- 2 Mart 2017
- 1.327
- 778
- 43
Hakli ama bence, bazen bende diyorum calismasam keske cocugumu ne anneme birakirim ne baska yere.Bu da çalışmayan bir insanin rahatlığınin söylemi herhalde. Hiç şöyle umursamaz olamadım ya...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakli ama bence, bazen bende diyorum calismasam keske cocugumu ne anneme birakirim ne baska yere.Bu da çalışmayan bir insanin rahatlığınin söylemi herhalde. Hiç şöyle umursamaz olamadım ya...
1 saat 20 dk fln. Aslinda cok uzak degil ama sonucta yola cikiyo.Göndermem.
Ama ne kadar mesafe merak ettim?
3 yasinda ana okuluna basliycak. Annem ve babam verdirmediler bakiciya, ilk torun oldugu icin kendileri isteyerek severek bakiyolar. Bende boyle durumlar icin yinede iki gunlugune yazdirdim ama daha baslamasina var.göndermem ama hergünde cocugumu anneme calışıyorum diye baktırmazdım... sonucta ablanda annesiyle halanıza gidebilir. Bakıcı tutun deri ben...
Nankorluk dupeduz, ama huyu boyle her konuda. Bigun burnu aksa ev sogukmus heralde cocuk hasta olmus der. Once takiliyodum ama baktim degisen bisey yok, bende verde senin anan baksin diyorum susuyo ozaman. Annesi baska ulkede oldugu icin tik diyemez.Hem aileniz çocuğunuza bakıyor hem eşiniz ne yapmışlar öyle diyor bence takılmaniz gereken şey bu olmalı.Bu titizlikten ziyade kadirbilmezlik
Gorumceme birakmak yerine gondermeyi tercih ederim ama. O atar bi koseye cocuk iste oynar diye ama annem oyle degil kizim nereye o oraya gider. Pazar gidecekler oyle kendimi rahatlatiylorum, anneme uzuluyorum ama bakiciyada kendi verdirmedi zaten.Yollama o zaman ya onun ailesi baksın, ya da eşin olacak insan. Hiç sevmem vefasız nankör insanı. Olacak olan her zaman olur , lütfen kafanı da bulandırma. Kendi yeğenlerim var, yeri geliyor anne babasından daha özen gösteriyorum hatta adım " süper anne olacak" a dahi çıktı. Çünkü hem çocuk önemli bir şey, hem de kendi ailenizin üyesi küçük bir yavru. İki kat dikkatlı oluyor insan. İyi ki arkanda çoçuğunu gözünü kırpmadan bırakabildigın ailen var. Ama ne olur ne olmaz, sen onları zor durumda bırakma, çocuğa diğer taraf baksın. Kız kardeşine de izah et, böyle böyle pimpirikli bir eşim var, basınıza iş almayın, görümcem bakacak deyin.Kardeşinizin alınması normal, aksama kadar bakıyoruz sorun yok, şimdi sorun çıkarıyor diye düşünür.
Aynen benimde aklima su dugun evindeki tecavuz olaylari fln geliyo allah korusun. Dusunmek bile istemiyorum tabikide orasi benim halamin evi ama onlarinda misafiri cok olur eve bi gunde iki uc aile gelir oturur gider, biz varken geliyolardi yani annemler varkende gelen olur kalabalik aileleri var. Insanin aklina her sey geliyo bu zamanda.Göndermem tabi küçücük bebeğimin ne işi var bensiz? Ya neler var misafirlik evinde anne varken bile başlarına birşey gelebiliyor Allah korusun!
Bensiz bir yere gidemez kızım hemde uzak bir yere. Yanında ya ben ya babası olucak başka türlü olmaz.
Annemde oldugu icin sorun olmaz diye dusundu galiba.Ablanızın cesaretine hayran kaldım. Büyük sorumluluk. 1 yaşındaki çocuğun annesinin olmadığı yerde ne işi var yahu?![]()
Zaten her gun annemde cocuk benden cok onu goruyo. Agladiginda bile beni degil annemi ister onun kucagina gitmek ister. Beni fazla aramaz ama tutki bisey oldu, en kucuk ihtimal dustu dudagi patladi disi kirildi fln ayy aklima gelince bile tuhaf oluyorum.13 aylik cocugu nasil sizsiz goturecekler bikere durmaz bence annesiz.
Ayrica boyle biseyi nasil teklif edebildi ablaniz hayret.
