- 20 Mayıs 2019
- 25
- 0
- 16
- 35
- Konu Sahibi Mugevolkan
-
Ara ara lazimlik kullandık demissiniz ya , acaba hangi ayda başladınız?benim kızım 36 aylık oldu ve yeni tamamladık tuvalet eğitimini doktoru 30 aylıkken artık eğitim almasını istemişti . Bu döneme kadar ara ara bezini çıkardık ona ait klozet tarzında bir lazımlık aldık ve her tuvalete gidişinde ödül mahiyetinde ona oyuncak mağazasından aldığımız yapışkanlı hayvan figürleri verdik. aslında daha önce biterdi ama eğitimimiz bir dönem ciddi bir rahatsızlık atlattık o zaman bırakmak zorunda kaldık
Ara ara lazimlik kullandık demissiniz ya , acaba hangi ayda başladınız?
Ara ara lazimlik kullandık demissiniz ya , acaba hangi ayda başladınız?
Sizin adınıza sevindim lazımlıgını geçen seneden aldık hazır var ama bugun denedim oturmak istemedi o yuzden vazgeçtim bayramdan sonraya kalsın dedimAra ara lazimlik kullandık demissiniz ya , acaba hangi ayda başladınız?
Butün halıları kaldırdım kaka çiş dedim mi tekrar ediyor aslında üstelik bezlenmek istemiyor ama gözümde o kadar büyüyor ki bu süreç ne kadar sürer öğrenmesiÖnce evdeki halıları kaldırarak başlayın.
Kendi çocuğum yok ama ablalarım ve arkadaşlarım tuvalet eğitimine başlarken havaların iyice ısınmasını beklerdi. Çocukların nerede koyvereceği belli olmuyor ve ilk günlerde altlarına bırakırlarsa yıkamak gerekiyor ve bu birden fazla olabilir. Her ne kadar sıcak su, sıcak ev olsada havanın sıcaklığıda önemli.
Zaten hemen kabullenemezki canjm biraz sure tanjsaydin ikinize de alisir artik baya buyumus. Ben kizima 2 yasinda bezini cikardim cok zorlandim ama geri vites yapmadim sonucta 6 ay sonra da o zorlugu yasayacaktik bu bi surec kararli olmak cok onemli..
Evet çok kararsız kalıyorum yok bugün yok yarın diye mesela hava şartı şuan uygun tam olarakBence cocuktan once sen hazir degilsin. Once sunu kabul et kolay olmayacak cok zorlayici ve sabir isteyen bi surec
Amin darısı bana olur inşallah ilk çoçugum tecrübem olmadığı için bilenlerden yardım etmek istedim buBiz tam da 5.gündeyiz. 28 aylik.
Koltuklara alt değiştirme bezi ve üzerine örtü serdim. Halıları yıkatacağım için toplamadım ve direk çıkardım bezi.Anlattim 'Artık tuvaletimizi buraya yapacagiz.' diye gösterdim. Ilk gün 15 kere yaptıysa 4 tanesini lazimliga,diğerlerini altına yaptı. Halılar yerler battı ama asla kızmadım,yıkarken surat ifademe bile dikkat ettim.Zaten kendi de rahatsiz oldugu icin oyle oyle ogrendi.Ikinci gün yarı yarıya kaçırdı,üçüncü gün çoğunluğunu lazimliga yaptı,dün sadece bir kere kaçırdı.Bugunse tamamen ogrendi.
Bu arada ev oturmaları değil de dışarı gezmesine gittik,orada yaptıramadım eve kadar tuttu. Evde de klozette yapmıyor,illa lazimlik olacak. Tek olumsuzluk o şuanda. Gece ve gündüzü beraber kesin,bezi hiç görmesin. Bol şans:)
Sizin adınıza sevindim lazımlıgını geçen seneden aldık hazır var ama bugun denedim oturmak istemedi o yuzden vazgeçtim bayramdan sonraya kalsın dedim
Bu bilgi için teşekkür ederimGunduz uykusunda yani 1-2 saatlik uykuda size kuru bez veriyorsa bebek hazırdır.
Biz tam da 5.gündeyiz. 28 aylik.
Koltuklara alt değiştirme bezi ve üzerine örtü serdim. Halıları yıkatacağım için toplamadım ve direk çıkardım bezi.Anlattim 'Artık tuvaletimizi buraya yapacagiz.' diye gösterdim. Ilk gün 15 kere yaptıysa 4 tanesini lazimmis,diğerlerini altına yaptı. Halılar yerler battı ama asla kızmadım,yıkarken sürat ifademe bile dikkat ettim.Ikinci gün yarı yarıya kaçırdı,üçüncü gün çoğunluğunu lazimliga yaptı,dün sadece bir kere kaçırdı.Bu arada ev oturmaları değil de dışarı gezmesine gittik,orada yaptırmadım eve kadar tuttu. Evde de klozette yapmıyor,illa lazimlik olacak. Tek olumsuzluk o şuanda. Gece ve gündüzü beraber kesin,bezi hiç görmesin. Bol şans:)
Ben eylul sonu basladim herkes aman kisa girerken olmaz filan dedi alakasi da yoktu ve jyiki ozaman yapmissim cunku pek evden.uzaklasmamak gerektjginj dusunuyorum . Ayrica lszimlik filan alistirmadim direk klozet ustu aparatla alistirdim yoksa bu sefer cocuk gittigin yerde lazimlik ariyo goruyorum cevremdekilerden . Bezi cikarttiktan sonra geri takmadim gece de gunduzde . Ama herseyden once senin hazir olman en onemlisi .Evet çok kararsız kalıyorum yok bugün yok yarın diye mesela hava şartı şuan uygun tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?