Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tuvalet EğitimiÇoçuguma tuvalet eğitimi vereceğim ama nasıl başlayacam
Kendini hazir hissettiginde basla artik ama tahammulun zorlajdikca ay bez takiyim deme bnden soylemesi. Cocgnda kafasni karstirma ne yapqcagini bilsin.
Once hepinize kolay gelsin benim kizim henuz 1.5 yasinda ve etrafimdaki herkes ne zman alistiracaksin cise bezden daha kurtaramadinmi neden ogretmiyorsun gibi seyler soyluyorlar ilk cocugum ve simdi yorumlarinizi okudum 3 yas gibi bir zamandan bahsedilmis ozamana kadar mi beklemeliyim yoksa simdiden alistirmaya calismalimiyim bu arada bir komsum bnkm kizim 8 aylikdi bezi cikardiginda dediginde ben sok oldum surunmeyi bilmeyen cocuk nasil tuvalatet egitimini tamamladi
Merhaba Aslında biraz da çocugunuzun buna hazır olup olmadığıyla bağlantılı. Biz 32 aylıkken tuvalet eğitimimizi tamamladık. Okulumuzun da desteğiyle cok da zorlu bir dönem olmadı aslında bizim için. Evde lazımlık kullanarak başladık fakat okulda kücük cocuk tuvaletleri var bu sebeple ilk başta okulda tuvaletini yaparken tedirgindi ancak cok kısa bie surede bunu da aştık. Çok korkulcak bir dönem değil fakat uzman desteği de alırsanız daha kolay atlatabilirsiniz bu dönemi şimdiden kolay gelsin