• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocugumu baska sehire gondermek

• Konu Sahibi Konu Sahibi A_a_h
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Acaba anneniz mi istedi, oda mı gitmek istedi bebek baktığı için olmaz dedi ablanızmı devreye girdi?
Biraz daha büyük olsa belki ama çok küçük, bence de uygun değil
Fakat farklı şartlar varsa düşünürdüm anneniz bunalmış olabilir o isteyebilir
Sanmiyorum cunki annem benden daha cok korkar hatta hep yolda belde bisey olur der. Ama ben soylede dusunuyorum, cumartesi gidip normalde gece geliceklerdi ama ablam son saat yazim biz burda kalalim diycekti yani iki gun gecirceklerdi orda. Ama ben gondermeyince tek pazar gunu kizim bendeyken gidicekle.

Bu daha baska bi mesele sanki boyle bi durumda bende gonderirdim ama mecbur gonderilmeli gibi. Bide kendi evlerine gidiyo galiba ailen. Burda misafirlige gitme benim aklima takiliyo. Bakma yonunden suphem yok. Benden bile iyi bakar sagolsun kizimda beni aramaz bile ama aklim kalir.
evet kendi evlerine gidiyorlar..

13 aylik cok kucuk daha.benim kizim 2 yasinda 1 saatligine bile birakamiyorum keyfi durumlarda.sizdr gondermeyin daha cok kucuk

Göndermem, asla yollamam vs diyen arkadaşlarımızın belli ki alternatifleri mevcut. Sizin de alternatifiniz varsa göndermeyin.

Yeğenime annem bakıyor ve başka bakacak kimse de yok eniştemin annesi rahatsız. Annem bazen memleketimiz olan ilçeye gitmek durumunda kalıyor ve götürüyor. Burada kalsa kim bakacak? Ablam da çok özlüyor ama alternatif yok.

="A_a_h, post: 55177302, member: 819717"]Hakli ama bence, bazen bende diyorum calismasam keske cocugumu ne anneme birakirim ne baska yere.
Evet herkes 3 yaşına kadar kendi bakmak ister orası ayrı. Ben büyük konuşmasına şaşırdım. Dünyanin binbir türlü halı var.

iyi gecener kizlar

Az once ablam msj yazdi cumartesi gunu halamlara gitmeyi dusunuyolarmis. O gun calisiyorum annem bakiyo kizima. Adi zeynep olsun kizimin iste zeynep ide gotururuz olurmu diye.

Simdi kizim 13 aylik yeni yurumeyi ogreniyo yani baya bi yaramazlasti. Orda halamlarda ne olur ne olmaz cocuklarida var ama basina bisey gelse dusse ufacik bi yeri yarilsa esimin dilinden kurtulamam.

Bu arada baska bi sehire gitmeleri gerekiyo ayni sehir olsa belki gitsin diycem.

Ama ben goturmeyin dedim ablam bana OK yazdi yani trip atiyo.

Siz olsaniz gonderirmisiniz, allahtan annem anlayislidir boyle konularda oda benim gibi korkakr yolda fln bisey olsa emanet cocuk diye. Ne kadar baksada insan oyle konularda guvenemiyo sanki.
Çok yanlış
O kadınından gezmeye hakkı var kızınıza bakıyor diye esir değil
Olacaklar öleceğini önüne geçilmez evdede olur olacaksa

Sanmiyorum cunki annem benden daha cok korkar hatta hep yolda belde bisey olur der. Ama ben soylede dusunuyorum, cumartesi gidip normalde gece geliceklerdi ama ablam son saat yazim biz burda kalalim diycekti yani iki gun gecirceklerdi orda. Ama ben gondermeyince tek pazar gunu kizim bendeyken gidicekle.

o bambaşka bir durum, o zmn ben göndereceğim varsa da hayır derim bazı şeylerin önüne geçemezsiniz ama bu tarz emrivakilere gerek yok

Trip mrip umurumda olmaz,kusura bakmasın da bebekmiş daha.
Yolda tuttursa annem diye ne yapacaklar?
Yada gittiler gece ağladı annem diye ne yapacaklar?
Teklif edilmesi bile saçma.
Gelir 6-7 yaşına,kendini ifade edebiliyor olur,ister gitmek belki gönderilir ama minicik bebek asla gönderilmemeli.

Ablanız 13 aylıktan daha da küçük herhalde,bu konuda trip attığına göre...

Ben de göndermem.Lüzumu yok,küçük henüz.

aslında çocuğunu emanet ettiğin kişi annen ve ablan. kendi gözlerinden sakınırlar. yaşını da geçmiş. günübirlik gidilecekse ben çok sıkıntı görmüyorum açıkçası ama senin gönlün rahat etmeyecekse tabi ki gönderme. tabi kalmalı gidilecekse orası kesinlikle olmaz zaten.

İyi tamam, herkes gönderme demiş de, bu insanlara para vermiyorsanız haftanın 6 günü çocuğumun başını bekleyin, evden çıkmayın demeye hakkınız yok.

Yani anlamıyorum, çocuklu insanlar hiç mi şehir dışına çıkmıyor? Yatıya mı kalacaklar? Bu insanlara hergün emanet edebilecek kadar güveniyorsanız, yolda veya akrabanın evinde ağzını açıp çocuğa bakmayacaklarını düşünmek de ilginç.
Bi kazadan korkuluyorsa annası babası yanında olunca kaza olmayacak diye garanti mi var?

Değişik yani...

Göndermeyin tabi ama cumartesi için bebeği bırakacak birini bulsanız iyi olur. Ablanız bebeğinizi götüremedi diye değil de annenizle istediği gibi bir haftasonu tatili yapamadı diye bozulmuştur size muhtemelen.

Göndermem, asla yollamam vs diyen arkadaşlarımızın belli ki alternatifleri mevcut. Sizin de alternatifiniz varsa göndermeyin.

Yeğenime annem bakıyor ve başka bakacak kimse de yok eniştemin annesi rahatsız. Annem bazen memleketimiz olan ilçeye gitmek durumunda kalıyor ve götürüyor. Burada kalsa kim bakacak? Ablam da çok özlüyor ama alternatif yok.
Burdaki alternatif su, cumartesi degilde pazar gidecekler.

Asla gidemez , istedigi kadar trip atsin ablaniz , yolda mi buldunuz siz cocugu?

Back
X