Çocuğum etkileniyor mu

meriiiniz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2025
2
-5
1
31
19 aylık bebeğim var 10 aylıktan beridir eşimle artık eşim bile demek istemiyorum sürekli kavga kavga yoksa söylenme ses yükseltme bıktım artık. Ailem bize de musallat olur diye kabul etmiyor yanlarına gidecek hiçbir yerim yok maddi gelirim yok çocuğumla kaldım ortada kadın sığınmaya gidecektim onda da çocuğumu bırakıp gitmem gerekiyormuş aklım onda kalacak nasıl bırakayım. En son dün akşam oldu bana şiddet uyguladı çocuğumun yanında psikolojisi bozulmuş mudur nasıl düzelecek bilmiyorum yoruldum artık

Şimdi bozulmasa eninde sonunda bozulacak ki evet psikolojisi etkileniyor tabiki de . Ben gerçekten anlamıyorum neden çocuğu da yapıp böyle evliliklere bulaştırıyorsunuz ki bu adamın sonradan böyle olacak hali yok ya. Boşanmayacaksan git en azından darp raporu al bari araya polis girsin içeri girmekten korkar belki

Kadın sığınmaya 19 aylık bebeği götüremeyeceğini söyleyen kim acaba?
Çocuğunun hali hazırda var olan bir psikolojisi bozulmuyor, çocuğunun psikolojisi şuan zaten yeni inşa oluyor ve en baştan bozuk inşa ediyorsunuz onu. Olan bir şeyi bozmaktan daha kötü, en baştan bozuk inşa etmek. anlatabildim mi?

Bu adamla severek mi evlendiniz şiddet ve kavga olaylarınız ne zamandır var ?

Sizin ailenize de yazıklar olsun, size çocukla sığınma evine çocuk kabul edilmiyor diyene de yazıklar olsun. Çıkın gidin sığınma evine o yaratıkla da çocuğunuzu bırakmayın sakın

Sizin ailenize de yazıklar olsun, size çocukla sığınma evine çocuk kabul edilmiyor diyene de yazıklar olsun. Çıkın gidin sığınma evine o yaratıkla da çocuğunuzu bırakmayın sakın
Ben bunları buraya insanları yargılasınlar diye yazmadım konuşacak kimsem yok belki benim gibi aynı durumda olan birileri vardır diye akıl almak için yazdım polisler ortak velayet şuanda çocuğu alamayız kaçırmaya girer çocuk evde kalır dedi onu bırakıp gidemem 1 saat idare eder sonra çocuk mızmızlanınca bağırıp çağırmaya başlar zaten bebeğim yeteri kadar kırıldı daha üzülmesini istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım ben bunların olmasını istesem bu düşüncede olmam zaten insanlar ne kadar katı düşünceli umarım böyle insanlarla karşılaşmazlar daha ne diyeyim

Yaw değişik değişik kafalardasınız
Sizi kim yargıladı şimdi ?
Kadın size ne dedi de saçma sapan bir ruh haline girdiniz.
Ortak velayet ne alaka ya.
Boşandınız sanki.
Darp raporu alacaksın polise sıgınma evine gitmek istiyorum diyeceksin bu kadar.

Ah vah pispis istiyorlar gelmeyince hemen beni yargiladiniz siz de yaşarsınız kartı açılıyor

Hanımefendi ben sizi yargılar gibimi konuştum? Asla o niyetle yazmadım aileniz hakkında fikrim baki! Bize bulaşır deyip kızını kaderine terk eden anne babaya anne baba denmez kabul edin etmeyin o sizin tercihinizdir. Sığınma evi konusunda ortak velayet konusunda bahsetmiş misiniz ki konunuzda? Katı düşünceli olduğuma hangi cümlemde kanaat getirdiniz? Okuduğunuzu anlayın sonra cevap verin lütfen. Kafanız karışık kötü bir dönemden geçiyorsunuz anlıyorum ama sizi yargılamadım ben.

Ne denmesini istiyorsunuz size mesela?
Yahu yaptığınız saçma seçimlerin sonuçlarını yaşıyorsunuz.
Bu adam dün değişmedi. Hep böyleydi. Kendinizi attınız bir bilinmeze tamam ama o zavallı çocuğun suçu ne?
Millet yapmayın artık bunları diye hem size hem bu konuyu okuyanlara diyor.
Velayet vs yok. Çocuğu alıp kadın sığınmaya gideceksiniz. Başka yolu varmış gibi görünmüyor.

Ne ortak velayeti? Ortada boşanma yok bir şey yok adam sizi evire çevire dövüyor oturmuş çocuğum etkilenir mi diyorsunuz sizce????Alın çocuğu kades e basın gelsin polis şikayetçi olun gidin sığınmaya,gitmemek için bahane bunlar dürüst olun çocuğu bahane etmeyi bırakın sizin gidesiniz yok, kendinizi kandırmayın....

Eşinizle anlaşamıyor olabilirsiniz de neden her gün kavga. Gidecek yeriniz yoksa Konuşmayın yok sayın çekilin bir köşeye. Gündüz evde keyfinize bakın kadın sığınmada sürükleneceğinize. Ne oluyor? Size şiddet mi uyguluyor? Kavga içerikleri ne?

Bile bile kriminal heriflerden çocuk yapıyorsunuz kimsede bir şey desin istemiyorsunuz. Kusura bakmayın dayakçı adamdan çocuk yapacak kadar katı düşünceli olanda sizsiniz. Ve ne yazık ki bunun farkında bile olmadığınız için mağduru psikolojisine girmişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…