• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğum etkileniyor mu

Hanımefendi ben sizi yargılar gibimi konuştum? Asla o niyetle yazmadım aileniz hakkında fikrim baki! Bize bulaşır deyip kızını kaderine terk eden anne babaya anne baba denmez kabul edin etmeyin o sizin tercihinizdir. Sığınma evi konusunda ortak velayet konusunda bahsetmiş misiniz ki konunuzda? Katı düşünceli olduğuma hangi cümlemde kanaat getirdiniz? Okuduğunuzu anlayın sonra cevap verin lütfen. Kafanız karışık kötü bir dönemden geçiyorsunuz anlıyorum ama sizi yargılamadım ben.
Konu sahibini tanımıyorum ama genellikle küçük yaşta ailesinin istemediği onaylamadığı kriminal tiplerle evlenip ailenin de başını yakıyorlar , belki anne baba başka çocukları var onları korumak için kabul etmiyorlar.

Yaw değişik değişik kafalardasınız
Sizi kim yargıladı şimdi ?
Kadın size ne dedi de saçma sapan bir ruh haline girdiniz.
Ortak velayet ne alaka ya.
Boşandınız sanki.
Darp raporu alacaksın polise sıgınma evine gitmek istiyorum diyeceksin bu kadar.
darp raporu alıp adamı evden kovsun uzaklaştırmayla

Konu sahibini tanımıyorum ama genellikle küçük yaşta ailesinin istemediği onaylamadığı kriminal tiplerle evlenip ailenin de başını yakıyorlar , belki anne baba başka çocukları var onları korumak için kabul etmiyorlar.
Haklısınız ama Buda evlat bir şekilde eve almasalar bile yanında olduklarını hissettirmeleri gerekir. Bir hata yaptı diye kaderine terk etmek ne kadar doğru bilemiyorum ya…

Haklısınız ama Buda evlat bir şekilde eve almasalar bile yanında olduklarını hissettirmeleri gerekir. Bir hata yaptı diye kaderine terk etmek ne kadar doğru bilemiyorum ya…
Öyle olsa konu sahibi size yazmıyorum siz üstünüze alinmayin size hiç yazmiyorum konu sahibi neyse sonra daha bir sürü evlilik ve çocuk üstüne çocuk oluyor yaşam biçimi koca bana baksın oluyor çalışmak istemiyor ailede baş edemiyor kesinlikle bu konu için demiyorum bu tarz olanlarda var konu için hiçbir önerim yok Allah kurtarsın bundan sonra hep bunu yazacağım iki kelime Allah kurtarsın .

19 aylık bebeğim var 10 aylıktan beridir eşimle artık eşim bile demek istemiyorum sürekli kavga kavga yoksa söylenme ses yükseltme bıktım artık. Ailem bize de musallat olur diye kabul etmiyor yanlarına gidecek hiçbir yerim yok maddi gelirim yok çocuğumla kaldım ortada kadın sığınmaya gidecektim onda da çocuğumu bırakıp gitmem gerekiyormuş aklım onda kalacak nasıl bırakayım. En son dün akşam oldu bana şiddet uyguladı çocuğumun yanında psikolojisi bozulmuş mudur nasıl düzelecek bilmiyorum yoruldum artık
Benim bebeğimde 19 aylık şakayla sesimiz yükselse bile donup kalıyor bakışları değişiyor , çok fena etkileniyorlar ,Allah yardımcınız olsun 😔

Ben bunları buraya insanları yargılasınlar diye yazmadım konuşacak kimsem yok belki benim gibi aynı durumda olan birileri vardır diye akıl almak için yazdım polisler ortak velayet şuanda çocuğu alamayız kaçırmaya girer çocuk evde kalır dedi onu bırakıp gidemem 1 saat idare eder sonra çocuk mızmızlanınca bağırıp çağırmaya başlar zaten bebeğim yeteri kadar kırıldı daha üzülmesini istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım ben bunların olmasını istesem bu düşüncede olmam zaten insanlar ne kadar katı düşünceli umarım böyle insanlarla karşılaşmazlar daha ne diyeyim
Konuyu kapatıp gideydiniz aileniz çok katı düşünceli sonrada eşiniz en son biz olduk katı düşünceli Allah kurtarsın Allah kurtarsın .Yok karsilazmazlar onlar boşanmadan ortak velayet olmadığını bilirlerse yada kadın sığınma evine çocukla alınma durumunu bilirlerse yada darp raporu alırlarsa yada sürekli kavga ettikleri eşten hemen hamile kalmayıp aile planlaması yaparlarsa bunlar olmayınca Allah kurtarsın İnşallah

Back
X