Çocuğumdaki bu durum ne zaman geçecek

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ay30
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ay30

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
346
541
53
Arkadaşlar üç buçuk yaşında kızım var çok akıllı ve herşey konuşuyor anlıyor ben onu yetiştirebilmek adına çalışmadım bile çok sevgimi belli eden bir anneyim ama bana hiç düşkün değil geçende babannesine bıraktım işim vardı geldim kıyamet koparıyor ki eve gitmek istemiyorum ben babaannemlerde yaşamak istiyorum çok üzüldüm yani orda aylarca kalsa eve gelmek istemez.nerde hata yaptım bilmiyorum ne dersiniz bu duruma

.

Lütfen cevap verin

ben de öyleymişim ama annemi çok seviyorum elbette.
anneme gelmek istemiyorum beni burada bırakın deyip o gittikten bir kaç saat sonra da "ben annemi özledim geri gelsin" diye ağlarmışım.
çocuk farklı ortam gördüğü için orada kalmak istiyordur bence dert etmeyin.

Yok yok inanım saatlerce günlerce kalsa kalır...burda yaşıycam ne demek çok şaşırdım

.

Farkli ortamlar ve simartilmak cocuklarin hosune gider.

Takilmayin ustunde durmayin..

Yerim ben onu..

4-5 yaşında kalmaz, istesenizde bırakamazsınız. Benimkiler babaannelerinden gelmek istemezlerdi, onlar bize geldiğinde giderdi odaya çantasına kıyafet koyar takar sırtına ben hazırım sizle gelecem derdi. Bi gittiğinde 10 gün kaldı arada gider görürdük dönerdik eve. Gelmezdi istemezdi eve gelmeyi.Ama şimdi neler söylüyoruz gitsin diye gitmiyor. Bırakın gitsin kalsın sizde dinlenin, bugünlerinizi çok ararsınız. İlerde de gitsede azcık kafamı dinlesem dersiniz ama gitmez.Onlar orda neden kalıyor onları çok sevdiği için değil , orda her istediği yapılıyor, kural yok. Çocukların istediği şey malesef

Ben de çok kural koyan biri değilim iyide ama her istediğini yapmaya çalışırım.niye istiyo bende bilmiyorum

Kafaya takılacak inan bir durum yok. Yukarıda arkadaslarda bahsetmiş bu yaslarda bu cok normal benim kızımda ananeciydi orda kalsınisterdi hep. Zamanla degişiyorlar inan gun gelicek en iyi dostunuz arladasınız önceligide siz olucaksınoz. Tecrube

Ben de anneannemde kalmak isterdim çünkü her istediğim yapılırdı.
Okul dönemi başlayınca geçti tabi seneye anaokuluna verin değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…