Sünnet Çocugu sünnet olanlar veya olmuşlar

MarryRoss

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
158
139
18
33
Yarın sünnet için muayene olucak bir kaç güne kesilecek ne yapılır ne edilir bilmiyorum tecrübelerden yardım istiyorum:KK17:

Hayırlı olsun canım benim oğlum sünnet oldu yapacağınız bir şey yok .oğlum olduğunda tüm uyuttular iki saat falan hastanede kaldık çıkardılar.Krem veriyorlar onu sürdük birde sünnet iç çamaşırları var ondan alın

Hayırlı olsun canım benim oğlum sünnet oldu yapacağınız bir şey yok .oğlum olduğunda tüm uyuttular iki saat falan hastanede kaldık çıkardılar.Krem veriyorlar onu sürdük birde sünnet iç çamaşırları var ondan alın
Teşekkür ederim canım bunuda bi atlatsaydım allahın izniyle

Ben cerrahla ön görüşme yaptım bize gün ve saat verdiler. Doktor önce oğlumla konuştu ve ne yapacağını anlattı. Lokal anestezi ile yaklaşık yarım saatte bitti ve toplamda 1 saatte evdeydik.
Doktor bize anestezinin etkisinin saat kaçta geçeceğini gün gün NE yapmamız gerektiğini söyledi. Zaten ertesi gün benimki hoplayıp zıplayarak oyun oynuyordu. Tabi bunlar 16 yıl önce oldu. Şimdi her şey daha çok gelişmiştir.

Merhaba hayırlı olsun hiç endişelenmeyin hafta önce oldu benim oğlumda sünnet yaşında sayılır genel anestezi ile oldu.Öncesinde bir şurup verdiler sakinleşti usul usul girdi ameliyathaneye çıkınca 2 saat kadar uyudu uyanınca gayet normal uyandı.1 saat kadar daha kaldık ve çıktı evimize.Sünnet kilodu giydi hemen zaten ve hiç uf demedi maşallah. Ertesi günde normal oyununa döndü bize sadece batikon verdi dr her çiş yaptığında döktük üstüne o kadar krem felan vermedi.5 gün yıkanmadı 5.gün ve sonrası hergün duş alımına devam ediyoruz.
Bizim tek sorunumuz hala sünnet kilodunu çıkartmadık hala onunlayız.

Merhaba hayırlı olsun hiç endişelenmeyin hafta önce oldu benim oğlumda sünnet yaşında sayılır genel anestezi ile oldu.Öncesinde bir şurup verdiler sakinleşti usul usul girdi ameliyathaneye çıkınca 2 saat kadar uyudu uyanınca gayet normal uyandı.1 saat kadar daha kaldık ve çıktı evimize.Sünnet kilodu giydi hemen zaten ve hiç uf demedi maşallah. Ertesi günde normal oyununa döndü bize sadece batikon verdi dr her çiş yaptığında döktük üstüne o kadar krem felan vermedi.5 gün yıkanmadı 5.gün ve sonrası hergün duş alımına devam ediyoruz.
Bizim tek sorunumuz hala sünnet kilodunu çıkartmadık hala onunlayız.
Ne güzel anlatmışsın valla masal gibi inşallah öyle olur benimkide

Back
X