- 5 Eylül 2015
- 1.150
- 3.479
- 133
- Konu Sahibi yoruldumya
-
siz yorumunuzda bunu yazmamissiniz ilgilenilmeyen cocuk hareketli oluyor yazmissiniz sapla samani karistirmayin. hayatimda bu kadar sacma bir tez duymadim okumadimMükemmel anne olduğu kanısına nereden vardınız üstelik ne bu önlemler falan Bi sakin olun sadece psikolojik olarak anneliğe hazır olmayan KADINlar ne yazık ki tahammülsüz anne oluyor bunu demeye çalışıyorum kimse mükemmel değildir
arada dışarı falan çıkiyormusunuz?Ben ve eşim isteyerek yaptık çocuğumuzu aradan çoksun diye değildi ve gerçekten ilgisiz bir anne değilim babası da öyle oyunlar etkinlikler yapıyoruz geceden hazırlıyorum sabah biraz yapıyor sonra başlıyor curcuna sakinliği özledim ya düzeni özledim uykuyu özledim
İlgilenilmeyen çocuk hareketli olur diye net bir cümle kuran kişinin anne olmadan birşey anlayamadığı çok ortada zaten.Bir de bu var demi anne olmayan anlayamaz modu
Bu nebiçim yorum beynim yandı ıığğ gerçekten. senide aradan çıksın diyemi yapmışlar. empati kuramıyorsan yorum yapmaMaalesef hadi çocuk yapalım aradan çıksın diye yapılan çocuklar böyle oluyor. Hareketli olmasının sebebi yeterli ilgi ve oyunun verilmemesi ilgiden kastım da çizgi film tablet değil maalesef
Hıhı okumadığınız belli. Hanımefendi zaten yeterli ilgi ve oyun oynanan çocukların enerjisini atabildiğini söylüyorum bunu ben değil pedagoglar söylüyor yaramaz çocuk yoktur yeterince ilgilenmeyen anne baba vardırsiz yorumunuzda bunu yazmamissiniz ilgilenilmeyen cocuk hareketli oluyor yazmissiniz sapla samani karistirmayin. hayatimda bu kadar sacma bir tez duymadim okumadim
Pedagoglar söylüyor ama siz onlardan daha iyi biliyorsanız bişey diyemiycem.İlgilenilmeyen çocuk hareketli olur diye net bir cümle kuran kişinin anne olmadan birşey anlayamadığı çok ortada zaten.
Evet bende farkındayım online derslerle birlikte evde çocuk bakmak beni iyice yıprattı o yüzden bahara kadar bıraktımtek başına çocuk bakmak dünyanın en zor işi. kendinize haksızlık etmeyin insansınız elbet bazen bunalıp sabrınızın azaldığı zamanlar olacak. aaa ben hiç kızmıyorum, hep anlayışlıyım diyenleri bi kenarı atın. samimiyetlerine inanmıyorum. insanın doğasına aykırı. çocuğunuza haksızlık yapmadan rencide etmeden elbette sabrınızın dolduğu zamanlar yaşanacak bu kaçınılmaz. bunun için vicdan yapmayın. gerçekten hakkıyla tek başına çocuk büyütmek kolay bir iş değil. Allah yardımcınız olsun sizi çok iyi anlıyorum.
