Çocuğum sürekli vuruyor

Cylnnr

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2022
3
0
16
25
Kızlar 22 aylık bir oğlum var sürekli bize vuruyor, ısırıyor, bir şeyler fırlatıyor, çok agrasif asla ama asla hayırdan, durdan, yapmadan anlamıyor. Çok üzülüyorum. Güzel bir dille anlatıyorum ama yapmaya devam ediyor, kızdığım zaman da anlamıyor. Ne yapmam lazım normal bir durum mu bu zamanlarda anlam veremiyorum

Kızlar 22 aylık bir oğlum var sürekli bize vuruyor, ısırıyor, bir şeyler fırlatıyor, çok agrasif asla ama asla hayırdan, durdan, yapmadan anlamıyor. Çok üzülüyorum. Güzel bir dille anlatıyorum ama yapmaya devam ediyor, kızdığım zaman da anlamıyor. Ne yapmam lazım normal bir durum mu bu zamanlarda anlam veremiyorum
Bakışlar ile korkutmak eeen güzeli birde sakın kalıp hiç ilgilenmeyin öyle yapınca arkanızı dönün kızımda ise yaramıştı hâlâ ara ara yapıyor ama hayır deyince anlıyor şuan 28 aylık birde eğer ekran izliyorsa azaltma hatta kesme yapın bizde çok faydası oldu tam kesmiştim aslında ama hastalık vs oldu şimdi sadece 10 dk falan bakıyor ondada renkler sayılar vs.

Bu aylar öyle hep. 3 çocuğum var hepsi öyleydi geçiyor sonra ama istikrarlı olmalısınız. Vur yok hayır olmaz. Her seferinde gözlerine ciddi şekilde bakarsk böyle söyleyin.

Back
X