Cocugum hasta yanımda degil

Bu konu çok ciddi.
Çocuğum hasta olacak ve başkası bakacak?
Ben annesi olarak uyuyakalabilirim de kv kalamaz mı
Ay sinir geldi kusura bakmayın bu ne biçim şey ya
İki bebeğiniz varsa eş evde yokken yardım için biri evinize gelebilir tamam
Ama hasta bebeği yollamak mümkün değil
Ben olsam küçük bebeğimi kucağıma alır gider diğerini de getirir gelirdim
Ben annesiyim benden daha iyi kimse bakamaz hele ki hasta bebeğe Hem de gece yarısı derdim
Kendimi yerimize koyunca çok sinirlendim

Hep gidiyor ben calisirken orda kaliyordu kendiside seviyor gitmek istiyor her hafta gidiyor ztn ama hasta bende istemedim gitmesini
o zaman göndermeyecektiniz
ne demek istemedim ama gitti
adam sizi zorladı da öyle götürmedi ya

gidin alın çocuunuzu
haftada 1 2 gezmeye gidebilir
o çocuk sizin eşiniz gerekirse bikaç gün uykusuz kalacak yok öyle

Valla büyük konusmayimda ben hayatta birakmam. Ayni katta oturdugunuz halde kocam bazen teklif ediyor bunu olmaz diyorum

Ben kalamam annesiyle .benim bakmam yeterli .yatmis bide smdi cok duskun cocuguna herkes oyle bilir nasil birakiyorsa
çok çok mu kötü şeyler oldu kv ile aranızda
hasta ocuğunuzla ayrı kalacak kadar nedir bu yani
bide büyük çocuğunuzu büyüttürmüşsünüz

ben olsam giderdim diye düşünüyorum

Pff 3 üde hasta bunlarin napcam bn en iyisi gitmek yarn giderim kv ye olmassa. baksin bari canm sıkıldı iyice
Bunların
?

Evde herkes hasta
Malesef herkes hasta
Cocukların hastalıgı ustune esımde hasta
Gıbı usluplar varken
Uff pufff hepsı hasta bunların ne bıcım bı tarz
Ne kadar sevgı dolu bı annesiniz masallah

Esiniz iyi bir teklifte bulunmus senide getoreyim burada yardimci olurlar demis.

Niye kabul etmediniz.

Anladigim kadariyla 5 aylik bebeginiz var be 3 yasindaki kizinizm bebek yuzunden uykusuzluk problemi cekiyorsunuz kizinizda hastalaninca basinda bekleyemesiniz uyuyakalirsiniz diye esiniz kayinvalidenize goturmus. Sonra sizide goturmeyi teklif etmis. Sonucta 5 aylik bebek ve hasta cocuk ikisiyle ilgilenmeniz zor olur diye.

Ya da kayinvalidenize rica edebilirsiniz o gelsin sizin evinize yardimci olmaya.

ya küçük te yavrunuz var, şartlarınız zor olmuş ama araba kullanamıyorsanız atlayın taksiye gidin alın çocuğunuzu. sabır gösterilecek şey var. gösterilmeyecek şey var. babaannesi sizden iyi bile baksa, dünyanın en mükemmel babaannesi de olsa sizin yerinizi dolduramaz ki yavrunuzun yanında. eşinis kendi uyuyacak diye afedersiniz ama s.çmış batırmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…