Cocuguma kayinvalidemin bakmasini istemiyorum

Evet ilkokula gidene kadar bakmis. Ama kisilik gelisimi de o yasta degil mi zaten. 4000 aliyorum. Muhendisim. Insallah kadroya gecersem iki yil izin alabilecegim o zaman sikinti kalmayacak.
Ozman kişilik gelişimi düzgün olmayan biriyle mi evlendiniz siz

Yada neyse banane be
İstediğinizi yapabilirsiniz madem kreşe verceksiniz nie konu açıyorsunuz

Üstelik bide Dogmamiş bebek için tüm bunlar konuşuluyor çok garip

Neler yaşadın kv.ile bilemeyiz..ama gerçek bı sorun olmasa ve tatlı tatlı anlaşan bile o baksın istemeye bilirsin.sinirlariniz hep belli olur.fakat gerçekte böyle olmuyor.ne yazıkki her aradığında bakıcı bulamıyorsun.kresler çok erken yaslarda sıkıntılı.ama iyi tarafından bak yalnız değilsin..kv yok ve öz annem tüp bebek le doğan ikizlerim için destek istedim.onun yanına doğru kendi evini bırakıp kiraya tasinacaktim. Bana mı sordun? İki tane koydurmasaydin dedi..

Bazı kararlar herkes için ne yazıkki eşit değil..ben çok isterdim ben bakmak isterim demesini birilerinin..

Ve yanlış anlama ama çocuk düşünmeye başladım diyerek bunları takma şimdiden kafana.sen anne olmayı istiyor musun,eşini ne kadar tanıyorsun? O eşler oluyor lohusa..ve evlilik çocuk öldü.da öğreniliyor...

Pardon da konu sahibi ben değilim. Ben de kv ler bakarsa minnet duymaliyiz yazmıştım. Eşimin annesi arada gelir bakıcı yanında o olduğunda çok daha huzurlu oluyorum. Hele sürekli çocuklara bakan kv lere kurban olsunlar gelinler.

Merhaba arkadaslar. Yakin zamanda cocuk planliyoruz esimle. Allah kismet ederse cocugumuz olsun istiyoruz. Daha dogrusu esim daha istekli olan. Ben de aradayim. Aklimda sorular var. Onlardan birisi de cocuguma nasil bakacagim. Ben kamuda calisiyorum ama sozlesmeli. Ucretsiz izin bir seneymis o da sozlesmeyi feshedip bir yilin sonunda imzalamak kaydiyla.
Benim annem hayatta degil ve cocuguma kayinvalidemin bakmasini kesinlikle istemiyorum. Ama bir yasinda cocugu nereye birakip ise gidebilirim bilmiyorum. Siz yerimde olsaniz ne yapardiniz.

Edit:Kayinvalidem vakti zamaninda calistigi icin esime babanesi bakmis. Kayinvalidem de diyor ki oglumu ben buyutemedim oglumun cocugunu ben buyutecegim. Bana soran eden yok! Ayrica cok dengesiz ve psikopat bir kayinpederim var. Asla onunla cocugumu ayni evde birakamam. Ben bahane mi ariyorum cocuk yapmamaya yoksa bu anlattiklarim gecerli sebep mi bilmiyorum.

Edit: Esimde ne kadar sevmedigim davranis varsa ne kadar kendisinin sevmedigi sey varsa hepsi ailesinin eseri. Esim kendisi bile soyluyor bunu. Babam yuzunden boyleyim diyor. Gittikce duzeltmeye calisiyor ama esime bunlari yapan aileye cocugumu nasil emanet ediyim.
Madem kendiniz bakmayacaksiniz e kv ye de guvenmiyorsunuz o zaman dogurmayacaksiniz.O sabiye yazik degilmi kp. Psikopat diyorsunuz oyle insanlara cocuk emanet edilir mi?Yapilacak tek şey 2-3 yasina kadar sizin bakmaniz sonra da krese vermeniz olur

Evet ilkokula gidene kadar bakmis. Ama kisilik gelisimi de o yasta degil mi zaten. 4000 aliyorum. Muhendisim. Insallah kadroya gecersem iki yil izin alabilecegim o zaman sikinti kalmayacak.
4000 aliyorsaniz 1000 lirasini da bakiciya verin , neden illa kv bakacak kismini anlayamadim ben

Aradayım diyosun böyle olmaz dolu dolu istiyorum dileyebilmelisin sonra önünde 9 ay olacak bakarsın kadro verilir bu arada,2 ücretsiz alır sonra kreşe verirsin

Kayinvalidem vakti zamaninda calistigi icin esime babanesi bakmis. Kayinvalidem de diyor ki oglumu ben buyutemedim oglumun cocugunu ben buyutecegim. Bana soran eden yok! Ayrica cok dengesiz ve psikopat bir kayinpederim var. Asla onunla cocugumu ayni evde birakamam. Ben bahane mi ariyorum cocuk yapmamaya yoksa bu anlattiklarim gecerli sebep mi bilmiyorum.

Halt etmis kv. Doguran sensin cocuk senin cocugun kafasina gore nasil karar verir.
Esinle konus ben calisirim bakiciyle buyur cocuk baska turlu dogurmam de olsun bitsin.

Türkiyede şartlar nasıl bilmiyorum ama bencede bir yıl cocugu kreşe vermek icin erken yani dünyanın sonu değil elbetde ama anne ve cocuga ayırılmış kısa bir süre. İşten cikma imkaniniz yokmu?? Yani bende cocugumu cok istiyerek kv ye birakmak istemem. Sende birakmak istemiyorsan bence birakmamalisin

Eğer çocuğu kendin de gerçekten istiyorsan yapın. Çünkü erkek ne kadar ıstese de bebek eşittir anne demek. Baba en fazla alıp iki pış pış yapıyor. Eğer bebisiniz olursa da esinle konuşup bakıcı ayarlamaya calisirsiniz.

Valla ya gozunu yumup kvye vereceksin
Ya da yine gozunu yumup bakiciya vereceksin
Her iki durumda da bazi seyleri gormemezlikten gelmek durumundasin. Artik sen karar ver hangisi daha guvenilir.

Kp çok dahil olmasın istiyorsanız kv yi kendi evinize çağırabilirsiniz. Çocuğun kendi düzeni olsun diye. Ama bınları düşünmek için çok erken. Biz de denediğimiz ilk ay çocuğumuz olacak sanıyorduk. Ben çalışıyordum ay çocuğuma kim bakacak diye strese bile girdiğim oldu henüz hamile bile değilken. Sonra sorunlar talihsizlikler... işi bıraktım, 4,5 senenin sonunda hamileyim.

Demem o ki Allah kimselere yaşatmasın.... ama herşey istediğimiz gibi istediğimiz zamanda olmuyor... siz bir hamile kalın. O yavruyu kucağınıza alın. İşe döneceğiniz zaman en güvenli yer yine babanesi gelir size... sokaktan geçen her hangi bir bakıcıdan çok daha sevgi ile bakar. Konuşur istemediğiniz şeyleri söylersiniz. Bakıcı bakalım siz evde yokken istediğiniz gibi davranacak mı ? Kreş için de zorunlu kalmadıkça 2 yaş çok küçük. Hele bir derdini sıkıntısını anlatacak yaşa gelsin...
Umarım herşey dilediğiniz gibi dilediğiniz zamanda hayırlısı ile olur. Şimdiden kv stresine hiç girmeyin. ;)

Back
X