Ben hayatta gondermem
Ben babasiyla alisverise fln gonderiyorum ama baska yer asla. Gorumceme dahi gondermem cocuklari var kucuk onlar kucakliyolar eline tehlikeli seyler veriyolar.Göndermem tabikide. Büyük olsa tamam da daha 1 yaşında sadece babasyla bile yollamam başka şehire
Canim annemde olucakti yaninda, ama bi annemin evinde dusmesi var bide baska bi yerde. Yer uzak nolur nolmaz, yolu var kazasi var. Simdi annem evde deseki cabuk gel cocuk dustu bes dkya ordayim ama baskasinin evi, icim rahat etmez.Ablaniz kafayi mi tirlatmis bebek bu boru mu nasil guveniyor kendine.Bir de cocukca trip falab.....
Hareketlenmis bi sn yerinde durmaz. Sizi ister aglar ,istedigi olmadi mi aglar. Bisey yerken bogulabilir ,alismadigi biseyi yedirmek isteyen cikabilir cocugun tepkisi ne olur bilinmez,ne biliyim duser biyerine bisey olur ,ustune cay dokulebilir. AYY Allah korusun cok korkunc. Hic biyere gondermeyin normalde anneniz bakiyorsa hadi o olsa yaninda neyse derim de... Benim de annem sizin anneniz gibidir korkar herseyden ben yoksam..
Evet bizimde fikrimiz oyledir. Hafta sonu biz gezerken bizimle olur, dahada uzak yere gonderemem anneme guvenim sonsuz bakmasi yonunde suphem yok hergun baktigi icin. Ama allahin isi bu uzak yere gerek yok.Bi kere trip atar daha da demez
Evet derseniz sürer gider.
Fikrim çocuk evinde büyür ya da anne babasıyla gezer. Ne işi var ortalıkta
Aaa bi de sehir disi demissin ..gercekten de ya. Sonrasan basini taslara vurup vah tuh etmektense.. nolcaksa da senin yaninda olmasi var bide senin kendi ellerinle gonderip de uzakta olmasi var . Vicdanin sizlar.Canim annemde olucakti yaninda, ama bi annemin evinde dusmesi var bide baska bi yerde. Yer uzak nolur nolmaz, yolu var kazasi var. Simdi annem evde deseki cabuk gel cocuk dustu bes dkya ordayim ama baskasinin evi, icim rahat etmez.
Bu daha baska bi mesele sanki boyle bi durumda bende gonderirdim ama mecbur gonderilmeli gibi. Bide kendi evlerine gidiyo galiba ailen. Burda misafirlige gitme benim aklima takiliyo. Bakma yonunden suphem yok. Benden bile iyi bakar sagolsun kizimda beni aramaz bile ama aklim kalir.gönderip göndermemek sizin kararınız egerkı ıyı bakılacaksa ve sız olmadan duruyorsa gonderebılırsınız hem degısıklık olur , benım kızım dogdugundan berıdır kendı memleketım ıle evım arasında mekık dokuyor (arada 1 saat mesafe var , aılem bakıyor yanımızda kalıyorlar ama arada memlekete gıdıyorlar o zaman kızımda gıdıyor onlarla ve orada cok m utlu teyzelerı kuzenler vs herkes ılgılenıyor, hergun gezıyor park sahıl dolasıyorlar, burada pek ımkan yok ve o mutlu oldugu ıcın bızıde aramadıgı ıcın kı haftasonları zaten gıdıyoruz yanına hergunde ıletısım halındeyız ben yolluyorum gozum arkada kalmıyor)
Evet iste yol mesafeside olunca..Aaa bi de sehir disi demissin ..gercekten de ya. Sonrasan basini taslara vurup vah tuh etmektense.. nolcaksa da senin yaninda olmasi var bide senin kendi ellerinle gonderip de uzakta olmasi var . Vicdanin sizlar.yazik ay bebege de rahatsizlik vericek. Hic gerek yok..
iyi gecener kizlar
Az once ablam msj yazdi cumartesi gunu halamlara gitmeyi dusunuyolarmis. O gun calisiyorum annem bakiyo kizima. Adi zeynep olsun kizimin iste zeynep ide gotururuz olurmu diye.
Simdi kizim 13 aylik yeni yurumeyi ogreniyo yani baya bi yaramazlasti. Orda halamlarda ne olur ne olmaz cocuklarida var ama basina bisey gelse dusse ufacik bi yeri yarilsa esimin dilinden kurtulamam.
Bu arada baska bi sehire gitmeleri gerekiyo ayni sehir olsa belki gitsin diycem.
Ama ben goturmeyin dedim ablam bana OK yazdi yani trip atiyo.
Siz olsaniz gonderirmisiniz, allahtan annem anlayislidir boyle konularda oda benim gibi korkakr yolda fln bisey olsa emanet cocuk diye. Ne kadar baksada insan oyle konularda guvenemiyo sanki.[/QUOT
Cık kv olsa gönderecek miydin?