- 2 Mart 2018
- 1.170
- 3.437
- 53
Haklisiniz aklinızda en ufak tedirginlik korku ile duracaginiza göndermeyinKesinlikle suphem yok iyi bakilir. Ama tutki dustu fln kucuk bisey oldu. Insanin ozaman akli kaliyl iste.
Anneniz kendisi gitsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisiniz aklinızda en ufak tedirginlik korku ile duracaginiza göndermeyinKesinlikle suphem yok iyi bakilir. Ama tutki dustu fln kucuk bisey oldu. Insanin ozaman akli kaliyl iste.
Sanmiyorum cunki annem benden daha cok korkar hatta hep yolda belde bisey olur der. Ama ben soylede dusunuyorum, cumartesi gidip normalde gece geliceklerdi ama ablam son saat yazim biz burda kalalim diycekti yani iki gun gecirceklerdi orda. Ama ben gondermeyince tek pazar gunu kizim bendeyken gidicekle.Acaba anneniz mi istedi, oda mı gitmek istedi bebek baktığı için olmaz dedi ablanızmı devreye girdi?
Biraz daha büyük olsa belki ama çok küçük, bence de uygun değil
Fakat farklı şartlar varsa düşünürdüm anneniz bunalmış olabilir o isteyebilir
Pazar gunu gidiceklermis artik.Haklisiniz aklinızda en ufak tedirginlik korku ile duracaginiza göndermeyin
Anneniz kendisi gitsin
Gule gule gidip gelsinler insallahPazar gunu gidiceklermis artik.
evet kendi evlerine gidiyorlar..Bu daha baska bi mesele sanki boyle bi durumda bende gonderirdim ama mecbur gonderilmeli gibi. Bide kendi evlerine gidiyo galiba ailen. Burda misafirlige gitme benim aklima takiliyo. Bakma yonunden suphem yok. Benden bile iyi bakar sagolsun kizimda beni aramaz bile ama aklim kalir.
Evet herkes 3 yaşına kadar kendi bakmak ister orası ayrı. Ben büyük konuşmasına şaşırdım. Dünyanin binbir türlü halı var.="A_a_h, post: 55177302, member: 819717"]Hakli ama bence, bazen bende diyorum calismasam keske cocugumu ne anneme birakirim ne baska yere.
Çok yanlışiyi gecener kizlar
Az once ablam msj yazdi cumartesi gunu halamlara gitmeyi dusunuyolarmis. O gun calisiyorum annem bakiyo kizima. Adi zeynep olsun kizimin iste zeynep ide gotururuz olurmu diye.
Simdi kizim 13 aylik yeni yurumeyi ogreniyo yani baya bi yaramazlasti. Orda halamlarda ne olur ne olmaz cocuklarida var ama basina bisey gelse dusse ufacik bi yeri yarilsa esimin dilinden kurtulamam.
Bu arada baska bi sehire gitmeleri gerekiyo ayni sehir olsa belki gitsin diycem.
Ama ben goturmeyin dedim ablam bana OK yazdi yani trip atiyo.
Siz olsaniz gonderirmisiniz, allahtan annem anlayislidir boyle konularda oda benim gibi korkakr yolda fln bisey olsa emanet cocuk diye. Ne kadar baksada insan oyle konularda guvenemiyo sanki.
Sanmiyorum cunki annem benden daha cok korkar hatta hep yolda belde bisey olur der. Ama ben soylede dusunuyorum, cumartesi gidip normalde gece geliceklerdi ama ablam son saat yazim biz burda kalalim diycekti yani iki gun gecirceklerdi orda. Ama ben gondermeyince tek pazar gunu kizim bendeyken gidicekle.
Daha rahat olurlar ozaman.evet kendi evlerine gidiyorlar..
Burdaki alternatif su, cumartesi degilde pazar gidecekler.Göndermem, asla yollamam vs diyen arkadaşlarımızın belli ki alternatifleri mevcut. Sizin de alternatifiniz varsa göndermeyin.
Yeğenime annem bakıyor ve başka bakacak kimse de yok eniştemin annesi rahatsız. Annem bazen memleketimiz olan ilçeye gitmek durumunda kalıyor ve götürüyor. Burada kalsa kim bakacak? Ablam da çok özlüyor ama alternatif yok.
Evet orasi oyle.Evet herkes 3 yaşına kadar kendi bakmak ister orası ayrı. Ben büyük konuşmasına şaşırdım. Dünyanin binbir türlü halı var.