- Emoji Skoru
- -11
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi bilgebirisi
-
emin olamıyoruz ne doktor ne biz.
İyi de bu çoçuğunuzun suçu değil ki neden ona öfkeleniyorsunuzİçimi buraya dökmek beni çok rahatlatıyor istediğiniz gibi yargılayabilirsiniz umrumda bile değil anneliğimin ne kadar kötü olduğu da umrumda değil. Ona hamileyken ne hayallerim vardı hiç bir şey hayal ettiğim gibi gitmedi gitmiyor bunun için evet çocuğumu suçluyorum ona öfkeliyim
Peki bir de ergoterapist gördü mü acabaBu ikinci doktor şikayetlerimizi anlatınca direk otizm belirtileri gösteriyor diyorlar
Teşekkür ederimSabredin.
7 yaş 6dan daha iyi, 8 yaş 7den daha iyi olacak.
Anlıyorum tükenmişliğinizi.
Çocuğun ne suçu var? Doğuştan gelen bir hastalık yoksa ya sizin genlerinizden ya da davranış biciminizden kaynaklanıyor çocuğun bu tavrı hali. De ki çocuğun mizacı bu e siz çok mu mükemmelsiniz? Kendi çocuğuna tahammül edemeyen biri, çocuğun davranış biçimi yüzünden onu yargılıyor. Valla şaşırdınız iyice. Çocugu pedagoğa götürmek iyi fikir, kendiniz için de araştırın bi uzman.İçimi buraya dökmek beni çok rahatlatıyor istediğiniz gibi yargılayabilirsiniz umrumda bile değil anneliğimin ne kadar kötü olduğu da umrumda değil. Ona hamileyken ne hayallerim vardı hiç bir şey hayal ettiğim gibi gitmedi gitmiyor bunun için evet çocuğumu suçluyorum ona öfkeliyim
Çocuk ağaç kovuğunda mı yetişiyor?İçimi buraya dökmek beni çok rahatlatıyor istediğiniz gibi yargılayabilirsiniz umrumda bile değil anneliğimin ne kadar kötü olduğu da umrumda değil. Ona hamileyken ne hayallerim vardı hiç bir şey hayal ettiğim gibi gitmedi gitmiyor bunun için evet çocuğumu suçluyorum ona öfkeliyim
Yapmayın Allah aşkına ya demek ki yatalak falan olsa çocuk kim bilir nolurBirine öfkelendiğinizde illaki suçlu olması gerekmez bu duyguyla baş edebilsem masum çocuğa zaten öfkelenmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?