- 17 Aralık 2015
- 27.410
- 50.593
- 598
- Konu Sahibi YazYagmuru1
4.5 yasinda bir cocuk bir isim uydurup o insanla hep birlikte uyuduklarini falan uyduracak durumda olmaz ki cocuklar yalan soylemez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bizim bi komsu kizi var 4 5 yaslarinda oyle seyler uyduruyoki sasip kaliyorum ama konusturdukca anlasiliyor sacma oldugu.Uydurdugu icin konu butunlugu olmuyor.Konusturmayi deneyebilirsiniz.
O da hayali konusmuyordur. Oradan , buradan aldığı cümleleri , görüntüleri birlestiriyordur.
Bu yaştaki bazı çocuklarda hayali arkadaş duydum. Ancak konudaki kadar net cümleler kuruyorsa hayal değildir.
Bu kadarini uyduramaz tabi ki.Merhabalar, önceki konulardan belki bilirsiniz. Bosanma davası açmış durumdayım ve saçma sapan babalık cümlelerinden sonra (Çocuk istiyor diye alıyorum, babalık görevim askerliğe kadar bitti gibi) çocuğu bir ay kadar almayıp tekrar almaya başladı. Yatılı götürüyor, düzenli bir çalışma düzeni yok ve çocuğum da istiyor diye karışmadim. Haftada iki bile olsa götürmesine müsade ettim. Geçen akşam çocuğum "Babamın evindd Dilek var, onunla üçümüz uyuyoruz, tuvalete birlikte gidiyorlar, Dilek inde çocuğu var, ama sakın babama söyleme,kizar." demesi üzerine yatılı olarak çocuğu almasına artık izin vermeyeceğim i söyledim. Karşılık olarak da çocuğa siz söyletiyorsunuz, Allah inizdan bulun" gibi ifadeler kullandı. Oglumdan hayal ürünü olan uydurulmuş, gerçek gibi anlattığı hiç bir olay duymadım. 4.5 yaşında. O kadar emin konuştu ki karşı taraf "acaba" diye düşündüm, bir çocuk bu kadarini uydurabilir mı???
Aaa öyle mi, çocuk nasıldı peki sevdin mi diye sordum, getirmedi ki hiç çocuğu, Tanışmadım dedi. Muhtemelen ben inanmamaya zorluyorum kendimi. Gerçek yaşanmış durumlar. Teşekkür ederim yorum yapan herkese. Yavrum benim neler yaşamışBilemedim şimdi ya..
Benim oğlumun da, yeğenimin de baya uydurmuşlugu var..
Mesela birinde gözüme kum attı demişti yeğenim, oğlum da babam oyuncaklarimi kırdı demişti anneme.
Ki ikisinin de imkanı yok, eminim..
Ama bence o kadar da uç birşey değil yani gayet uydurmuş da olabilir..
Ama çok büyük ihtimal doğru da söylüyor olabilir..
Aklıma şöyle birşey de geldi, onunda cocugu varsa niye 4 kişi uyumuyorlarmis...
4 yasindaki cocuga tv seyrettirirlerse gerceklik algisi boyle karman corman olur tabiMesela diyordu ki beni kacirdilar parkta,alip goturduler.O kadar panik oldum ki sorular sormaya basladim sonra sacmalamaya basladi arabayi kendi surup geri gelmis onu oldurmusler.Tvde izledikleri seyleri anlatiyor gibi geldi.Bazen tvdeki isimleri arkadasim diye tanitiyor.
Konudaki kisinin cocugu dogru soyluyor olabilir bilmiyorum.Cunku burda hayal urunu bisey goremedim.Ancak konusturmaya devam ederse ogrenebilir.
4 yasindaki cocuga tv seyrettirirlerse gerceklik algisi boyle karman corman olur tabi
Ben seker portakalini 30 sene once okudum , ben cocukken her evde vardi , hala da kitapligimda durur ama nedense simdi cocuklara okutmuyorlarBi kitap vardi seker portakali diye bize formasyonda okutmuslardi herkese tavsiye ederim.
Cocuklarin hayali arkadaslari olabilir.Ruyalarini bile gercek diye anlatabiliyorlar.
UyduramazMerhabalar, önceki konulardan belki bilirsiniz. Bosanma davası açmış durumdayım ve saçma sapan babalık cümlelerinden sonra (Çocuk istiyor diye alıyorum, babalık görevim askerliğe kadar bitti gibi) çocuğu bir ay kadar almayıp tekrar almaya başladı. Yatılı götürüyor, düzenli bir çalışma düzeni yok ve çocuğum da istiyor diye karışmadim. Haftada iki bile olsa götürmesine müsade ettim. Geçen akşam çocuğum "Babamın evindd Dilek var, onunla üçümüz uyuyoruz, tuvalete birlikte gidiyorlar, Dilek inde çocuğu var, ama sakın babama söyleme,kizar." demesi üzerine yatılı olarak çocuğu almasına artık izin vermeyeceğim i söyledim. Karşılık olarak da çocuğa siz söyletiyorsunuz, Allah inizdan bulun" gibi ifadeler kullandı. Oglumdan hayal ürünü olan uydurulmuş, gerçek gibi anlattığı hiç bir olay duymadım. 4.5 yaşında. O kadar emin konuştu ki karşı taraf "acaba" diye düşündüm, bir çocuk bu kadarini uydurabilir mı???
Ben seker portakalini 30 sene once okudum , ben cocukken her evde vardi , hala da kitapligimda durur ama nedense simdi cocuklara okutmuyorlar
Ayrica hayali arkadas baska birsety ,4 yasindaki cocuga siddet icerikli tv programi izletmek farkli seyler
Canım kadın çocukla sohbet konusu bulmak ve arayı ısıtmak için demiştir ki benim de senin yaşlarında çocuğum var. Ama getirmemiştir. Çocuğun doğru söylüyor bence. Eğer uydursaydı şu an çocuğa dair şeyler de uydururdu biz onunla oyun oynadık vs gibiAaa öyle mi, çocuk nasıldı peki sevdin mi diye sordum, getirmedi ki hiç çocuğu, Tanışmadım dedi. Muhtemelen ben inanmamaya zorluyorum kendimi. Gerçek yaşanmış durumlar. Teşekkür ederim yorum yapan herkese. Yavrum benim neler yaşamış![]()