Çocuğum olmuyor

Morfoloji sorunu olduğunu doktor soylemedi mi bu bir sorun ve nasıl bende sorun yok diyor.
Biraz doktorun yüzünden aslında. Nasıl olsa tüp bebekte biz iyisini seçeriz dediği için eşim saldı ama tedavi olsa belki normal olacak

Eşinizinki bencillik. Ne demek kabul etmemek, tedavi olmamak. Annelik hakkınızı elinizden alıyor. Çabalasa olmasa amenna ama umrunda değil.
Ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Arkadaşı var ürolog. Tüp bebekte morfoloji sorunu olmaz dedi bu da ikna oldu. Tüp bebek için bile sağlıklı olmak gerekiyor denedik tutmadı

Eşimde morfoloji hareket sorunu var. Asla sorunu kendisinde görmüyor. Doktora gitmiyor verdiğim takviyeleri istemiyor.ilac kullanmıyor. Tüp bebek denedik olmadı. Bu arada benim yaşım da geldi geçti. ilk kez bu yıl umudum kırıldı. Nasıl hazmedilir nasıl alisilir bilmiyorum. Bu adamın bencilliginden nefret ediyorum. Umudu tamamen nasıl keser insan.hicbir seyi bu kadar çok istememiştim. Herşey çok boş
Bazı eşlerde var bu bencillik. Alıp karşınıza açık açık konuşun baktınız hala aynı ee sizde anne olmak istiyorsunuz o zman tek seçenek kalıyor.

Tedaviyi kabul etmiyorsa boşamak hakkınızdır.

Şuraya bir üstüne çıkarak yazıyorum çocuğumun zor olacağını öğrenince esime bu yolda bu zorluklarla uğraşmak zorunda değilsin demiştim o psikoloji ile belki o bana dese sorun kaynağı onda oldugunda kirilirdim. Ama ayrılmak isteyebilirdi ve sanırım kizamazdim. Çünkü çocuk sahibi olmayı isteme hakkı var insanların . Ben bu hakkı bile isteye başkasının elinden alan tedavi olmayan insanları çok bencil buluyorum
Biraz tüp bebek doktorunun tutumu yüzünden. Ürologa yonlendirse gidecek. Doktoru dikkate alıyor. Ama ben normal olsun istiyorum tüp bebek çok zorlu kaldiramiyorum .o da kiriliyor bana bileniyor

Biraz tüp bebek doktorunun tutumu yüzünden. Ürologa yonlendirse gidecek. Doktoru dikkate alıyor. Ama ben normal olsun istiyorum tüp bebek çok zorlu kaldiramiyorum .o da kiriliyor bana bileniyor
Yani olmayan bebeği niye doğal yolla yapmaya çalışıyorsunuz sonuçta tüm koşullar normal olsa bile yüzde 25 doğal yolla hamile kalinabiliyor . Bu noktada hatalisiniz gerçekten bebek istiyorsanız tedaviye devam etmelisiniz doğal yolla olunca daha iyi olacak diye birşey yok . Evet yaşayan biri olarak söylüyorum zor bir süreç ama istediğiniz buysa ve bu adamdan çocuk sahibi olmak istiyorsanız tedaviye devam etmelisiniz.
Bu durumda tedaviyi reddeden siz oluyorsunuz yalnız eşiniz değil çok farklı anlattiniz

Eşimde morfoloji hareket sorunu var. Asla sorunu kendisinde görmüyor. Doktora gitmiyor verdiğim takviyeleri istemiyor.ilac kullanmıyor. Tüp bebek denedik olmadı. Bu arada benim yaşım da geldi geçti. ilk kez bu yıl umudum kırıldı. Nasıl hazmedilir nasıl alisilir bilmiyorum. Bu adamın bencilliginden nefret ediyorum. Umudu tamamen nasıl keser insan.hicbir seyi bu kadar çok istememiştim. Herşey çok boş
Herhalde eşiniz çocuk istemiyor,ondan böyle davranıyor olabilir..

Bazen gelgitleri oluyor ama tüp bebek tedavisinde destek oldu . Destek oldu dediğim tedaviye eşlik etti para verdi. Yoksa hiçbir muayenemde yanımda olmadı
Belki de tam anlamıyla hazır değil çocuğa,ama sizde haklısınız burada.Biraz daha zaman verin birbirinize.Bir müddet geçsin tekrar denersiniz.O zamn belki daha ılımlı yaklaşır.Simdi konuşsanız da hiç harekete gecmiyormuş zaten.

