Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
29Kaç yaşındasıniz
Yumurta dondurma şansınız var mı?Bende erken menopoz var evli değilim hayatımda biri de yok ama olursa bunu ne zaman söylemeliyim direkt ilişkinin başında mı yoksa ciddileştiği zaman mı?
YokYumurta dondurma şansınız var mı?
Bende erken menopoz var evli değilim hayatımda biri de yok ama olursa bunu ne zaman söylemeliyim direkt ilişkinin başında mı yoksa ciddileştiği zaman mı?
Umutsuz olma canım tıp ilerledi yumurta dondurup evleneceğin vakit transfer etme gibi olasılıklar var. Flört ettiğin kişiye değilde iş ciddi olduğunda açıklarsınBende erken menopoz var evli değilim hayatımda biri de yok ama olursa bunu ne zaman söylemeliyim direkt ilişkinin başında mı yoksa ciddileştiği zaman mı?
Teşekkürler güzel yorumunuz içinÖnce karşınızdaki kişiyi tanırsınız, iş ciddileşmeye doğru gidecekse bahsedersininiz durumunuzdan. Zaten gerçekten seven insan bunu sorun etmez. Belki de çocuk istemeyen biri çıkacak karşınıza ya da evlat edinmeyi düşünen biri. Şu an hayatınızda kimse yokken ne desek boş. Siz de canınızı sıkmayın, ayrıca eski iş yerimde anne olması imkansız bir öğretmen arkadaşım ikiz doğurdu. Yarın ne olacağını bilemeyiz, bugünü hakkıyla yaşayalım.
Amh değeriniz kaç? Yumurta dondurabilirsiniz aslında geliştirici verirler. Size kim çocuğunuz olmaz dedi bu şekilde kesin yargı ileBende erken menopoz var evli değilim hayatımda biri de yok ama olursa bunu ne zaman söylemeliyim direkt ilişkinin başında mı yoksa ciddileştiği zaman mı?
Amh değerim de çok düşük 0.02 ilaçsız regl olmuyorumAmh değeriniz kaç? Yumurta dondurabilirsiniz aslında geliştirici verirler. Size kim çocuğunuz olmaz dedi bu şekilde kesin yargı ile
Benim doktorum 0.01 olan hastalarında bile başarılı OPU yapabiliyor, bence bu kadar karamsar olmayın. Yumurtalık canlandırmak için de çok alternatifler var.Amh değerim de çok düşük 0.02 ilaçsız regl olmuyorum
1 tane bile yumurta olsa yetiyor dondurun.Amh değerim de çok düşük 0.02 ilaçsız regl olmuyorum