çocuğum yalnız büyüyüyor :(

androidkadin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2015
3
0
6
41
Eşimin işi nedeniyle tayinimiz çıktı ve başka şehire taşındık. Burada da kendi yaşıtı kimse yok ne komşşu olarak ne de bizim tanıdığımız arkadaşlar arasında. Çocukların yaşları hep büyük. Zaten kimseyle çok fazla görüşemiyoruz. Çocuk sıkıntıdan patlayacak! Yaşı anasınıfı için uygun değil ben evdeyim zaten, o yüzden kreşe falan da göndermiyorum . Parka falan gittiğimizde çocukların olduğu yerlerden kaçıyor. Boş yerlerde kendi başına oynamak istiyor. Çok üzülüyorum bu yanlızlığımıza:KK43:(
Sizce neler yapabilirim bu konuda? Ne kadar ilgilensem de kendi yaşıtlarıyla paylaşacaklarını veremem. Keşke ücretsiz oyun kulüpleri falan olsa çocuklarla kaynaşsa.

fikir verebilecek ya da benimle aynı dertten muzdarip kimseler var mıdır ki?

Son düzenleme:
Yaşadığınız şehir hangisi? Orada yaşayan anneler ile iletişime geçip kendi oyun grubunuzu kurabilirsiniz belki.

antalyanın ilçesi kumlucadayız. Keşke birileri çıksa benimle aynı yerde yaşayan da böyle bir oyun grubu kursak

kumluca'da var mı bilmiyorum ama, haftanın belli günlerinde veya, günde birkaç saat oyun grupları yapan kreşler oluyor. bir araştırsanız?

Kreşler sürekli eğitim veriyorlarmış, arada bir göndersek diye sordum ama çocuk için de sakıncalı tam alışamaz falan dediler. bildiğim kadarıyla böyle bir kreş yok.

Back
X