- 26 Şubat 2019
- 567
- 920
- 33
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim rehber öğretmenden beklentim yok olsaydı geçen seneden beri kaç kez giderdim, baktım adam ilgilenmiyor oralı olmuyor ben de birdaha gitmedim, bugün kendisi çağırdı şikayet ediyor ama çözüm ne deyince bilmiyorum diyorbence beklentileriniz cok fazla .
gordugu tedavi etki etmiyormu acaba?Okulumuzda gayet az öğrenci var, sorumluluk yıkıcak olsam psikoloğa gitmeyip rehber öğretmenin başına giderdik. Adam bizi acil çağırıyor biz de farklı bir konuşma olucak sanıyoruz, yazmış kağıda iyi de biz onu zaten biliyoruz, ne yapıcaz diyoruz bilmiyorum diyor suçluyor da suçluyor ne diye çağırdı o zaman çözüm üretmicekse
İyi de birçok rehber öğretmenler var çocuğun sorununu anlayıp çözüm üreten, çocuk bu hale gelene kadar neredeydi, ben eksik olan tarafımızı görüyorum, çocuğumuda biliyorum ama durum bu kadar ciddi iken ilgilenmeyip karşımıza geçip çocuğunuz acımasız merhametsiz diye suçlayan rehber öğretmene de kızıyorum, onun görevi bu mu bunun için mi maaş alıyor, üstelik okulda çok az öğrenci varken, müdür bile rehber öğretmene dik dik baktı geçen sene size geldik deyinceŞikayet duymak istemiyorsunuz,çözüm istiyorsunuz ama
ne yazık ki çocuk yetiştirirken öyle önemli yanlışlar yapıyorsunuz ki
ortaya çözümü böyle zor bir çocuk çıkıveriyor.
Sonra da çözüm soruyorsunuz.
İnanın etrafımız böyle veli dolu.
Başkasının masum çocukları bu çocukları idare edecek diye şamar oğlanı oluyor bir bakıma.
İzlettikleriniz, yanında izledikleriniz, ettiğiniz kavgalar,
iletişim bozukluklarınız, eline verdiğiniz oyunlar, onlarla geçirdiğiniz kaliteli zamanın azlığı
gibi pek çok etken sayabilirim.
Kendinizde olmayan sabrı, öğretmenlerden bekliyorsunuz.
Çözüm keşke 'Şunu yapın. '' demek kadar basit olsaydı.
O yaşa gelene dek oturan oturuyor çocuklarda zaten.
Okul öncesi sanıldığından çok daha önemli bir dönem.
Okula gelene dek hamura şekil verip, pişiriyorsunuz da
okuldan sonrasını süslemek, donatmak, sunuma çıkarmak gibi düşünün..
Sizi suçlamak için yazmadım bunları.
Nerede eksik kaldınız görün, suçu başkasına atıp daha fazla zaman kaybetmeyin diye yazdım.
Mesajımı okusaydınız uzmana gittiğimi de anlardınızBaska bir sinifin cocugunu depremle korkutmak merhametsizliktir evet. Cocugunuzu takip etmesi gereken sizsiniz. Madem biliyorsunuz huyunu 1 senedir bir uzmana danissaydiniz.
İyi de birçok rehber öğretmenler var çocuğun sorununu anlayıp çözüm üreten, çocuk bu hale gelene kadar neredeydi, ben eksik olan tarafımızı görüyorum, çocuğumuda biliyorum ama durum bu kadar ciddi iken ilgilenmeyip karşımıza geçip çocuğunuz acımasız merhametsiz diye suçlayan rehber öğretmene de kızıyorum, onun görevi bu mu bunun için mi maaş alıyor, üstelik okulda çok az öğrenci varken, müdür bile rehber öğretmene dik dik baktı geçen sene size geldik deyince
Ben kimseyi suçlamıyorum sadece suçlamak için bixi çağırmasına gerek yok anlattıklarını kendi öğretmenimşzle konuşuyoruz zaten
Yanlız şikayet eden rehber öğretmen, ne dinlemiş geçen seneden beri de çocuğuma acımasız merhametsiz diyor, rehber öğretmene geçen sene durumu anlattık, çocuğum arkadaşına zehirleme planı yapıyor gerçek değil ama kalemtraşının içine silgi kırıntılarını atıp bu zehir vs diyor ve biz bunu rehber öğretmene anlattık hiç oralı olmadı, geçen sene aklı neredeydi işin ciddiyetini şimdi li anladı, bize çocuğumın yaptıklarını anlatıyor biz zaten onları biliyoruz, adam resmen şikayet etmeye çağırmış
Rehber öğretmen çocukla konuşup sorunu çözmeli, müdür bile haftada bir konuş çocukla seni yakın gördükçe daha çok şey anlatır dedi
Şikayet etmeye gelince herkes şikayetçi, ama icraatta birşey yok
1 senedir gidiyor ve böyleyse uzman değiştirin derim.Mesajımı okusaydınız uzmana gittiğimi de anlardınız
Peki tamam rehber öğretmen kötü anlamiyor peki hanimefendi çocuğunuz bu hale gelene kadar asil soru siz nerdeydiniz bu nasil birsey ya elinde sihirli degnek mi var ki bu soruyu rahatxa sorabiliyorsunuz ama yanlis kisiye önce kendinize sormalisiniz.İyi de birçok rehber öğretmenler var çocuğun sorununu anlayıp çözüm üreten, çocuk bu hale gelene kadar neredeydi, ben eksik olan tarafımızı görüyorum, çocuğumuda biliyorum ama durum bu kadar ciddi iken ilgilenmeyip karşımıza geçip çocuğunuz acımasız merhametsiz diye suçlayan rehber öğretmene de kızıyorum, onun görevi bu mu bunun için mi maaş alıyor, üstelik okulda çok az öğrenci varken, müdür bile rehber öğretmene dik dik baktı geçen sene size geldik deyince
Ben kimseyi suçlamıyorum sadece suçlamak için bixi çağırmasına gerek yok anlattıklarını kendi öğretmenimşzle konuşuyoruz zaten