Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba benim uç yaşinda bir oglum var ve bes aylık hamileyim benim sorunum çocugumun buyuyunce ailesine hayırlı evlat olacakmi yoksa evlenip ailesini unutacakmi bu sitede o kadar çok kaynana gelin anlaşmzlikları okuyorumki en çokta bu beni korkutuyor oglum ilerde evlenince karısıyla anlaşamazsam ve onu benden uzaklaştırırsa die çok kaygılaniyorum artık bu bende psikolojik sorun haline geldi çocuga her baktıgımda bu duşunceleri yaşiyorum hatta çocuktan bazen sogur gibi oluyorum lutfen beni yargılamayın elimde degil lutfen yardım edin bu tur duşuncelerden nasıl kurtulabilirim kafayı yiycm
dedigim gibi canim elimde degil iyice paranoyak oldum kendime engel olamiyorum surekli aklima geliyor tabikşde ilerde ne olacagini hiç birimiz bilemeyiz bu saydıkların herkes için olabilirCocugunuz belki hic evlenmeyecek, belki escinsel olacak, belki gidip yurtdisinda yasayacak gelininizi yilda 1 kere goreceksiniz, belki 3 kez evlenip bosanacak...........yani kaderi kim biliyor, 30 yil sonraki olaylari niye simdiden kuruyorsunuz ? Bunun size ne faydasi var, 3 yasindaki cocuga ne faydasi var? Kitap okuyun, aksiyon filmi falan izleyin, kafanizi mesgu edin biraz derim.
bence bu sorununun kaynananla alakası yok.kaynanana kızıp kaynanalık mı yapacaksın.madem kaynananla sorun yaşadın tepkin daha farklı olmalıydıayy kayınvalide gibi yorumlar yapılınca kendimi çok yasli hissettim bir an bu arada 21 yaşindayım henuz
haklısın belkide çocuguma çok duşkun olmamdan ve çok aşiri sevgimden boyle duşunuyrmdur şimdidenbence bu sorununun kaynananla alakası yok.kaynanana kızıp kaynanalık mı yapacaksın.madem kaynananla sorun yaşadın tepkin daha farklı olmalıydı![]()
daha neler neler,yok yok sen normalsin, ciddiyim bak.. sen sadece bir çok insanın aklından geçirdiğini sesli olarak söylüyorsun.. yoksa bu forum daha 40'ı çıkmamış oğlan annelerinin nelerine şahit oldu.. "oğlumu bir kız ile asla paylaşamam" diyen mi istersin, "benimle otursun yeter ki ona kendi oturduğum apartmandan daire alacağım" diyen mi.. yoksa "oğlumu bir kız ile beraber uyurken düşünemiyorum bile" diyen mi..
sen yeni jenerasyon gelinlerin şikayet ettiği k.valideler nasıl oluştu sanıyorsun, onlar da 25 sene önce k.validelerinden şikayet eden gelinlerdi.. heh buraya yazıyorum şimdi ki gelinler de kınadıkları k.validelerinin karbon kopyaları olacaklar
o yüzden sakin ol, iyi düşün iyi olsun..![]()
İyide baksana canm daha cocuk küçücükkrn neler diyor bu çocuk sence ilerde nasıl bir psikolojiyle yetişecek.Yapma med, bir anneye hem de hamile bir anneye söylenecek şey mi bu? Bir yardım alın doktora gidin demek çok mu zor?
haklısın belkide çocuguma çok duşkun olmamdan ve çok aşiri sevgimden boyle duşunuyrmdur şimdiden
daha neler neler,kaynanalarına ateş püskürürken kendileri daha fazlasını yapacaklar ama şu anda farkında değiller
![]()
bekliyorum o günleri,sitede hem gelin olacak hem kaynana,bakarsın gelin kaynana burada birbirlerine rastlar seyreyle cümbüşütabi abla, o zaman çekirdekleri alıp geleceğiz buraya çok eğlenceli olacak burası![]()
soylediklerinde haklısın ama elimde degil çocuga her baktıgımda aklıma geliyor engel olamiyorum psikolojik sorunlarım varİyide baksana canm daha cocuk küçücükkrn neler diyor bu çocuk sence ilerde nasıl bir psikolojiyle yetişecek.
İyide baksana canm daha cocuk küçücükkrn neler diyor bu çocuk sence ilerde nasıl bir psikolojiyle yetişecek.