- 27 Nisan 2012
- 15.737
- 18.914
- 498
- Konu Sahibi gulendam_34
oralarda da hostes ilgileniyor diyolarSiz ellerinizle giriş kapısına kadar götüreceksiniz hatta bence izin isteyin bilet geçişinden uçak kapısına kadar da siz götürün belki bilet geçişinden sonra kapıyı bulmakta zorlanabilir e sonrası zaten uçağın içi..ne olabilir ki uçağın içinde kim zarar verebilir zaten başına görevli hostes veriyorlarmış..uçaktan inince de buluşma noktasına görevliyle giderse bence hiçbir problem olmaz..bence düşünmeniz gereken tek sıkıntı kontrol noktalarından sonra uçağa biniş ve tekrar indiğinde çıkışı bulması..
ama bilmiyorum işte

teşekkür ederim canım.. bide ilgilenmeyen hostese çatarsak.. Allah korusunGönderin bir şey olmaz. Siz bindireceksiniz, hostes ilgilenecek, inişte teyzesi alacak. Korkmayın bu kadar.
Uçakta ve havaalanında yabancı kimseyle konuşmamasını ve tuvalete hostesin gözetiminde gitmesi gerektiğini tembihleyin yeter.
bilemedim hanım ablaChek in yapıldıktan sonra görevli zaten hosteslere teslim ediyor çocukları,kapıyı bulamama gibi riski yok yani.
Refakat eşliğinde uçağa beraber girecek hostesle..
bak bi arkadaş da yazın karşılaşmış hostes hiç ilgilenmemiş çocukla
korktum şimdi
ben zaten bana olmaz dememsize katılıyorum evet biraz uçuk gbi dursa da hayatın gerçği bana olmaz dememmek lazım...
her taraf sapık dolu ....
işte bu gibi sapıkları duydukça korkuyorum ondan buraya sorayım dedim..
sağol abla :)İçini ferah tut yeter ki.
Hiç bişeycik olmaz..
ohhh ne güzelBen çok küçükken gitmiştim öyle. Çocuğun boynuna kart asıyorlar onunla devamlı ilgilenen hostes oluyor. Sürekli kontrol ediliyordum. Binerken ve inerken yanında oluyor hostes o ilgileniyor. Sıkıntı olacağını sanmıyorum, hatta gayet eğlenceliydi benim açımdan tek yolculuk yapıyordum ve herkes benle ilgileniyordu. (Diğer hosteslerde sürekli ilgileniyor, göz hapsinde tutuyor)
göndericek olursam inşallah kızımn da öyle geçer
kesinlikle haklısınUcakla o kadar kisa bir mesafeye gondermekle yarim saat otedeki anneanneye gondermek kiyaslanamaz bence. Ucak guvenli geliyor bana, eger dış dunyaya karsi algilari acik bi cocuksa, yani iyiyi kotuyu net bi sekilde ayirabiliyorsa, hicbir sorun yasayacagini sanmiyorum. Aksine tek basima ucaga bindim ben diye ozguveni artar.
öyle yarım saat uzağa yanında kimse olmadan bende göndermem
burda ilgilenecek insanlar var diye
evet havasından geçilmez artık kuzumun :)
inşallah öyle olurEğer gidecekse yanına oyuncaklarını da verirsin,zaten yolculuk kısa sürer,ikram filan derken anlamaz bile yolculuğu
inşallah ailesi hemen şikayet etmiştirBiz bu yaz uçakta görmüştük öyle bir çocuk. Tek başına gönderilmişti.
Açıkçası hostes de ilgilenmemişti. Yanımızda tek oturan bir hanım vardı onu alıp çocuğun yanına oturttu o kadar.
Ben göndermezdim şahsen, daha çok küçük.
gerçi şikayet etsen ne fayda
inerken de indirmedi mi acaba çocuğu...