Çocuğum tacize uğrar diye çok korkuyorum

Oglusumubekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1.877
994
73
Merhabalar
Hamile kalmayi istediğim günler küçük Irmak haberi vardı o andan itibaren kızım olmasın diye dualar ettim şükür ertesinde hamile kaldım ve erkek. Ama hala korkuyorum suan çevremde çocuğu olanlar var kız çocuksa ozellikle kucağa oturtulunca yada bacak arasından tutulunca babası dahi olsa tiksiniyorum. Bende çocuğu severken annesi yokken sevmiyorum paronayak oldum gözüm hep üstlerinde benim cocuguma da yaparlar diye. Ben 5 yaslarindayken komşumuzun büyük hasta oldu dokunmaya çalışıyordu vücuduma. Onun mu etkisi var yoksa her anne mi böyle hissediyor ? Kızım olursa asla sen bezlemiceksin demistim eşime tabi ona çocuk ilerde normal karsilamasin başkasına izin vermesin diye izahatini yaptım.napicam bilmiyorum...

Bende de var canım o korku Allah yavrularımızı korusun kötü niyetli insanlardan. malesef erkek kız diye ayrılmıyor çocuklar kötü kişilerce.
Annenin duası evladına zırh imiş dua edecez iyi huylu iyi ahlaklı yetiştirip öyle çevre edinecez. Bunlar da olacak olana çare değil tabi. Rabbim tüm çocukları ve hayvanları kişilik aşaagılık yaratıklardan sapık zihniyetlerden korusun..

Bende bunu farkettim ondan oglum olacağı halde korkum azalmadi işte. Allah im korusun hepsini ya erkek olunca belli bi yaştan sonra en azından daha az riskli gücü kuvveti olucagindan diye kendimi avutuyorum ama bebekken napicam bilmiyorum... oyun parki aldım odasi varken. Misafir gelince salonda içine koyarım kimse kucağına alamaz diye. O zaman da evladın yabani olur diyorlar yakın cevrem.

Korku herkesde olur ama sizinki cok fazla esinize bile sen bezlemiyceksin demeniz hos degil asiri takinti olmus bu korkularla tek basina cocugu hic disari cikarmadan aktabalariyla gorusturmeden yasamaniz gerek

Aklımıza bu düşünceleri sokanları Allah kahretsin! İnsanın ister istemez aklına geliyor maalesef. Kız ya da erkek sapık sapıktır. Daha birkaç ay önce falan 38 günlük erkek bebeğe neler yapmışlardı da ölmüştü yavrucak dayanamayıp.
Çocuklarımızı koruyacağız ve onlara da kendilerini korumalarını öğreteceğiz.
Eminim buradaki pek çok kadın da çocukluğunda tacize uğramıştır. Sadece çocuklukta da değildir tabii ki. Ne küfürler etsek ne belalar okusak azdır.

Evet eşimde çocukları çok seviyor ama devamli uyarıyorum kucağına alma yabancılara alismasinlar diye kesinlikle eşimden şüphe etmiyorum ama ona nazım geçiyor kimseye diyemedigimden ona diyorum. Eşim yolda çocuk görse seviyor sinir oluyorum artık eskiden hoşuma gider eşime merhamet duyardim ama şimdi aynısını başkası da benim cocuguma yapacak diye sinir oluyorum. Olmazsa yardım alacagim Allah korusun bu bazı kadinlar vardır sağa sola iftira atıp sulaleyi dağıtan inş öyle bir hasta degilimdir

Sapiga erkek kiz farketmiyor. Elbette ki koruycaz ama
Sakinan goze cop batarmis unutmayin.

