- 17 Kasım 2015
- 21
- 4
- 86
- 40
- Konu Sahibi motherladybird
-
dikkat edin benimde 7 yaşındayken sidd etli tiklerim başladı aile ici sorunlar vede yaşanan travmalar çocukta etki bırakıyor tiklerim geçti şimdi ağır okb hastasıyım çocuğunuzla iletişim kurun vede asla üzüntü yaşatmayın sevgi verinOglum 4 yasinda ve once burnunda hafif kaldirma seklinde yaptigi simdide agiz kıvirarak taptigi tikler var.cok korkuyorum.kres yada okul yok evdeki ortamda psikolojisini etkileyecek biraey mi oldu yoksa tourette sendromu yada pandas sendromu ( bunları internette gördüm)lütfen benzer durum yasayan varsa paylasabilir mi cok rica ediyorum acilen ne yapabilirim bilgisi olan varsa paylassin
Ne tur obsesyonlariniz var?dikkat edin benimde 7 yaşındayken sidd etli tiklerim başladı aile ici sorunlar vede yaşanan travmalar çocukta etki bırakıyor tiklerim geçti şimdi ağır okb hastasıyım çocuğunuzla iletişim kurun vede asla üzüntü yaşatmayın sevgi verin
Oğlum susn 8 yaşında .nöroloji ve psikiyatri uzmanı bana psikolga götürdüm .hala bazı zamanlar tikler oluyor çoğu zaman belli bile olmuyor ben farkediyorum.ergenlikte ilerlemezse korkmayın dedi doktorumuz.Rabbim hepinizin evladına sihat versin
Oğlum susn 8 yaşında .nöroloji ve psikiyatri uzmanı bana psikolga götürdüm .hala bazı zamanlar tikler oluyor çoğu zaman belli bile olmuyor ben farkediyorum.ergenlikte ilerlemezse korkmayın dedi doktorumuz.Rabbim hepinizin evladına sihat versin
nörolojik bir şey çıktı mı sizde?Oğlum susn 8 yaşında .nöroloji ve psikiyatri uzmanı bana psikolga götürdüm .hala bazı zamanlar tikler oluyor çoğu zaman belli bile olmuyor ben farkediyorum.ergenlikte ilerlemezse korkmayın dedi doktorumuz.Rabbim hepinizin evladına sihat versin
Bende ilkokul dönemimde 8 tik değiştirmiş insanımOglum 4 yasinda ve once burnunda hafif kaldirma seklinde yaptigi simdide agiz kıvirarak taptigi tikler var.cok korkuyorum.kres yada okul yok evdeki ortamda psikolojisini etkileyecek biraey mi oldu yoksa tourette sendromu yada pandas sendromu ( bunları internette gördüm)lütfen benzer durum yasayan varsa paylasabilir mi cok rica ediyorum acilen ne yapabilirim bilgisi olan varsa paylassin
Hayır çok şükür çıkmadınörolojik bir şey çıktı mı sizde?
Merhaba oglunuzun tikleri gectimi ?Meb lütfen cevap yazin şua nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?