Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafasını çarpmadıysa bişey olmaz yatak yüksekliğindenKızlar oğlum 2.5 yaşında. Gece yanimda yatıyordu eşim vardiyali işte. 5.30 gibi yataktan kaya kaya düşmüş. Ben de onun düşme sesine uyandım. Uyutmamaya çalıştım ama gece olunca uykuya yenik düştü 1.5 saattir ayaktayım bir şey olur mu korkuyorum![]()
Ya çok geçmiş olsun bir kere de benim başıma gelmiştibebeği takip edin uyuyor mu
Benm oglumda düşerdi. ben yere sünger yatak koymuştum. 3 yaşında dusmustu yere bisey koyun yumuşak
Gece uykusunda düştüğü için çok ağladı korktu heralde. O yüzden uyanık ta tutamadim ilk defa böyle yataktan düştü yanımıza yastık ta koymuştum ama onları da devirmişCok endişe ettiyseniz hastaneye götürün içiniz rahat edergenelde çocuklar canları çok ağrıdığında ağlarlar çok ağladı mı
Baya saat geçti ya artık korkma lütfen. Benimm oğlum geçen sene şubat ayında 2 yaşındaydı tam mama sandalyesinden düştü başının arkadı yarıldı dikiş atıldı 6 saat acilde kaldık gözlem yaptılar şükür atlattık . Sizinde baya saat geçti artık farklı bir durum yoksa korkmaGece uykusunda düştüğü için çok ağladı korktu heralde. O yüzden uyanık ta tutamadim ilk defa böyle yataktan düştü yanımıza yastık ta koymuştum ama onları da devirmişgece eşim vardiyada olduğu için goturemedim şu an bakıyorum çok şükür normal gece hiç uyumadım korkudan. Sadece yanağı biraz morarmış yüz üstü düştü demek ki
teşekkür ederim
![]()
Hamd olsun Allah beterinden saklasın bütün kuzuları insallahGece uykusunda düştüğü için çok ağladı korktu heralde. O yüzden uyanık ta tutamadim ilk defa böyle yataktan düştü yanımıza yastık ta koymuştum ama onları da devirmişgece eşim vardiyada olduğu için goturemedim şu an bakıyorum çok şükür normal gece hiç uyumadım korkudan. Sadece yanağı biraz morarmış yüz üstü düştü demek ki
teşekkür ederim
![]()
Kıyamam.Baya saat geçti ya artık korkma lütfen. Benimm oğlum geçen sene şubat ayında 2 yaşındaydı tam mama sandalyesinden düştü başının arkadı yarıldı dikiş atıldı 6 saat acilde kaldık gözlem yaptılar şükür atlattık . Sizinde baya saat geçti artık farklı bir durum yoksa korkma
Yok çok şükür bir şey olmadı size de çok geçmiş olsun çok teşekkür ederimBaya saat geçti ya artık korkma lütfen. Benimm oğlum geçen sene şubat ayında 2 yaşındaydı tam mama sandalyesinden düştü başının arkadı yarıldı dikiş atıldı 6 saat acilde kaldık gözlem yaptılar şükür atlattık . Sizinde baya saat geçti artık farklı bir durum yoksa korkma