- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.639
- 723
- Konu Sahibi gulendam_34
kapıdan komşuyla bi yere salmazdım,bırakın uçak yolculuğunu....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncesini okudunuz mu? Saygı konusuna ben getirmedim olayı.Kırmızı yere kadar güzel gidiyordun ama, şu cümlelerin çocuğunu tek başına seyahat etmesinden çekinen anneler için biraz fazla değil mi?
Rizikolu bir durum olmasa konu sahibi emin bir şekilde gönderir konu açmazdı, dolayısı ile gönderen de olabilir, göndermeyen de olabilir. Şu zamanda bu korkular da yersiz olmaz değil mi?
Forumda eskiyim, bu yüzden eski üyelere sen diye hitap ederim, yeni üyelere siz derim. Umarım beni de saygısız bulmazsın...
senaristler korku filmi senaryoları için şu konuyu okusalar yeter..
Merhaba arkadaşlar
kızım 8,5 yaşında 15 gün tatilde bikaç günlüğüne teyzesine gitmek istiyor uçakla
gidişte tek gidecek dönüşte teyzesiyle gelecek
önceleri olur gözüyle bakıyorudum ama şimdi korkuyorum ister istemez
uçakta hostes görevlendiriliyormuş boynuna kart asılıyormuş birçok kişi göndermiş ama
ne bileyim evham yapıyorum korkuyorum
siz olsanız gönderir miydiniz?
evet egem abla haklısın aynen güvensiz oldu çocuklarmaalesef hayat şartları aileleri vesveseli,pimpirikli,çocukları da ürkek güvensiz hale getirdi.7 yaşında bir yeğenim var çok ürkek mesela.benim çocuklarım onun yaşndayken çok çok farklılardı ama diyorum ya hayat şartları
burada varsayımlardan ziyade çocukken yolculuk yapanlar yazmışlar,bu nedenle uçakla tek başına gönderebilirsiniz diye düşünüyorum![]()
evet bindi canım tam 4 kezDaha önce sizinle uçağa bindi mi ?
ilk kez olacaksa göndermeyin büyük insanlar bile korkabiliyor
yaşı çok küçük
9 yaşında oğlum var 5 dakikalık okula bile kendim götürüp getiriyorum
uçak fobisi yok çok şükürKimseyi göndermedim ama beni gönderdiler 10 yaşındayken 1 haftalık tatile.
Kazasız belasız gittim geldim.
Uçakta zaten en önde hostesin yanında oturtuluyo o yaşta çocuk yolcular. Gerci benim hostes benle pek ilgilenmemisti. Ben de yan koltuktaki amcayla bıcır bıcır konusmustumKendi valizimi(cocuk valizim vardı en ufak boy) bile kendim bırakıp almıstım. Bana özgüven acısından da cok katkısı olmustu.
Yalnız simdi aklıma geldi sizin ufaklıgın bi ucak fobisi falan yok di mi ? Bi de utangaç mıdır? Yani ben uçaga bayılırım ve dışa dönük bi cocuktum sıkıntı cıkarsa direk yardım isteyebilirdim. Sizin kuzu nasıl bu açılardan?
bugün görüşeceğim canım thy ile bakalım10 saat süren uçak yolculuğunda çocuğunu hostese teslim etmişti annemin bi arkadaşı. Sorun yaşamadılar. Üstelik çocuk bildiğin okyanus ötesine uçtu. :) bence korkacak birşey yok, emin olmak adına firmayla görüşün, kafanıza takılan herşeyi sorun, içinize sinerse gönderirsiniz.
havaalanına nırakıp gitmiyolar canımsizi bilmemde ben olsam asla yollayamazdım helede o yaşta küçük çocuğu.siz bindireceksiniz,hostese emanet edeceksiniz ama uçak gittiği yere ulaştıktan sonra gittiği yerin havaalanında kendini kaybedebilir veya işlemleri hallettikden sonra dışarı çıktığında teyzesi veya her kimse onları orda görmeyebilir.kaybolur çocuk oralarda.yok yok ben yapamam.
kendisi istior belkide.ben yapabilirim başarabilirim diyebilir ama sizin yerinizde olsaydım izin vermezdim.
çok teşekkürler cevap içinHavaalanı uzaman yardımcısı olarak size şunu açıklayım;;; öncelikle kızınızın biletini alıp deske gidiypsunuz. Orda işlemleri yaptırıyosunuz. Siz zayen gate bölgesşne kadar çocugu bırakabiliyosunuz. Sadece görevli kapıdan alıp koltuğunua kadar götürüyo. İmza karşılığında form imzalanıyo. Uçak inince de görevli kişi çocuğu alıp o formdaki ismi yazılı kişiye teslim ediyo. Hatta ben bi keresinde çocuğu teslim etmedim. Çünlü teyzesi yerine halası gelmişti. Telefonlaşmalar sonucu teslim ettik:))) güvenlik eşliğinde:)) o yüzden korkmayın.. Her hün 10 larca çocuk gidip geliyo..
teşekkür ederim size çokNe kadar bilgisiz olupda burda yorum yazanlari görünce inanamiyorum.
soslu-makarna, ben eskiden hosteslik yaptim bir dönem ve sunu söyleyebilirimki, hic korkun olmasin canim, zira cocugunuz a´dan z`ye kadar kontrol altinda. Söyleki, chek-in`de yer hostesi cocugunuzu aliyor ve ucaga götürüyor, hatta ilk cocugunuz binmis oluyor ucaga. bunu yaslilarlada ayni sekilde yapiliyor. Orada hostes ablasina teslim ediliyor, aynen dedigin gibi yanliz uctugunu öteki hosteslerde görsün diye kartini boynuna takiyorlar ve tüm ucus boyu birisi ilgileniyor, icmesiyle, yemesiyle, tuvalete gitmek isterse vs. vs. eglence olsun diye, boyamak icin kalem ve kagitta var ve cocuk dergiside var ve yeni bir ucaksa cocuklar icin filimde var, hatta kulaklida veriyorlar masal dinleme veya müzik dinleme imkanida var. Ve Ucak indikten sonra en son yaslilar ve cocuklar iniyor, yine bir görevlinin elinde, kagitta yazan alici her kim ise gelip aliyor.
Biz yegenimizi 5 yasindan itibaren hep yolladik Almanya`dan Türkiye`ye ve özgüveni olustu cocugun. Ama hic korkmadik, buda cocugumuza yansidi tabi. Ama siz anne olarak korkarsaniz cocugunuzda bunu hissedecektir ve ucmak istemeyecektir.
Ne mutlu böyle bir imkani var ve dönüste zaten teyzesiyle ucacakmis.
en fazla 45 dkGonderilir cok ilgileniyorlar. Kiziniz ve sizin icin sorun yoksa niye gonderilmesin. Beni 12 yasimdayken dunyanin bi ucundan diger ucuna babanneme yolladi bizimkiler hic sorun olmadi ilgileniyorlar bide baya islem yaptilar. Siz bindirceksiniz teyzesi alacak kaldiki kac saat yolculuk?
ha ha :) canım hiç yalnız uçan çocuk duymadın herhaldeAlmazlar ucaga.