Çocuğum olmuyor diye oturup ağlama. Lütfen Oku.

Biz 3 aydır deniyoruz yumurtlama günlerime dikkat ediyorum ama olmadı bu ay belirtiler var yarın tahlil vermeyi düşünüyorum inşAllah bu ay olur
Başka değerler de önemli bu arada çok etken var amh degil sadece lh FSH tiroid değerleri prolaktin ve progesteron çok önemli bir de rahim filmi cektirmelisin bazen bu değerler çok iyi olsa da tüpler tıkalı oluyor ve gebelik mümkün olmuyor. O da rahim filminde belli oluyor

3 senelik evliyim ilk günden korunmadık ilk sende gittim doktora troid çıktı 3-4 ay onu düzenlemeye çalıştık yine olmadı prolaktin yükseldi sonra özelde 5 ay çatlatma tedavisine başladık yumurta gelişti çatladı ama yine de olmadı dupaston kullandım o da olmadı hsg çektirdim tüpler açıktı 3 ay yüksek şansın dediler olmadı bitkisel tedavi de gördüm hacamat rahim sülüğü falan onlarda bir işe yaramadı kürler yaptım sonra pcos var dediler inostol dvit omega3 takviyeleri kullandim olmadı bu ay kara sakız yapıştırdılar kendimce femara kullandım 1 hafta önce doktora gittim 15 mm yumurtan var dedi 5-6 güne çatlar dedi 2 gün önce çatladı değerlendirdik yine olmazsa doktor uzun bir liste verdi adetin 2 ci günü git burdaki tüm tahlileri yaptır dedi onu yaptıracağım yine olmazsa artık aşılama ve tüp bebeği araştıracağım 21 yaşındayım

Kızlar merhaa geçen test verdim doktor istedi 1 bucuk senedir evliyim amh 4.763 çıktı TSH ise 0.834 çıktı 1 ay sonra da rahim filmi istedi yumurtalık rezervlerine bakacakmis ve rahime ama sonuçların böyle çıktı ama sol yumurtalığım da kist var doktor ameliyatlık bı boyutu yok kaybolup geri gelen kist dedi akıl verir misiniz rezervlerim azsa ne olur sizce

Eşimin sperm testleri de gayet iyi çıktı ama Cocugumuz olmuyor şuan doktora gittiğimde korktum kısır miyim diye yaşım 26 hayır kist engel değildir sadece geciktirir dedi bilgi verir misiniz kafayı yemek uzereyim

kesinlikle erkenden muayene olunmalı, gerekli testler yapılmalı. Evlendikten 2 ay sonra muayene oldum hiçbir sorun yoktu ama hamile kalamıyordum. Şu an 20 aydır evliyiz ve hâlâ gebe kalamadım. İlk başta her şey normaldi evlendikten 8 ay sonra yeniden muayene oldum çikolata kistimin olduğunu öğrendim. Fsh yüksek ve amh düşüktü (0.43) daha sonra farklı farklı doktorlarda yumurta büyütme tedavisi falan. Daha sonra yeniden test yaptırdım Amh değerim 1.55 çıktı bu sefer. Yazın tüp bebek yaptırıcam bıktım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…