• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuğu uçakla tek başına yanında biri olmadan gönderen var mı?

evet egem abla haklısın aynen güvensiz oldu çocuklar
bizimki çok hevesli dün de konuştuk göndereceğim büyük ihtimal

evet bindi canım tam 4 kez
bende bakkala okula v.s. göndermiyorum
burada hostes ilgilenecek teyzesine gidene kadar diye..

uçak fobisi yok çok şükür
utangaçtır ama hostes ablası seninle ben ilgileneceğim der veya hep o ilgilenirse
ondan yardım isteyebilir.. o zaman çekinmez..

bugün görüşeceğim canım thy ile bakalım

havaalanına nırakıp gitmiyolar canım
imza karşılığı teyzesine teslim ediyorlar

çok teşekkürler cevap için
bende göndereceğim büyük ihtimalle :)

teşekkür ederim size çok
1. ağızdan duymak iyi oldu gerçekten
hostes yanına oturuyor demişler öyle mi yoksa hostes arada kontrol mu edecek?

en fazla 45 dk
istanbul izmir arası canım
Göndermeye karar vermissiniz sanırım. Bence de dogru karar. Cocuk kendine güvemis heveslenmisse siz de güvenini kırmayın. Madem ucaklarla da arası iyi korkmuyo. Zaten havayolu sirketiyle de konusacaksınız, ilgi gösterirler merak etmeyin.

Canim benim oglumda 12 yasinda Turkiyeye Anneannesine gitmeyi cok istiyor. Bende dusunuyorum gondersem nasil olur diye, kararsizlik yasiyorum. Ogluma guvenim tam kesinlikle..Ama yinede hala bana kucuk geliyor gozumde..merak ederim,endise ederim diye korkuyorum.. Burdan biz bindiririz annemle babam ordan alirlar diyorum kendimi rahatlatmaya calisiyorum ama net karar veremedim henuz.. Benim oglumda cok istiyor gitmeyi.. sizin cocugunuz 8 yasindaymis benimkide 12 biraz daha buyuk ama bak yinede evham yapiyorum..
Daha dogrusu esim evham yapiyor bende etkileniyorum ondan.. Bana kalsa ben Allahima emanet edip yollarim dur bakalim dusunuyoruz halen.. :)

Canim benim oglumda 12 yasinda Turkiyeye Anneannesine gitmeyi cok istiyor. Bende dusunuyorum gondersem nasil olur diye, kararsizlik yasiyorum. Ogluma guvenim tam kesinlikle..Ama yinede hala bana kucuk geliyor gozumde..merak ederim,endise ederim diye korkuyorum.. Burdan biz bindiririz annemle babam ordan alirlar diyorum kendimi rahatlatmaya calisiyorum ama net karar veremedim henuz.. Benim oglumda cok istiyor gitmeyi.. sizin cocugunuz 8 yasindaymis benimkide 12 biraz daha buyuk ama bak yinede evham yapiyorum..
Daha dogrusu esim evham yapiyor bende etkileniyorum ondan.. Bana kalsa ben Allahima emanet edip yollarim dur bakalim dusunuyoruz halen.. :)
canım burdaki yorumları okuya okuya ikna oldu gibiyim
bence sende oku :)
çocuk için çok iyi deniyor bilemiyorum..

arkadaşlar thy ile konuştum
refakatsiz olarak da alıyorlarmış
yanında ek hostes istersek 348 tl
istemezsek 149 tl
istemezsek inip binerken hostes olacak
kişiye teslim edecek imza karşılığı yine
ama uçakta yanında oturmayacakmış
bayağı pahalıymış

Back
X