- 15 Şubat 2013
- 25.642
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.462
- 798
- Konu Sahibi Kupecicegi
Yasiniz kac merak ettim?Çünkü zaten şansım yok . Keşke genç olsaydım. Umudum yüzde bir. O da giderse o adamda kalmak için bir sebebim olmayacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yasiniz kac merak ettim?Çünkü zaten şansım yok . Keşke genç olsaydım. Umudum yüzde bir. O da giderse o adamda kalmak için bir sebebim olmayacak
Yumurtalarınızı dondurun ;( bu ilişki nereye gider kim bilirEşimde morfoloji hareket sorunu var. Asla sorunu kendisinde görmüyor. Doktora gitmiyor verdiğim takviyeleri istemiyor.ilac kullanmıyor. Tüp bebek denedik olmadı. Bu arada benim yaşım da geldi geçti. ilk kez bu yıl umudum kırıldı. Nasıl hazmedilir nasıl alisilir bilmiyorum. Bu adamın bencilliginden nefret ediyorum. Umudu tamamen nasıl keser insan.hicbir seyi bu kadar çok istememiştim. Herşey çok boş
39Yasiniz kac merak ettim?
Bu arada keci boynuzu pekmezi , muz , Bitter çikolata sperm sayısını arttırıyor diye biliyorum . Eşinizle açık bir şekilde konuşun içinizin rahat etmediğini başka bir şekilde çözüm aramak istediğinizi dile getirin aslında o da doktorun dediklerini yapıyormuş tedaviyi reddetmiyor çünküÜrologa ikna etsem rahatlayacagim .
2. Kez tup bebek deniyecek misiniz? Konustunuz mu bu konuyu? Bi de takviye dediginiz seyler neler? Doktorun haberi var mibu takviyelerden?
Öyle. Tüp bebek forumlarını okuyup kulaktan dolma bilgilerle beni darliyorsun diyorBu arada keci boynuzu pekmezi , muz , Bitter çikolata sperm sayısını arttırıyor diye biliyorum . Eşinizle açık bir şekilde konuşun içinizin rahat etmediğini başka bir şekilde çözüm aramak istediğinizi dile getirin aslında o da doktorun dediklerini yapıyormuş tedaviyi reddetmiyor çünkü
Olay sperm sayisi degil yanlis anlamadiysam, spermlerin yapisal bozukluguBu arada keci boynuzu pekmezi , muz , Bitter çikolata sperm sayısını arttırıyor diye biliyorum . Eşinizle açık bir şekilde konuşun içinizin rahat etmediğini başka bir şekilde çözüm aramak istediğinizi dile getirin aslında o da doktorun dediklerini yapıyormuş tedaviyi reddetmiyor çünkü
Yok. Vitaminler filan. Zaten ürologlarin verdiği türden vitaminler. Ama onun ürolog arkadaşi var. Eşime demis ki hastalar beklentiye girdiği için takviye veriyorum takviye işe yaramaz demiş. O da onu dikkate alıyor2. Kez tup bebek deniyecek misiniz? Konustunuz mu bu konuyu? Bi de takviye dediginiz seyler neler? Doktorun haberi var mibu takviyelerden?
Evet sanırım morfolojisi nde sorun varmış bence doktorlar alternatif olan seçeneklerden daha önemli ben sadece ek gıda söyleyivereyim dediydimOlay sperm sayisi degil yanlis anlamadiysam, spermlerin yapisal bozuklugu
Sayı da az. Şekil de bozukOlay sperm sayisi degil yanlis anlamadiysam, spermlerin yapisal bozuklugu
Aslında urolog ile de görüşmüş acaba başka bir labaratuvar ile mi gorussenizYok. Vitaminler filan. Zaten ürologlarin verdiği türden vitaminler. Ama onun ürolog arkadaşi var. Eşime demis ki hastalar beklentiye girdiği için takviye veriyorum takviye işe yaramaz demiş. O da onu dikkate alıyor
Peki eşiniz sperm seçimi dışında ayrıca tedavi gördü mü ? Çünkü eşim spermimi seçecekler benim ürologa gitmeye ihtiyacım yok diyorBen de tüp bebekle hamile kaldim, esimde azospermi ve morfoloji bozuklugu vardi, ama ben esime ek hicbirsey kullandirmadim, desem de kullanmazdi sanirim. Ben arisutu, polen karisimi kullandim sadece. Gercekten ek biseyler kullanmasi gerekiyo mu bilemedim, cunku bu is tamamen labaratuarda dogru spermi secebilmekle oluyo. Yani asil is labaratuarin cok iyi olmasi.
Iyi de gercekten ek bisey kullanmasi gerekli mi soru isareti bence. Ayni yoldan gectim, bana kendi doktorum da kullanmasina gerek yok dedi, bu adamin da doktor arkadasi ayni seyi demis.Adam kendisindeki saglik sorununu kabullenmeyecek kadar bencil kibirli. Sırf onun kibri yüzünden birsuru hormon alip tup bebek yaptirmayin. Belki de boyle birinin baba olmamasi daha iyidir
Uzgunum dogru diyoPeki eşiniz sperm seçimi dışında ayrıca tedavi gördü mü ? Çünkü eşim spermimi seçecekler benim ürologa gitmeye ihtiyacım yok diyor
Arkadaşı o konuşmuş etmiş ama muayene etmemiş.Aslında urolog ile de görüşmüş acaba başka bir labaratuvar ile mi gorusseniz
Labaratuvar sonuçlarını göstermiştir ona da . Eğer bu konu sizi rahatsız ediyorsa eşinizle açık açık konuşunArkadaşı o konuşmuş etmiş ama muayene etmemiş.
Ben biraz da varikoseli olduğundan endişeliyim. Görünse yoksa içim rahat eder .takviye dediğim de vitamin incir havuç vs. Önune havuç incir koyunca pis pis bakıyor sanki zehirIyi de gercekten ek bisey kullanmasi gerekli mi soru isareti bence. Ayni yoldan gectim, bana kendi doktorum da kullanmasina gerek yok dedi, bu adamin da doktor arkadasi ayni seyi demis.