Birden tam gün vermek zorunda kaldık o yüzden oldu bı sure devam edin alışacak dediler ama kızım çok kötüydü sabah onu birakip ise gitmem gerekiyordu okulda öğretmeni kucağından zorla almak zorunda kalıyordu hepsi çok etkiledi kızımıOkuldaki öğretmen ve psikolog ne dedi bunun için?
Yok bakamazmisİlk etapta yarım gün baslasanjx krese?kvde yarım günde mi bakmaz?
Dönüşte nasil oluyor. Mesela kızınız oyunlara karışmayıp köşede sizi mi bekliyordu.Birden tam gün vermek zorunda kaldık o yüzden oldu bı sure devam edin alışacak dediler ama kızım çok kötüydü sabah onu birakip ise gitmem gerekiyordu okulda öğretmeni kucağından zorla almak zorunda kalıyordu hepsi çok etkiledi kızımı
Yok kesiblikle yolumuzun üzeri olan çok yakın bı kreş vardı içime sinmedigi için oraya göndermedim isyerimin tam tersi yönündeki okula gönderdim maaşımın yarısını verecejtim devam etseydi her ay. Yeter ki gözüm arkada kalmasın dedim ama olmadıKızınız simdi 3.5 yaşında galiba. Kreş icin ideal yaşı.
Gittiği kreşi sevmediyse baska kreş bulun. Daha sevecen sevgi dolu öğretmenlerin oldugu, iyice araştırmak lazim. Eve yakin yol üstü diye kreş secmek yanlış olur.
Baska bir alternatif, bakici kv nizin yaninda bakar. O sadece kızınızla ilgilenir. Babaanne de göz kulak olur.
Tam gün okulda çok yorulur mu peki sabah 8 akşam 6Önce yarım gün bakıcı ile başlayın okul ve yarım gün bakıcı sonra tam güne geçin
Kreşte çok iyiydi başta hatta şarkıları önden ezberliyordu arada bizi soruyormus ama son dönemlerde daha feci hal almaya başladıDönüşte nasil oluyor. Mesela kızınız oyunlara karışmayıp köşede sizi mi bekliyordu.
Yoksa normal oyuna dalip, kresten ayrilmak İstemiyor muydu
Muhakkak yorulur ama sonuçta dünyada binlerce çocuk bu koşullarda okula gidiyor.Tam gün okulda çok yorulur mu peki sabah 8 akşam 6
O zaman yaşadıği bir olay etkilemis olabilir. Öğretmen degistirmis olabilirler, hastaliktan olabilir, arkadaslariyla ilgili olabilir....Kreşte çok iyiydi başta hatta şarkıları önden ezberliyordu arada bizi soruyormus ama son dönemlerde daha feci hal almaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?