Cocugumu baska sehire gondermek

• Konu Sahibi Konu Sahibi A_a_h
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tabiki de göndermeyin.

Hiçbir şekilde hiç kimseyle göndermem.

Bi kere trip atar daha da demez
Evet derseniz sürer gider.

Fikrim çocuk evinde büyür ya da anne babasıyla gezer. Ne işi var ortalıkta

Kücük cocuk ne anlasın gezmeden ,zaten gelir hasta olur .Otursun evinde minnak .Bende göndermem ,esimde .Cocuklarım büyük baskasının arabasına bile bindirmem, ben nereye onlar oraya .
Öküze boynuzu yanında gerek .Ben öküzüm onlar boynuzum.

Gönderilmez bence.
Ablanız biraz çocukça trip atmış.
Onu da kırmadan anlatmaya çalışın bence bunun iyi bir fikir olmadığını.
Aslinda normalde kendisi sormazdi bile esimin titizligini biliyo. Cocuk tirnagiyla yuzunu cizse ne olmus yuzune ne yapmislar oyle derdi.

gönderip göndermemek sizin kararınız egerkı ıyı bakılacaksa ve sız olmadan duruyorsa gonderebılırsınız hem degısıklık olur , benım kızım dogdugundan berıdır kendı memleketım ıle evım arasında mekık dokuyor (arada 1 saat mesafe var , aılem bakıyor yanımızda kalıyorlar ama arada memlekete gıdıyorlar o zaman kızımda gıdıyor onlarla ve orada cok m utlu teyzelerı kuzenler vs herkes ılgılenıyor, hergun gezıyor park sahıl dolasıyorlar, burada pek ımkan yok ve o mutlu oldugu ıcın bızıde aramadıgı ıcın kı haftasonları zaten gıdıyoruz yanına hergunde ıletısım halındeyız ben yolluyorum gozum arkada kalmıyor)

Esimde calisiyo. Annemden ailemden baskasina birakamiyorum. Simdi siz gidin bi gunlugune gorumceme birakim diycem ama oyle daha cok aklim kalicak gotursunler daha iyi derim ben.
Bende gondermek istemiyorum acikcasi son zamanlarda neler neler duyuyoruz allah korusun dugun evinde uyuyan cocuk aklimdan cikmiyo daha. Ama dusunki dustu, eline ayagina cay dokuldu kucukte olsa bisey oldu. Ozaman dilinden kurtulamam. Sagolsun kendisi biraz nankordun kizimi el ustunde tutarlar ama rn ufak seyde iyi bakamiyolar der.

Bakma yonunden suphem yok. Tek ablam olsa kesinlikle hayirdi zaten cevabim, ama annemde gidicekmis annem bi dk kucagindan bile indirmez biliyorum ama yinede insan uzak yere gondermek istemiyo.

Kesinlikle suphem yok iyi bakilir. Ama tutki dustu fln kucuk bisey oldu. Insanin ozaman akli kaliyl iste.

Yollama o zaman ya onun ailesi baksın, ya da eşin olacak insan. Hiç sevmem vefasız nankör insanı. Olacak olan her zaman olur , lütfen kafanı da bulandırma. Kendi yeğenlerim var, yeri geliyor anne babasından daha özen gösteriyorum hatta adım " süper anne olacak" a dahi çıktı. Çünkü hem çocuk önemli bir şey, hem de kendi ailenizin üyesi küçük bir yavru. İki kat dikkatlı oluyor insan. İyi ki arkanda çoçuğunu gözünü kırpmadan bırakabildigın ailen var. Ama ne olur ne olmaz, sen onları zor durumda bırakma, çocuğa diğer taraf baksın. Kız kardeşine de izah et, böyle böyle pimpirikli bir eşim var, basınıza iş almayın, görümcem bakacak deyin.Kardeşinizin alınması normal, aksama kadar bakıyoruz sorun yok, şimdi sorun çıkarıyor diye düşünür.

Kendim izin alamam iki gun onceden, bi hafta onceden haber etmem lazim is yerinde. Ben gondermedigim icin pazar gunu gidecekler kizim bendeyken. Birakamam kimseye gorumcelerim var var ama onun yerine gonderirim daha iyi. Annemde baskasina baktirmaz zaten.

Evet malesef ben gondermedigim icin annemde gidemiyo, ama pazar gidiceklermis. Bende uzuluyorum annem uzak yerlere gidemiyo diye ama kendi problem etmiyo, baskasina baktirim desem asla izin vermez. Ya benimle gelir yada gitmem diye dusunde galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…