tuvalet eğitimine gelirsek, kesinlikle anneyi de bebeği de çok strese sokan bir durum anldığım kadarıyla ikinizde her açıdan hazır değilsiniz ertelemek en doğrusu
İnsan hiçbir zaman %100 psikolojikman hazır olamaz. Yeri gelir herkesin sabrının tükendiği anlar olur. Tükenmiyorsa zaten insan değildir. Dediğiniz gibi kimse mükemmel değildir.Mükemmel anne olduğu kanısına nereden vardınız üstelik ne bu ünlemler falan Bi sakin olun sadece psikolojik olarak anneliğe hazır olmayan KADINlar ne yazık ki tahammülsüz anne oluyor bunu demeye çalışıyorum kimse mükemmel değildir
Öğlen 1-5 arası dışardaydık; parkta oynadı, koştu, hopladı, zıpladı. Ki bu süre yazın daha fazla oluyor. Evdeyken de oynuyoruz, zıplıyoruz ama yine enerjisi bitmiyor çocuğun. 24 saat durmadan oynayıp zıplayabilir. İlgiyle alakası yok bu dediklerinizin.Hıhı okumadığınız belli. Hanımefendi zaten yeterli ilgi ve oyun oynanan çocukların enerjisini atabildiğini söylüyorum bunu ben değil pedagoglar söylüyor yaramaz çocuk yoktur yeterince ilgilenmeyen anne baba vardır
bence siz once bi cocuk buyutun ondan sonra akil verin. kimse size cocuguyla ne kadar ilgilendigini ispatlamak zorunda degil pardon da siz kimsiniz ya? en sinir oldugum insan tipi. insanlarin anneligini elestiren ve yaristiranlar...Hıhı okumadığınız belli. Hanımefendi zaten yeterli ilgi ve oyun oynanan çocukların enerjisini atabildiğini söylüyorum bunu ben değil pedagoglar söylüyor yaramaz çocuk yoktur yeterince ilgilenmeyen anne baba vardır
Burası herkese açık bir platform ben hakaret içeren bir şey demedim genel olarak çocuklara tablet vermek ve çizgi film izletmeyi ilgi zanneden ailelerden bahsettim bizler enerjimizi atabiliyorduk ama şimdiki neslin böyle bir imkanı olamadığı için çocuklarla çok daha fazla oyun oynamak gerektiğinden bahsediyorumBu nebiçim yorum beynim yandı ıığğ gerçekten. senide aradan çıksın diyemi yapmışlar. empati kuramıyorsan yorum yapma
Ya zaten sosyal medya annelerinden nefret ettim ne aktivitesi ben çocukla kitap dahi okusam en fazla 10 dakika sürüyor sonra başlıyor hareketlilik anne hiç oturmasın anne saklambaç oyna anne zıpla anne yakala anne koş anne şu anne bu babası gerçekten ilgili ama baba yok her şey için anne uyku deseniz gündüz yok sadece geceleri sabah 7 de bir kalkıyoruz gece 10 11e kadarSosyal medyadaki, pembe panjurlu evlerdeki tek işi gücü çocukla aktivite yapan anneleri(yada öyle görünmek isteyen) görüp kendinize haksızlık yapmayın.Hiçbirimiz sabır taşı değiliz arada olur öyle. Ama 2.5 yaş tuvalet eğitimi için küçük, kenardan gelen baskılara aldırmayın. Zamanı gelince zaten öğrenecek yaza doğru öğretin.
Ben kimsenin anneliğini eleştirmedim benim de nefret ettiğim düşünce bu doğurmayan konuşmasın neyin tribi bu insanız sonuçta mükemmel olamıyoruz kibarca fikrimi söyledimbence siz once bi cocuk buyutun ondan sonra akil verin. kimse size cocuguyla ne kadar ilgilendigini ispatlamak zorunda degil pardon da siz kimsiniz ya? en sinir oldugum insan tipi. insanlarin anneligini elestiren ve yaristiranlar...
Bu nasıl bir uslup nasil bu kadar kolay yaziyorsunuz bunlari ? Bir anne dert yanmiş ve belli ki yorgun.. belli ki bunalmis.. cocugunuz var mi? Hic bunaldiginiz olmadi mi bir dert yanmadiniz mi eşe dosta? Sıcak kahve icmeyi ozlediginiz bir an bile olmadi mi? Çok kabasınız çok...Maalesef hadi çocuk yapalım aradan çıksın diye yapılan çocuklar böyle oluyor. Hareketli olmasının sebebi yeterli ilgi ve oyunun verilmemesi ilgiden kastım da çizgi film tablet değil maalesef
Hangi pedagoglarmıs onlar, isimlerini verin de bizde bilelim, kaç yıldır okurum dinlerim bu alanda ama böyle genel bir yargiya hiç denk gelmedim.Pedagoglar söylüyor ama siz onlardan daha iyi biliyorsanız bişey diyemiycem.
Kınamıyorum zaten yorumum sanırım yanlış anlaşıldı burada bir çok üyede gördüm evde yalnız sıkılıyorum çocuk yapayım ya da çevremde görüyorum çocuğun elinde tablet bunu ilgi zannediyorlar konu sahibine hakaret anlamında yazmamıştım aslında kendimi örnek vererek psikolojik olarak hazır olmadan anneliğin zor olduğunu dile getirmek istedim belki de yanlış kelimeler kullandımİnsan hiçbir zaman %100 psikolojikman hazır olamaz. Yeri gelir herkesin sabrının tükendiği anlar olur. Tükenmiyorsa zaten insan değildir. Dediğiniz gibi kimse mükemmel değildir.
Not:Anne değilim.
Not 2: Kimseyi kınamayın, hayatta başıma gelmez demeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?