Cocugum yandi

Berivanatman12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2016
110
44
98
Cok kotuyum,moralsizim..iki yasindaki oglum yeni demledigim cayi ve suyunu uzerine doktu.benim ihmalim farkindayim..ocagin ulasamayacagi gozune koyabilirdim.ama dikkatsizligime denk geldi.cok yiprandim hastanede kaldigim sure icinde.hala hastanedeyiz.onu o halde gormk bebi öldürüyor.bazen aklima gelmiyor degil cevre ne der diye.nasil bir anne oldugumdan bahsediyorlardr.sizce ben nasil bir anneyim..iyisiyle kotusuyle..

Çok çok çok geçmiş olsun Anneliğini sorgulamak haddim değil sende istemezsin böyle bişey olmasını Allah acil.sifa versin inşallah iz falan kalmaz çocukta

Canım kaza bu, kendini daha fazla üzme.Olacağı varmış, evet keşke diğer gözde olsaydı çaydanlık ama artık olan olmuş.Allah şifa versin inşallah bir an önce iyileştin minik

Surekli kendime kiziyorum.onu gozumden bile sakinirken nasil boyle oldu..o cigligi,derisi aklimdan gitmiyor..insallah iz kalmaz..ben istanbulda degilim ama istanbulda bildiginiz alaninda uzman bir plastik cerrah var mi

cok gecmis olsun benimde oglum caydan yanmisti 1.5 yasindaydi bacagi ve ayagina geldi bizimki hastaneye yatmadi ama neredeyse 1 ay gidip geldik kucuk bebek bide cok zor oluyor Allah yardimcin olsun

Çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce iyileşir. Bir kaza olmuş. Bunun anneliginizle bir ilgisi yok ki.

Geçmiş olmuş .çocuklar için çok daha temkinli olmak lazım . Ama bilerek yapmadınız sonuçta . Ve bu bir kaza anneliğinizi sorgulamayınız .

Back
X