Teşekkür ederim canım bunuda bi atlatsaydım allahın izniyleHayırlı olsun canım benim oğlum sünnet oldu yapacağınız bir şey yok .oğlum olduğunda tüm uyuttular iki saat falan hastanede kaldık çıkardılar.Krem veriyorlar onu sürdük birde sünnet iç çamaşırları var ondan alın
Atlatırsınız inşaallah iltihap falan kalmazsa çabuk iyileşirTeşekkür ederim canım bunuda bi atlatsaydım allahın izniyle
İnşallah kapmaz ugraşıcam su degirmemAtlatırsınız inşaallah iltihap falan kalmazsa çabuk iyileşir
Yarın sünnet için muayene olucak bir kaç güne kesilecek ne yapılır ne edilir bilmiyorum tecrübelerden yardım istiyorum
5 buçuk yaşında 4 yaşında sünnet yaptırmıştıkKaç yaşında oğlunuz?
Sizi alıntılamadım ki :)5 buçuk yaşında 4 yaşında sünnet yaptırmıştık
Yanlış görmüşüm kusura bakmayınSizi alıntılamadım ki :)
7 yaşında biraz geciktik biliyorum ama vakit bulamadık bi türlü biz vakit bulduğumuzda Dr sünnet yaşı değil dediKaç yaşında oğlunuz?
Uyutuyolarmı uyuşturuyolarmı7 yaşında biraz geciktik biliyorum ama vakit bulamadık bi türlü biz vakit bulduğumuzda Dr sünnet yaşı değil dedi
Benim ki 20 aylıkken oldu..Daha Büyüklerde nasıl oluyor bilmiyorum.Uyutuyolarmı uyuşturuyolarmı
Sagolun Allah razı olsunBüyükken daha kolay olur gibi geliyor bana.
Allah yardımcınız olsun.
Ne güzel anlatmışsın valla masal gibi inşallah öyle olur benimkideMerhaba hayırlı olsun hiç endişelenmeyin hafta önce oldu benim oğlumda sünnet yaşında sayılır genel anestezi ile oldu.Öncesinde bir şurup verdiler sakinleşti usul usul girdi ameliyathaneye çıkınca 2 saat kadar uyudu uyanınca gayet normal uyandı.1 saat kadar daha kaldık ve çıktı evimize.Sünnet kilodu giydi hemen zaten ve hiç uf demedi maşallah. Ertesi günde normal oyununa döndü bize sadece batikon verdi dr her çiş yaptığında döktük üstüne o kadar krem felan vermedi.5 gün yıkanmadı 5.gün ve sonrası hergün duş alımına devam ediyoruz.
Bizim tek sorunumuz hala sünnet kilodunu çıkartmadık hala onunlayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?