• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

COCUGUMA BİR SEY Mİ YAPILDI ?

Kızlar bir kaç gündür bebeğim farklı zaman diliminde gözlerini yukarı dikip korkunç birşey görmüş gibi kaskatı kesilip çığlık basıyor gözleri dehşet birşey görürsün de korkarsın ya öyle oluyor korkuyorum artık ne olmuş olabilir daha 3 aylık bebek sağlık sorunu da yok çok şükür ne yapacağımızı bilemedim herkese soruyorum herkes ilk defa duyuyorum diyor
Gazı varmış gibi sanki.

Kızlar bir kaç gündür bebeğim farklı zaman diliminde gözlerini yukarı dikip korkunç birşey görmüş gibi kaskatı kesilip çığlık basıyor gözleri dehşet birşey görürsün de korkarsın ya öyle oluyor korkuyorum artık ne olmuş olabilir daha 3 aylık bebek sağlık sorunu da yok çok şükür ne yapacağımızı bilemedim herkese soruyorum herkes ilk defa duyuyorum diyor
Bir yeri falan ağrıyordur. Farklı bişey olduğunu sanmam içiniz rahat edecekse nazar ayetleri vs. Okuyun ya açıp dinleyin

Çocuk çok kötü birşey görmüş gibi çığlık basıyor anlam veremiyoruz yok ona goturmedim
Saçma sapan uçuk kaçık şeyler aklınıza geliyor da bir nöroloğa götürmek gelmiyor mu? Belki nöbet geçiriyor belki başka bir sağlık problemi var, belki de sadece sesten korkuyor veya gazı var!

Büyüyle ne alakası var anlamadım.

İyi bir uzman bulun acilen.

Allahım acil şifalar versin inşallah arkadaşım.

Back
X