Ben de aynısını düşündümGöndermeyin tabi ama cumartesi için bebeği bırakacak birini bulsanız iyi olur. Ablanız bebeğinizi götüremedi diye değil de annenizle istediği gibi bir haftasonu tatili yapamadı diye bozulmuştur size muhtemelen.
Aynen canımBen babasiyla alisverise fln gonderiyorum ama baska yer asla. Gorumceme dahi gondermem cocuklari var kucuk onlar kucakliyolar eline tehlikeli seyler veriyolar.
Malesef iki gun onceden izin alamiyorum pek saglik sorunu olmadigi surece.O gün izin alin anneniz gitsin. Ya da esiniz izin alsin.
En ufak ornek mesela dustu elinin uzeni soyuldu kanadi fln, ben derim cocuktur bu duserde kalkarda diye ama esim dram haline getirir bunu. Bi yonede annemi korumak icin yapiyorum. Allah korusun kaza falan olsa bizimlede olur ama yaninda annem varken emanet zaten adi iyi bakmadi olur.Ay ne münasebet benim çocuğum için bana trip atmak ya. Çocuğumu bensiz 1 sokak öteye yollamam vallahi kimse kusura bakmasın. Bide bunu gerçekten dert edinmişsiniz.
Çocuğun başına bi şey gelme ihtimalinden çekinin, geldiği zaman eşinizin ne diyeceğinden değil.
Iyi bakiyolar bende biliyorum bunu, gozum arkada kalmaz diye dusundu galiba.Ben de ilkokul çağlarında çocuk okul gezisi için kafanızı karışık sanmıştım
13 aylik çocuğun elalem ile ne işi var? Ablanizin istemesi de ilginç, dertsiz başına dert açmak istemiş resmen
Kizinizi gindermeyince annenizde mi gitmeyecek?iyi gecener kizlar
Az once ablam msj yazdi cumartesi gunu halamlara gitmeyi dusunuyolarmis. O gun calisiyorum annem bakiyo kizima. Adi zeynep olsun kizimin iste zeynep ide gotururuz olurmu diye.
Simdi kizim 13 aylik yeni yurumeyi ogreniyo yani baya bi yaramazlasti. Orda halamlarda ne olur ne olmaz cocuklarida var ama basina bisey gelse dusse ufacik bi yeri yarilsa esimin dilinden kurtulamam.
Bu arada baska bi sehire gitmeleri gerekiyo ayni sehir olsa belki gitsin diycem.
Ama ben goturmeyin dedim ablam bana OK yazdi yani trip atiyo.
Siz olsaniz gonderirmisiniz, allahtan annem anlayislidir boyle konularda oda benim gibi korkakr yolda fln bisey olsa emanet cocuk diye. Ne kadar baksada insan oyle konularda guvenemiyo sanki.
Ertesi gün gittiler.Kizinizi gindermeyince annenizde mi gitmeyecek?
Kalamiyorum malesef gecim derdi diye bisey var. Krese verdirmedi annem ve babam dolayisiyle ben gidemez dedigim yerede gidemez.yaşlı insanlara çocul yuku ver baksınlar onları eve hapset nasıl bir bencillik sonra da co ugun yuzu tirnagiyla cizildi diye hesap sormalar falan tirajikomik bu kadar korkacaginiza isi birakin evde kendiniz bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?