilmemeli :)
Ben 20 yaşında evlendiğim halde ve çevrem bu tarz insanlarla dolu olduğu halde hiç bir zaman onlar kadar cahil olmadım

Tam 8 yıl kendimi, kendimizi hazır hissedene kadar bekledik yaşımın geldiğini düşündüğüm anda bu maceraya atıldık
Ve bu koca 8 yılda o tüm laf söyleyenlere güldük geçtik
Bizim çocuğumuzun olmadığını düşünüp bundan mutlu olduklarını gördüklerimize hep bizim çocuğumuz olmayacakmış hemde hiç dr dedi diyorduk
Sonra gülüp geçiyorduk
Zaten bi süre sonra sizin gerçekten umursamadığınızı anladıklarında susuyorlar

Bizde rahat rahat gençliğimizi yaşadık gezdik bilgilendik okuduk büyüdük
Aynen dediğiniz gibi
Ve şimdi bir oğlumuz var

Konu sahibi onlar taktığınız sürece varlar.. çocuk olmuyor diye üzülmeniz için çok erken

henüz çok gençsin

29 yaşımda eşimin sıfır spermi olduğunu öğrendiğimde bile bu kadar umutsuz değildim

30 da anne oldum

neyse çevreniz hiçbir şey bilmek zorunda değil neden acıyarak baksın ki

çok gençsin, hayatımı yaşayacağım de geç

çocuk olur ya da olmaz millete ne

Laparoskopi sakın olma canım ben oldum netice yok moralini bozmak istemem aşılama tutmazsa tedaviye ara ver ben 2 senedir gördüm tedavi ama gözün donuyo ve klomen depresyona sokan bi ilaç ben onu kullanırken hep ağlıyodum bana çok ilaç kullandın tedaviyi bırak vücudunu dinlendir diyenlere çok kiziyodum "benim yerimde olun da siz bırakın diye " ama tedaviyi bırakınca kendime sorduğum ilk şey manyak mıyım ben neden bu ısrar ne bu zorlama ağladığına degermi pko çok zor bişey yaşam düzeni uyku beslenme düzeni tamamen düzenli olması gerek şuan soğan suyu düşünüyorum kısmet olursa olur moduna giriyorsun bi süre sonra

Canım daha 23 yaşında gencecik bir kızsın ne bu bebek isteği ne bu bıkkınlık
Hayatını yaşasana bu günlerin geri gelmicek
Çocuk olsa nolcak bu yaşta en güzel yıllarını olgun olmaya mecburi, sorumluluklarınla geçireceksin

Kendine çevrendeki erkenden evlenip hiçbirşey görmemiş köle gibi kendinden beklenilen görevleri yerine getiren ve boyuna çocuk doğuran kişileri örnek alacağına gençliğini yaşayan yeni şeyler gören, öğrenen
Kendini geliştiren bilgilenen ve istediği gibi özgürce yaşıyanları örnek almalısın

Çocuk sahibi olmak anne olmak sonraki işin olmalı

Bu konuyu açan 30unu geçmiş ve 5 yıldan daha fazla bu iş için uğraşmış biri olsa ben ona üzülürdüm
Ama sen gerçekten sorununu gözünde büyütüp örnek aldığın topluluğun bir kaç geri kafalının sözüne üzülüp kafana takıp depresyona giriyorsun

Tatlım kendine gel aynaya bak
Mrb haklisiniz ama 5 senelik evli olmam işi ki zorla s tiriyir esime de bana da sorun çıkar ti yor lar napim bir işe mi gir sem oda içim den gelmiyor

Madem pko da varsa ben propolis arı sütü polen bal karışımı tavsiye ederim. Güvenilir bir yer bulup hepsini ayrı ayrı alıp karıştır ve ye. Karıştırma oranlarına netten bakabilirsin. Eşin de yesin.
Tarifi ni verir misiniz ne kadar kullancm etkisi niçin dır tsk

