- 23 Mayıs 2014
- 295
- 101
- 48
- Konu Sahibi smile_5050
-
ne yedırıyorsun acaba?anormal gelmedi bana.Benim oğlum 20.5 aylık ve 11.4 kilo.Doktor normalden az dedi,evet ama yemesi gayet iyidir.Ve bugüne kadar hiç muhallebi,cici bebe,hamur gibi şeyler yemedi.Gayet sağlıklı besleniyor.Ben de o tür şeyler versem kilo alır belki ama ne gerek var.Uzaması iyiyse,motor becerilerini yapabiliyorsa sıkıntı etmeyin.Kilodan ziyade boydur önemli olan.Yine de balık yağı,polen türü şeyler verin,eksiklik olmasın
Bence zayif degil cnm ortalama bir kg de biyu ile de orantalimerhaba 22 aylık oglum var boy 82 kılo 11 bana sankı az gelıyor gecen gun doktora goturduk arastırmaya kan ve ıdrar verdı ama kabızlık ıcın goturduk tahlıllerde bagırsaklarda tembellık cıktı doktor kesınlıkle sut vermeyın ıyıce kılosu duser dedı bende gunluk corbası yeemegı falan yedırıyorum fenada degıl yemesıı sızzce anormal bı durum varmı tedırgınım
Canim oglumda bir donem oleydo cok guzel istaji olan ogkum birbiki ay yememeye basldi bitkisel icerikli surup kuklandik bin sukur cok faydasini gordukne yedırıyorsun acaba?
vede balık yagını ne amaçla verıyorsun,doktoru mu verın dedı?
kızım 18 aylık hıcbıse yemıyor,ağzını açmıyor..sadece emıyor..saglıklı beslenmek nasıl oluyor,hıc tecrübem yok hala..
benımkı bi donem degıl,doğdu doğalı ek gıdayı ıstemıyor..Canim oglumda bir donem oleydo cok guzel istaji olan ogkum birbiki ay yememeye basldi bitkisel icerikli surup kuklandik bin sukur cok faydasini gorduk
Bence zayif degil canim. Kiloyla ilgili bi konu görünce dikkatimi cekti ama kilosu da boyu da gayet iyi. Ben bu dertten cok muzdaribim. 21 aylik kızım 9.5 kg. Bu da son ayda oldu daha önce 8 li kilolardan gecemiyorduk bi türlü 9 a. Dr umuzun verdigi bi mamayi kullanmaya başladık ve cok şükür kilosu artıyor yavaş yavaşmerhaba 22 aylık oglum var boy 82 kılo 11 bana sankı az gelıyor gecen gun doktora goturduk arastırmaya kan ve ıdrar verdı ama kabızlık ıcın goturduk tahlıllerde bagırsaklarda tembellık cıktı doktor kesınlıkle sut vermeyın ıyıce kılosu duser dedı bende gunluk corbası yeemegı falan yedırıyorum fenada degıl yemesıı sızzce anormal bı durum varmı tedırgınım
BAHSETTİĞİn mama ınfatrini miBence zayif degil canim. Kiloyla ilgili bi konu görünce dikkatimi cekti ama kilosu da boyu da gayet iyi. Ben bu dertten cok muzdaribim. 21 aylik kızım 9.5 kg. Bu da son ayda oldu daha önce 8 li kilolardan gecemiyorduk bi türlü 9 a. Dr umuzun verdigi bi mamayi kullanmaya başladık ve cok şükür kilosu artıyor yavaş yavaş
biz fortini multi fibre kullanıyoruz. seni çok iyi anlıyorum. bana da hayal gibi gelirdi kilo alması ama gerçekten faydasını gördük bu mamanın dr unuza danışıp kullanmanızı tavsiye ederimSiz cok iyisiniz bize göre 20 aylik 8 bucuk kilo 82 cm delirmek üzereyim sbiside böyleydi küçük minik ama benim zayif istahsiz ikinci bi vocuga daha tahammulum yokmus.....
Katreinur siz hangi mamayi kullanıyorsunuz biz 2 aydir pedisure sıvı mama kullaniyoruz henüz kilo artisimiz olmadi su an 12 kilo olmasini çok isterdim
yok canım fortini multifibreBAHSETTİĞİn mama ınfatrini mi
ne yedırıyorsun acaba?
vede balık yagını ne amaçla verıyorsun,doktoru mu verın dedı?
kızım 18 aylık hıcbıse yemıyor,ağzını açmıyor..sadece emıyor..saglıklı beslenmek nasıl oluyor,hıc tecrübem yok hala..
benim kızım da 20 aylık 82 cm boyu var 10.1 kilo :) ne yaptıysam hiç kilo almadı balık yağları verdim memeden kestim yesin diye ama hayır almıo:)merhaba 22 aylık oglum var boy 82 kılo 11 bana sankı az gelıyor gecen gun doktora goturduk arastırmaya kan ve ıdrar verdı ama kabızlık ıcın goturduk tahlıllerde bagırsaklarda tembellık cıktı doktor kesınlıkle sut vermeyın ıyıce kılosu duser dedı bende gunluk corbası yeemegı falan yedırıyorum fenada degıl yemesıı sızzce anormal bı durum varmı tedırgınım
kız katre kader arkadaşım bak nerelerde kesişti yollar :)Bence zayif degil canim. Kiloyla ilgili bi konu görünce dikkatimi cekti ama kilosu da boyu da gayet iyi. Ben bu dertten cok muzdaribim. 21 aylik kızım 9.5 kg. Bu da son ayda oldu daha önce 8 li kilolardan gecemiyorduk bi türlü 9 a. Dr umuzun verdigi bi mamayi kullanmaya başladık ve cok şükür kilosu artıyor yavaş yavaş
memeden kesmelisin başka çare yok ben memeden kestiğimden beri iştahı daha fazla..benımkı bi donem degıl,doğdu doğalı ek gıdayı ıstemıyor..
sadece salatalık ver elıne yesın okadar..
hıc bılmem çorba ıctıgını veya mama yedıgını veya sebze..
ona bişe yapsam 1 kasık zorla sokarım ağzına..aglama krızıne gırıp memeye yapışır yıne..
ıstah açan birşeyler versem şurup gıbı,sadece daha fazla emer gıbıme gelıyor..
kılosu ıyı ama yese bıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?