Cocuguma bakamiyorumm!!

Kimse kimsenin anneligini sorgulayamaz o ayri konu da size bir sey sormak istiyorum. Cocugunuzu evde nasil tutabiliyorsunuz? Bunu ciddi anlamda soruyorum.1bucuk ysinda kizim var evde oyun da oynasak arkadasi da gelse illa disariyi istiyor,kapiya gidip agliyor.Bahcede parkta saatlerce zaman geciriyor.Buyugu de oyle,kresten geliyor yemek yiyip anne hadi diyor.Oyun aktiviteyle de tatmin olmuyor cunku disarida arkadaslari var. Sizin formulunuz ne? Tv tablet izletmeden surekli ugras bulabiliyor musunuz?Cikmak istemiyor mu?
Aynen benim ki de oyle artik benimle oyunda oynamiyor.sıkılıyor cocuk babasi giderken evde bi yaygara kopuyor her gun bir saat mutlaka disardayiz ya da su icecem diye istiyor suyla oynuyor.dun sinirden cildirdim.ona bagirmamak icin oturup agladim resmen beraber agladik.konuyla alakasi yok ama bunalmisim icimi doktum :)

Aynen benim ki de oyle artik benimle oyunda oynamiyor.sıkılıyor cocuk babasi giderken evde bi yaygara kopuyor her gun bir saat mutlaka disardayiz ya da su icecem diye istiyor suyla oynuyor.dun sinirden cildirdim.ona bagirmamak icin oturup agladim resmen beraber agladik.konuyla alakasi yok ama bunalmisim icimi doktum :)
Cocuk buyutmek bana gore hayattaki en zor sey hatta kadinlarin daha cabuk yaslanmasinin sebebi :) Ikinci cocukla beraber daha net anladim sacimdaki ilk beyaz cikti. Her gun 1 saat iyiymis biz sabah 11den 1e kadar bahce veya parktayiz eger kahvaltiya direniyorsa 8de 9da ciktigimiz oluyor.1den 4e kadar uyuyor.4te ablasi geliyor ikisi yemek yiyor.5-6 gibi yine disari. Iftara yakin eve giriyoruz:(

Bence onlar daha önce çocuk büyüttüklerini için fikir vermek istemişlerdir, neyse olur da birgün başınız sıkışır bişey sorarsanız bize ne senin evladından diye bi tepki almazsınız
Ama onlara fikirlerini soran olmamis ki ?

Cocuk buyutmek bana gore hayattaki en zor sey hatta kadinlarin daha cabuk yaslanmasinin sebebi :) Ikinci cocukla beraber daha net anladim sacimdaki ilk beyaz cikti. Her gun 1 saat iyiymis biz sabah 11den 1e kadar bahce veya parktayiz eger kahvaltiya direniyorsa 8de 9da ciktigimiz oluyor.1den 4e kadar uyuyor.4te ablasi geliyor ikisi yemek yiyor.5-6 gibi yine disari. Iftara yakin eve giriyoruz:KK43:
Evet sizin isiniz daha zormus tv acilsa cok kolay ama ben acmiyorum o yuzden de asla beni birakmiyor gercekten cok yoruluyorum.ablasi biraz idare etmiyormu beraber oynamiyorlar mi

Milletin lafı bitmez cnm banada oyleler başta kv ve gorumce ve diger akrabaları benim çocuklar sicagi sevmez mesela bende çok aman aman kat kat giydirmem hem soğuk memleket ilerde okula filan gidecek dışarı çıkacak alissin çok sıcak alismasin diye ve rahatlık acisindan ama onlara sorsan 20 yaşındaki diğer gelin oğlu kilolu gozuksun diye 5 kat giydirir çocuk yatamaz ağlar hareket edemez ona bir sürü laf snra ben Size ne ya dedim buraya yazdığımı acikladim bi nişanda hepsi vardı siz neyi biliyorsunuz dedim cocuklariniz köyde tarlada büyümüş şimdi neyin bilmisligini yapiorsunuz dedim daha bana laf soylemiyorlar bence agizlarının payını ver her soyledikleri konuda bilmislik yap ve ez onları anca öyle susarlar

