- 18 Mart 2024
- 12
- 4
- 6
- Konu Sahibi angel343475
Merhabalar arkadaşlar lütfen yardımcı olun düşünmekten kafayı yiyeceğim. Çocuğum 2,5 yaşında ama konuşmuyor sadece kelimeli var baba, gel gel , düt düt, dede, bip, gol , cocuk, bebe gibi sadece kelimeleri var. Doktora götürdüm çocukta bişey olmadığını ve biraz daha beklememi gerektiğini söyledi. Konuşması açılsın diye 2 haftadır oyun evine gidiyorum ama oradaki çocuklara vuruyor etkinliklere uyum sağlıyor ama kendini ifade edemediğini için vurduğunu düşünüyorum. Çok utanıyorum. Bazı anneler problem yapıyor ama çocuk elimde değil ki anlamıyor. Çocuğum bir çocuğa vurdu anneden özür diledim sohbet açıldı işte sağlıkçıymış çocuğumun konuşmuyor diyince bir sürü şey söyledi işte kesin nörolojik problem var psikiyatriye de götür altta yatan çok büyük bir sebep vardır dedi çok moralim bozuldu götürdüğümü söyledim çocuk doktorlarının bu konuda pek bişey anlamadıklarını söyledi. Sizce ne yapmalıyım götürmeli miyim yoksa oyun grubuna devam edip 3 yaşını beklemeliyim? Çünkü korkuyorum hamilelikte bebeğimin hep engelli ya da dönem sendromlu olduğunu söylediler hala o korkular beni bırakmıyor