Yani olmayan bebeği niye doğal yolla yapmaya çalışıyorsunuz sonuçta tüm koşullar normal olsa bile yüzde 25 doğal yolla hamile kalinabiliyor . Bu noktada hatalisiniz gerçekten bebek istiyorsanız tedaviye devam etmelisiniz doğal yolla olunca daha iyi olacak diye birşey yok . Evet yaşayan biri olarak söylüyorum zor bir süreç ama istediğiniz buysa ve bu adamdan çocuk sahibi olmak istiyorsanız tedaviye devam etmelisiniz.
Bu durumda tedaviyi reddeden siz oluyorsunuz yalnız eşiniz değil çok farklı anlattiniz
Ben panik atak hastasıyım acı eşiğim düşük. Rahim tipimden dolayı muayenelerim çok ağrılı. Tedavi olsa benim şansım var diye düşünüp dişimi sıkıp katlanirim ama tedavi olmayınca tüp bebek için bile şans düşük oluyor. Bilinmez bir yolculuk olunca eziyetim katlanıyor. Değsin eziyetime istiyorum

Ben panik atak hastasıyım acı eşiğim düşük. Rahim tipimden dolayı muayenelerim çok ağrılı. Tedavi olsa benim şansım var diye düşünüp dişimi sıkıp katlanirim ama tedavi olmayınca tüp bebek için bile şans düşük oluyor. Bilinmez bir yolculuk olunca eziyetim katlanıyor. Değsin eziyetime istiyorum
Şunu anlayamadım tüp bebeğe gittiğiniz doktor tedaviye ihtiyacı olduğunu düşünse zaten tedavi etmez mi sonuçta sağlıklı sperm olmazsa nasıl tüp bebek tedavisi uygulayacaklar

Eşinizinki bencillik. Ne demek kabul etmemek, tedavi olmamak. Annelik hakkınızı elinizden alıyor. Çabalasa olmasa amenna ama umrunda değil.
Ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Aslında sorun tedaviye inanmamasi takviyeleri kocakari ilacı gibi görmesi. Doktor tüp bebekte morfoloji dert değil dediği için beni takmıyor

Boşanırdım. Elinden anne olma hakkını ve şansını alamaz. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama hiç-bir sey icin gec değil. Ikinci bebeğimi 42 yaşında doğurdum. Resti çek. Onun keyfi ve yersiz gururu için şansını yok etme. Tedavi olmazsa boşanacağını kesin anlasin.

Şunu anlayamadım tüp bebeğe gittiğiniz doktor tedaviye ihtiyacı olduğunu düşünse zaten tedavi etmez mi sonuçta sağlıklı sperm olmazsa nasıl tüp bebek tedavisi uygulayacaklar
O da bunu söyleyip reddediyor .doktorun söylemediği hiçbir şeyi yapmam diyor. Beni kırmasa bir kere ürologa görünse diye paralaniyorum. Çünkü tüp bebek doktorları kadın doğumcu. Varikoseli var belki de.

Aslında sorun tedaviye inanmamasi takviyeleri kocakari ilacı gibi görmesi. Doktor tüp bebekte morfoloji dert değil dediği için beni takmıyor
O da bunu söyleyip reddediyor .doktorun söylemediği hiçbir şeyi yapmam diyor. Beni kırmasa bir kere ürologa görünse diye paralaniyorum. Çünkü tüp bebek doktorları kadın doğumcu. Varikoseli var belki de.
Siz alternatif tıp ile doğal yoldan hamile kalmayı denemek istiyorsunuz .
Bu adamın tedaviyi reddettiği anlamına gelmiyormus ki ne kadar yanlış anlatmışsınız . Siz zaten bilimsel yollardan çözümlerini ariyormussunuz.
Tabi ki ürologa da gitsin ama doktorun dediğini yapmak daha mantıklı değil mi
Doğal yolu beklerseniz şansınızı düşürürsünüz. Bence doktor konusuna ikna edin alternatif tıbba değil

Teşhisi bir doktor mu koydu? Ne olduğunu bilmiyorum ancak çocuk yapmaya engel ise,tedavisi varsa ve eşiniz yanaşmıyorsa, doktor teşhisine rağmen kendini sorunlu görmüyorsa ve siz bebek sahibi olmayı istiyorsanız derhal boşanın. Bu hem kanunen hem de inancınız varsa dinen sizin en doğal hakkınız. Eşiniz tedavi olmasına rağmen çocuğunuz olmasaydı o zaman boşanın demezdim. İyi günde kötü günde diye söz verdiniz birbirinize sonuçta. Ama eşinizin tutumu çok bencil. Siz de bencillik yapın ve boşanıp önünüze bakın. Dilerim her şey istediğiniz gibi olur.
Teşhisi tüp bebek merkezinin laboratuvarı koymuş. Ürolog daha doğrusu ama tüp bebek tedavisinde önemli değil biz iyi spermi bulur seçeriz dedikleri için tedaviye yanaşmıyor. Ama ben forumları çok takip ediyorum. Ayrıca ürologa görünenlerin şansı daha iyi oluyor

Siz alternatif tıp ile doğal yoldan hamile kalmayı denemek istiyorsunuz .
Bu adamın tedaviyi reddettiği anlamına gelmiyormus ki ne kadar yanlış anlatmışsınız . Siz zaten bilimsel yollardan çözümlerini ariyormussunuz.
Tabi ki ürologa da gitsin ama doktorun dediğini yapmak daha mantıklı değil mi
Doğal yolu beklerseniz şansınızı düşürürsünüz. Bence doktor konusuna ikna edin alternatif tıbba değil
Ürologa ikna etsem rahatlayacagim .

Back
X