• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocugum ve pedagog sonrasi onerilerinize ihtiyacim var.

Ya onun numarasini kac kez aradim hic ulasamadim seans ucreti nekadar ogrenmek icin dmden yazdim yine cevap yok yorum yaptim yine yok acikcasi sinirlendimde biraz evime yakin bir cevap verse fiyat bilgisi hakkinda hazirlikli gidecegim yani .
Ben 1bucuk yıl önce götürmeye başlamıştım. O zaman ilk görüşme 300, sonra her seansta 230 vermiştik ama güncel fiyatı bilmiyorum. İletişim olarak WhatsApp tan yazabilirsiniz

Sağolasın.
Ne gibi sorular sorabilirim acaba anlayabilmek için. Çocuğumu elbette tanıyorum gözlemliyorum ama. İçinde tam olarak neler yaşıyor bilemiyorum.
Ona sorular sormak belki tetikleyebilir durumu. Bence once bir gozlemleyin bakin baska takintisi var mi varsa neden yaptığını sorun. Sonra hekime goturun çünkü genelde yas buyuyunce kabullenmeme eylemi ortaya cikiyor malesef.

Kızım 11 yaşında ve 3 5 dua öğrenmişti. 3 kulhu 1 elham yatarken okuyo korkuları var yalnız yatmak istemiyor uyumak istemiyor. Ha zorla yatırdığımız zaman çoğu zaman hemen uykuya dalıyor. Uykusunda sayıklıyor. Bugün laf arasında 3 tane 3 tane 3 tane okuyorum mesela bir 3lü okuyorum bir 3lü daha okumazsan günah yazarım dediğni duyuyorum dedi. Bunu takıntıyla bağdaştırmalı mıyım bilmiyorum. Canım sıkıldı.

Size de geçmiş olsun. Tez zamanda şifa diliyorum.
Evet, kesinlikle bağdaştırmalısınız, hemen bir uzman yardımı alın. Ne olur ne olmaz. OKB'nin en önemli özelliği sayılara ilişkin takıntı biliyorsunuz. Çok geçmiş olsun size de, konu sahibine de...

Ne ilacı verdi acaba baş harflerini bikaç harf yazar mısınız? Buradaki ilacı yarım verin şöyle yapın böyle yapın diyenlere lütfen kulak asmayın doktorunuz ne dediyse onu uygulayın bu çok önemli terapi ile atlatacağını düşünüyorum yaşı itibariyle ağır bir ilaç verdiklerini düşünmüyorum o yüzden ilacın adını merak ettim
Pr.... evet ilac hafif zaten doktorun dediginden asla cikmayiz

Pr.... evet ilac hafif zaten doktorun dediginden asla cikmayiz
Çocukken OKB hastasıydım. 6 ay kadar sürdü. Herhangi bir yere dahi dokunsam (mesela elimi koltuğun kenarına koysam), anneme gidip, onu çeke çeke koltuğun yanına getirip, "bak anne tam şuraya dokundum, bir şey olur mu?" diye soruyordum. Bana da pr... adlı ilaç verilmişti, şurup olarak. 6 ay sonunda azaltarak kestiler ve iyileştim. 8 yaşlarındaydım. Belki fayda sağlar diye anlatmak istedim. Çok geçmiş olsun.

Çocukken OKB hastasıydım. 6 ay kadar sürdü. Herhangi bir yere dahi dokunsam (mesela elimi koltuğun kenarına koysam), anneme gidip, onu çeke çeke koltuğun yanına getirip, "bak anne tam şuraya dokundum, bir şey olur mu?" diye soruyordum. Bana da pr... adlı ilaç verilmişti, şurup olarak. 6 ay sonunda azaltarak kestiler ve iyileştim. 8 yaşlarındaydım. Belki fayda sağlar diye anlatmak istedim. Çok geçmiş olsun.
Ins.sizde oldugu gibi bizdede ise yarar cok tesekkur ederim bizde az az baslasliycaz azaltarak birakacagiz cok tesekkur ederim

Ben 1bucuk yıl önce götürmeye başlamıştım. O zaman ilk görüşme 300, sonra her seansta 230 vermiştik ama güncel fiyatı bilmiyorum. İletişim olarak WhatsApp tan yazabilirsiniz
Ozaman birde oyle deneyeyim whatsaptan belki yanit alabilriim tesekkur ederim

Back
X