Cocugum hasta yanımda degil

tamam o zaman esinize soyleydiniz. getir benim icim rahat degil aklim cocugumda kaldi deseydiniz.getirmez miydi? ben olsam geri gonderir getirtirdim.gerci benim esim hayatta birakmaz o ayrida.ateslenincede biz sirayla beklerdik.birimiz biraz uyur sonra oteki kalkardi.neyse artik bu gece orda gecirecek belliki.en azindan emin ellerde diye teselli olun ne deyim.arayin sorun durumunu.ben anlamiyorum böyle konulari

4de kmseye bisey demedi.Sabah hastaneye goturdu gece 4e kadar baktm 1 saat uyudm diye bahane ediyor bugun birakmasini ona bagliyor

4de kmseye bisey demedi.Sabah hastaneye goturdu gece 4e kadar baktm 1 saat uyudm diye bahane ediyor bugun birakmasini ona bagliyor
konuyu net ve anlasilir bir sekilde yazmadiginiz icin, sayfalarca herkese ayri ayri ayni sorularin yanitini vereceksiniz.benden söylemesi..

Bu rahatligin onda biri bizde olsa ya. Bebegim hasta falan degil ama uyumayi sevmiyor. Aylardir araliksiz 1 saat uykum yok. Ustelik ben evde freelance calisiyorum islerim de yogun. Bazen gozumu kapatinca direkt ruyaya gecip acinca konusmaya devam edebiliyorum. Keza esim de oyle. Annem de 1 gece bize birakin diyor ama bir turlu yapamiyorum. Geberiyorum uykudan ama olmuyor. Siz baya rahatsiniz yani.

Ben gece calistigim icin aliskindi cocuk ama suan hasta ayni sey degil esim ayirt edemiyor istee bu kadar akli

Bence de.
Çocuklarda yüksek ateş çok tehlikeli beyin hasarına kadar gider.
Adam uyuyamıyorum diye çocuğu başka bir eve götürüp bırakmış resmen böyle şey mi olur. Bu çocuğun hastane aciline gitmesi gerekiyordu.

Çocuk hasta ateşli yatıyor annesi burda konu açıyor??? Biraz bilinçli olun, çocuğu hemen şimdi taksiyle gidin tek başınıza alın gerekirse sonra da hastaneye götürün.

Vermem alistiramam giderdim ayri kalicagima.bak bugun bes yasindaki yegenim bende kalmak istedi bu gece annesi izin vermedi bisey olur annesi yaninda olmali dedi.birde sizinki atesli.atesli cocuk daha cok bir anneyi ister.

Hasta bir cocuk annesini arar.Bence bu saatte bile diretin cocugu getirsin cok yardim gerekiyorsa kv size gelsin Eşin saglam bi kavgayi haketmis.Hic tasvip edeceğim bi durum degil lutfen o cocugunuzu bu saatte de olsa eve getirtin.Bi zahmet esinin annesi gelsin eger esin senj düşünüyorsa.

Hastaneye goturduk hanimefendi .ben zaten ilaclarini almistm dun atesleniyordu bugnde doktora gidince benim yaptiklarimi tasdikledi dogru diye ilac yaziyorum dedi benim aldigim ilacin aynisini yazmis saglik teknikeriyim bende .bu dahada koydu ben ben bilincliyken cocugumu orda birakmis sogukmus, uyuyormus, gece uyukalirsakmis, bebek durmuyormus kendisi isteyken hangisine bakcakmisim bahanesi bunlar

Size ihtiyacı vardır hastayken. Yarın hemen eve geri getirmeli eşiniz.
Ayrıca kv kalsın demiş olabilir. Erkekler annelerine söz konusu çocuklarıyken bile hayır diyemiyorlar.

Ben kalamam annesiyle .benim bakmam yeterli .yatmis bide smdi cok duskun cocuguna herkes oyle bilir nasil birakiyorsa

Hadi eşiniz saçmalamış almış ateşli çocugu götürmüş siz neden gitmiyorsunuz.?

İnce düşününce pek de -ne manağ- demek istemiyorum belki siz de bebekle ilgilenirken cocugunuza da babannesi bakıverir demiş de olabilir
bilemedim cok net anlayamadim
anladıklarım bu kadar.saygilar

Kayınvaliden gündüzleri gelip bi kaç gün baksın çocuğa sizin evinizde.

Evet oyle demek istedi ztn ama ben gitmek istemedim cocugumu getir dedim getirmemekte ne demek benden habersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…