- 13 Kasım 2008
- 992
- 424
- 323
- Konu Sahibi Etnikkoken
-
deniycemben kinetik kum aldım dün ş..ok marketten. reklam olmaz inş. 14.90 dı. baya oynadı.
uz seramiği yaptım ondan önceki gün. (1 bardak tuz, 1 bardak un, yarım bardak su) bunları yoğurdum. çok güzel oyun hamuru oldu. önce mıncıklar biraz. sonra şekil verip fırına sürün.(üzüm, muz, havuç, çiçek, çilek gibi? 150 derece de 30 dakika pişirin. çıkarın soğusun. onları boyayın. biz akşam yaptık onları.
sabah bakıcı teyzesine satmış hepsini. o da yemiş çok beğenmiş güya falan.
benimde 5 yaşında kızım var 7 de kalkıyor kalkar kalmaz yıl sonu gösterisi için hazırladıkları şarkıyı açıyor dans ediyor ayaklarını şak şak vuruyor ...kızım yapma aşağıdakiler uyanacak diyorum ama anne sabah oldu diyor..... ayakkabını giyme bari öyle dans et diyorum onada olmazzzzzz diyor5 yaşında oğlum var sabahları 6 gibi uyanıyor ama alt kata ses gidiyor yapma dedikçe zıddını yapıyor tv açıyorum izlemiyor faaliyet oyun yapıyorum oda bir yere kadar konuşuyorum dinlemiyor zıplıyor oynuyor koşuyor artık alt komşudan utandım. evimiz lojman eski bina sesler gidiyor haliyle
Bir bardak tuz muu? Yanlışlıkla yer falan daben kinetik kum aldım dün ş..ok marketten. reklam olmaz inş. 14.90 dı. baya oynadı.
uz seramiği yaptım ondan önceki gün. (1 bardak tuz, 1 bardak un, yarım bardak su) bunları yoğurdum. çok güzel oyun hamuru oldu. önce mıncıklar biraz. sonra şekil verip fırına sürün.(üzüm, muz, havuç, çiçek, çilek gibi? 150 derece de 30 dakika pişirin. çıkarın soğusun. onları boyayın. biz akşam yaptık onları.
sabah bakıcı teyzesine satmış hepsini. o da yemiş çok beğenmiş güya falan.
Bir bardak tuz muu? Yanlışlıkla yer falan da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?