• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Çocuğumu 2 saatte okuldan soğuttular:(

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Yeni kreşimize başladık. Olması gerekenin ne olduğunu burada öğrendik. Diğer kreşte yapılan yanlışı da. Oryantasyon süreci denilen süreç önemliymiş; çocuk öyle pat diye 20 kişilik sınıfa İTELENMEZMİŞ. Önce 1-2 gün öğretmeniyle yalnız vakit geçirip aradaki güvenin sağlanması gerekiyormuş. Sonraki günler yavaş yavaş sınıfa giriliyormuş. Tabi benim oğlum kotu deneyim geçirdiği için ekstra tepkiliydi. Süreç daha da uzadı:( Sağolsun hem okul idarecileri hem öğretmenleri sabırla uğraştılar oğlumla. İkinci haftamızdayız ve epey alıştı okula. İsteyen olursa tereddütsüz tavsiye ederim bu kreşi. Reklâm gibi olsun istemiyorum ama okulumuz Sancaktepe Sardunya Anaokulu. Çok çok memnunuz. Teşekkürü borç bilirim...

Çok beğenerek kayıt olduğumuz kreşte, öncesinde bizden ayrılma ve güven konusunda en ufak sorun yaşamayan oğlumuz 2 saatlik oryantasyon sonucu okul lafını duyar duymaz 'olmaz, istemiyorum' demeye başladı. Daha önce başka bir kurumda oyun gurubuna devam ettiği için okul fikri hep güzeldi onun için ama şimdi ağlıyor, okul istemiyor. Sancaktepe'de oturuyoruz. Bu gibi sorunlar yaşamayacağımız, düzgün bir kreş önerebilirseniz çok sevinirim.
2 saatte soguyamaz bence alısması zaman alır 1ayda ancak ortama uyum saglar sorun cikarmaz

2 saatte soguyamaz bence alısması zaman alır 1ayda ancak ortama uyum saglar sorun cikarmaz
Vallahi de soğudu; ilk gün baybay yapıp arkasına bakmadan öğretmenin elinden tutup giden çocuk ikinci gün öylesine gitti üçüncü gün anneeee diye ağlaya ağlaya gitti. Ben de yanında gittim ki aşağısı kaos ortamı kim kime dum duma. Tabi soğur.

Back
X