Çocuğum için son şans

Bezdumdaa53

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2018
255
241
18
34
Önceki konumda sorunlardan bahsetmiştim. Eşimin sorumsuzluğu beni muhtaç etmesi, evine bakmaması bunlar beni ondan çok soğuttu. Eşime karşı düşüncelerim değişmedi. Bugün aradı sözler verdi çocuk için barışmak istediğini söyledi benide seviyormuş vs vs. Bayağı konuştuk. Ben yine guvenmiyorum kendisine. İnşallah yanıltır beni temennim bu. Çocuk için son kez şans vermek istedim hata mi ettim sizce. 5 yıllık evliyim bir buçuk yaşında oğlum var..

Son düzenleme:
Çocuk için değil,kendiniz için verdiniz o şansı

Bu genelde çoğu kadının sığındığı şeydir aslında “çocuğum için” derler
Eğer mutsuz bir anne iseniz,evde kavga gürültü var ise,o bundan etkileniyor idiyse
Çocuğunuz için eşinizi bırakırdınız
Fakat yüzeysel aşılabilecek sorunlar ise,yansımıyorsa çocuğa evet devam edin..ozaman çocuğunuz için şans vermiş olursunuz

Sizin konularinizi biliyorum, sanirim maddi anlamda yetersiz ve kendinize bakamayacak durumda oldugunuz icin sanirim hala es yaninda durmayi planliyosunuz, sorumsuz bir insanla hayat gecirmek????? Son bir sans ve cocuk???? Bu cocuklari bahane etmeyin lutfen artik ya, cocuk icin bosanmam diyorsunuz ama bilmiyorsunuz ki asil cocuk oyle bir ortamda buyurse kotu!!!

Kavga olmaz ben çok bagris çağrısı sevmem. Sorumsuz evine bize bakmio. Bekar gibi sanki hiç bı sorumluluk yok. Bana sorsan hiç gitmek istemiyorum. Artık eskisi gibi olmuycam dedi yinede guvenmedim ama inşallah yanilirim. Tabi ki kendim içinde elbette şans ama önce çocuk için

Eşimden sorumsuz olduğu için ayrılıyorum zaten nasıl bu sebepten onla kalmayı tercih ederim. Ayrıca ailem arkamda ayrılırsam maddi sıkıntım olmaz aksine daha rahatım . Allah içimi bilio çocuğum için üzuluyorum

Sonuçtan ümidim yok ama biz kadınların huyu herhalde bu, denenmişi denemeyi ısrarla isteme hali.
Ya sonucu biliyorum aslında yine aynı şeyler olucak. Kendide iyce anlasın boşanmak için sıkıntı cikarmasin bari. Çünkü dedim bu son bı daha aynı şeyleri yasarsak tamamen biter. Benim çevremde çok karşı boşanmaya arada da kalıyorum açıkçası. Ailem ne kadar arkamda olsada büyük bı baskı var

Bence bir şans verilmeli.iyi yapmışsıniz.size önerim bebek için tedbir alın bir daha gebelik düşünmeyin şu aşamada.duzeldimi gözlemleyin.ona göre hayatınıza yön verirsiniz ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…