Yapmaniz gereken su zaten disarda sevmek isteyenlere izin vermemek izinsiz dokunmaya calisan olursa da tepkinizi gosterin bende hoslanmam bundan..akrabalarinizda suphelendiginiz hoslanmadiginiz insamlar varsa uzak tutun zaten bir bebegi kucagina alip opmek asiri yakin olmak saglik acisindan iyi degil..ama diger konularla ilgili esiniz altini bezlesin ilgilnsin sevsin uyarmayin bununla ilgili neticede babasi oldugu icin bunu normal.bulucak ha anne ha baba cocugun ebeveynlerisiniz

Erkek olursa zaten bezlesin işime gelir ya galiba benim sorunum daha ileri Tahminim den. Ben 2 yıl ilişkiye giremedim emzirirken tiksinirim diye çok korkuyorum vs vs Allah cocugumun ve eşimin yardimcisi olsun bastırmak çalışıyorum ama ogrermenlik yaparken de bir erkek öğrenci 6.sınıf kızlara pantolonunu açıp gösterdi diye okulu birbirine kattım çocuk okulu bıraktı.

Babaları kucaklarına alsın ki , yabancıları ayırt edebilsinler.

Babası iyi dayanıyor söylediklerinize. Yardım almalısınız.
Eşime kendi çocuğunu alma demedim ki zaten daha dogmadi ben başkasının çocuklarını özellikle kız bebekleri alma diyorum. Ama evet iyi dayanıyor ona direk sapık misin demiyorum aSLA da dillendirmedim saDece yabanciyi ayırt etsin diyorum babası değilsin diyorum

Bikaç gündür De tecavuze ugradigini görüyorum kabusumda. Zaten en büyük kabusum yıllardır ara ara gelen. Hatta eşimin annemin yani sevdikleriminde bu durumu yaşadığını gördüm kabuslarimda. Çocuk için önce hep piskolojim düzgün olacak diyordum ama fırsat olmadı eşimin de baskısıyla çocuk sahibi olduk yazık etmem inş evladıma

Canım o korku hepimizde var sanırım Anne olmak böyle bişey. Dünya çok kirlendi insanlar çok kötü Van da 38 günlük erkek bebek cinsel istismar sonucu hayatını kaybetti biliyorsundur ve bu tecavüze Annesi olacak kansız yardım etmişti günlerce uyuyamadım. Kız, erkek farketmiyor Rabbim hepimizin evladını korusun kötü insanlarla karşılaştırmasın..

buna gözatabilirsiniz. Allah tüm kadınları da , evlatlarımızı da pis ellerden korusun.

öncelikle saglikla kucağıniza almanızı dilerim.
benimde iki oğlum var.evet malaesef erkeği kızı yok taciz gibi durumların.elbette elimizden geleni yapacağız ama bunun çözümü çocuğu hayattan çevreden soyutlayarak yapamayız.
ben cocuklarima bedenlerinin onlara ait oldugunu ve onlar istemeden kimsenin dokunamayacagini söylüyorum sürekli.
öpmek için bile soruyorum bazen.
bebeklikten itibaren bez değiştirken baskalarinin yaninda acmamaya çok özen gösterdim.ve bez bölgesiyle ilgili espri yapmaya kalkanlari direk uyardim.bu konuda esimde bende cok kuralliyizdir.
hadi oğlum bir göster amcaya olayi varya asla ama asla yeri olmadi bizim hayatimizda.
yani kısacası siz elinizden geldiğince dikkat edin tabiki ama önemli olan çocuğun kendini bu konuda farkindaligi ayirt edip tepki vermesini sağlayacak sekilde yetiştirin.
birazcikta rahatlaminizi tavsiye ederim.bu şekilde hiç olmadik seylerdende şüphe duyabilirsiniz.

O korku bendede var canm Allah yasatmasin. Bunun kizi erkegi kalmadi malesef. Allah boyle insanlari kahretsin. Surekli gozumuz çocuklarımızın ustunde olucak artik baska caremiz yok

Anne olucaz tabi ki endiselenmeli ve korumaci olmaliyiz ama bu hastalik boyutuna ulasmamali.
Mesela babanin bez degistirmemesi konusuna katilmiyorum. O zaman kadinlar da erkek cocugun altini degistirmesin mesela?
Mahremiyet duygusu asilanacak elbet ama dogar dogmaz bunu zaten yapamazsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…