siz kendiniz İngilizce biliyor musunuz?
Biliyorsanız akşamlar minik minik birlikte oyun oynar gibi vakit geçireblirsiniz
zaten anaokullarında da öyle aman aman bir şey öğretmiyorlar. ama ne oluyor çocuklar yabancı dil diye bir şey olduğunu öğreniyor... sahil filan demişsiniz, eğer turistik bir yerde yaşıyorsanız eğer oralarda zaten turisti yabancıyı biliyor olabilir. benim 4 yaşında yiğenim var özel kreşe giiyor, en büyük motivasoynu tatile gidince yabancı arkdaşlarıyla (turist bebeleri kast ediyor) ingilizce konuşcakmış

ona hevesle öğrenmeye çalışıyor yoksa öğrenmeyecek paşam. ama öğrendiği kreşten ziyade evde annesinin öğrettiği.
bu bebeğe el kadarken alakasız 2 dili de öğrettiler mesela:
youtubedan aratıp bakabilirisniz:
How to teach Baby Roa to be bilingual.| How to speak German and Korean.
kesin başka başka böyle çok bebe vardır, biraz baksanız bulursunuz.
yok hiç biliyorsanız, şehriniz de uygun değilse, cambly kids gibi uygulamalar var şu an küçük de 4 yaştan sonra eğitim aldırabilirsiniz. indirim zamanlarını, ücretsiz ders haklarını filan takip edebilirsiniz.
ama
bence endinizi üzmeyin
asıl okula başlayınca masrafı artacak elinizden geldiğinde para biriktirmeye çalışın
ben zamanında devlette misler gibi öğrenen nesildenim.
evet biliyorum şimdi devlet okullarında o eski anadolu lisesi performansı yok....ama internet derya deniz, moraliniz bozulmasın.