Slm..coook uzun zaman oldu buraya girmeyeli..ama bugun o kadar kotu hisswdiyorumki dertlesicek kimseyi bulamadim sizler geldiniz aklima...herkeain evladini allah bagislasin benimkinide...bal yuzlu 2yasinda bi tosbigim var..am gel gorkiii su meshur elaleme gore ben on bkamkyorum..yildim yaa herkes bi mukemmel anne havalarinda..masallah herseyi yerinde..surekli kan burnumuz ve oksuruk disindaki oda dr gore dislerden kaynkli bi durum..hergun disari cikariz sabah olmasa aksam babasiyla kuzenleriyle gorustururum prka gideriz ama apartmanin onunde bizi goremeyne merakli komsular hep evde bi cocuk niye disari cikrmiyosun der!!sananeeee!!dimi ama yedirdigime karisn mi rarsin giydirdigime krisan miii??yaa ben kimsenin anneligini sorgulmiyorum kimseye karismiyorum sizene benim bebemden ya...o benim canim senden daha cok dusunurum ben onu niye dert edersinki be kendini mukemmel sanan anne!!valla artik yetti yanii...herkese ben dert anlatmak zorundamiyim ya...mutluyuz boz boyle cekin gozlerinizi ustumjzden yeterrrrrrrr
Bu yazdklarindan bi cok anne muzdarip. Ya sallamican yada catir catr cevap vercksiniz.

Benim kizim 3 aylıkken bronşit olmuştu benim kaynanam bunu duyunca birden yüzünün şeklini değiştirdi ve bana beni küçümsiyerek sen bakamıyorsun bu çocuklara dedi. Nasil sinirlendim nasil ama ben daha birşey diyemeden eşim duydu bunu ve anatdı bronşitin nasıl oluştuğunu sonra hmm ben bilmiyordum felan gibi laflar etdi ve daha neler neler çocuğumun kırkı çıkana kadar her gün yumurta ile yıkamadığim için kızımi bir bakışı vardı sanarsın beni boğacak hahaha. Bence sende takma hiç ağzına geleni söyle

Slm..coook uzun zaman oldu buraya girmeyeli..ama bugun o kadar kotu hisswdiyorumki dertlesicek kimseyi bulamadim sizler geldiniz aklima...herkeain evladini allah bagislasin benimkinide...bal yuzlu 2yasinda bi tosbigim var..am gel gorkiii su meshur elaleme gore ben on bkamkyorum..yildim yaa herkes bi mukemmel anne havalarinda..masallah herseyi yerinde..surekli kan burnumuz ve oksuruk disindaki oda dr gore dislerden kaynkli bi durum..hergun disari cikariz sabah olmasa aksam babasiyla kuzenleriyle gorustururum prka gideriz ama apartmanin onunde bizi goremeyne merakli komsular hep evde bi cocuk niye disari cikrmiyosun der!!sananeeee!!dimi ama yedirdigime karisn mi rarsin giydirdigime krisan miii??yaa ben kimsenin anneligini sorgulmiyorum kimseye karismiyorum sizene benim bebemden ya...o benim canim senden daha cok dusunurum ben onu niye dert edersinki be kendini mukemmel sanan anne!!valla artik yetti yanii...herkese ben dert anlatmak zorundamiyim ya...mutluyuz boz boyle cekin gozlerinizi ustumjzden yeterrrrrrrr
Anne degilim ama biliyorum ki her anne kendi cocugu icin en iyisini bilir ve yapmaya calisir. Insanlarin kendi tecrubelerini zorla diger kisilere atarmaya calismasi sacmaligini hayatim boyunca anlamadim zaten. Herkesin yolu deneyimleri tecrubeleri farklidir ama anlamak ne mumkun. Hele ki cocuk hakkinda tavsiye veren hatta olayi abartip taciz boyutuna vardiran bu ELALEM denilen kitleden nefret ediyorum. Iste sirf bu yuzden gercekten insanlardan uzak durup samimi olmuyorum. Komsuluk kisvesi altinda insanlarin ozelinj ihlal ediyorlar resmen. Lutfen uzmeyin kendinizi. Kimse yogurdum eksi demez. Elbette herkes anneligini evini esini over de over. Hele hele sosyal medyadaki super annelere bakip kendinize sakin kizmayin. Herkes elbette en iyi halini paylasir disariya karsi. Her anne cok ozeldir ben buna inaniyorum. Anneler benim gozumde super kahraman. Surekli ayni seyi soyleyenlere karsi onceden birkac sabit cevap belirleyin biraz bozun karsinizda ki hadsiz kisileri zamanla susarlar.

Back
X