Laparoskopi sakın olma canım ben oldum netice yok moralini bozmak istemem aşılama tutmazsa tedaviye ara ver ben 2 senedir gördüm tedavi ama gözün donuyo ve klomen depresyona sokan bi ilaç ben onu kullanırken hep ağlıyodum bana çok ilaç kullandın tedaviyi bırak vücudunu dinlendir diyenlere çok kiziyodum "benim yerimde olun da siz bırakın diye " ama tedaviyi bırakınca kendime sorduğum ilk şey manyak mıyım ben neden bu ısrar ne bu zorlama ağladığına degermi pko çok zor bişey yaşam düzeni uyku beslenme düzeni tamamen düzenli olması gerek şuan soğan suyu düşünüyorum kısmet olursa olur moduna giriyorsun bi süre sonra
Mrb bnde rahîm filmi istenildi 7 ay önce çektim temiz çıktı .Ama bu ameliyat i kisleri yaktığı için olmak istiyor dum .rahim filmi temiz ise ameliyat gerek var mı.Bide psikolojim bozulmuş yeme icme yatma hepsi duzensiz

Tarifi ni verir misiniz ne kadar kullancm etkisi niçin dır tsk
Forumda kullanıp hamile kalanlar vardı sperm sayısına da etki ediyor adeti de düzenliyor doğurganlığı artıyormuş. Ben de kullanıyorum internette faklı ölçüler var ama ben yaklaşık 200 ml bal içine 3 yemek kaşığı polen, 1 tatlı kaşığı propolis, 1 çay kaşığı arı sütü koyuyorum. Metal kaşık olmamalı plastik ya da tahta olacak. Sabah akşam yemek gerekmiş ama ölçüleri yine de araştırın. Günde 1 çay kaşığı arı sütü yiyorum diyen de olmuş ama ben fazlasının zararlı olduğunu duymuştum o yüzden o şekilde kullanmıyorum. Ayrıca zaten arı sütü pahalı bir şey yani ben enjektörle almıştım 10 gr filan

Biraz zaman ver kendine yaşin daha çok genç
Kulaklarini tika.yada sana laf sokanlardan uzaklaş.
Umutlu ol inancını kaybetme

Biraz zaman ver kendine yaşin daha çok genç
Kulaklarini tika.yada sana laf sokanlardan uzaklaş.
Umutlu ol inancını kaybetme
Aslında böyle umidi mi neden kestim bilmiyor daha bi klomen kullandım daha onim de uç aşılama bi de tüp bebej var haklisiniz tsk

Forumda kullanıp hamile kalanlar vardı sperm sayısına da etki ediyor adeti de düzenliyor doğurganlığı artıyormuş. Ben de kullanıyorum internette faklı ölçüler var ama ben yaklaşık 200 ml bal içine 3 yemek kaşığı polen, 1 tatlı kaşığı propolis, 1 çay kaşığı arı sütü koyuyorum. Metal kaşık olmamalı plastik ya da tahta olacak. Sabah akşam yemek gerekmiş ama ölçüleri yine de araştırın. Günde 1 çay kaşığı arı sütü yiyorum diyen de olmuş ama ben fazlasının zararlı olduğunu duymuştum o yüzden o şekilde kullanmıyorum. Ayrıca zaten arı sütü pahalı bir şey yani ben enjektörle almıştım 10 gr filan
Tamam cnm ben Aktar ciya gideyim de hazır lasin zaman ayırıp yazdığı n için tsj

Bende polikistik over hastasıyım hemde yıllardır killanma mi kilo almamı ne dersen var bende o derece ama stres çok önemli bide sogan kuru yap mutlaka ben bu şekilde hamilekkaldım şükür suan 3. Ayimiz bitiyo sogan kurunu araştır ve yap polikistik over bire bir daha sonra incir kuru ciddi anlamda yumurta kalitesini yükseltiyor ben 7 ay regl olmadığımı bilirim

Back
X