Cocugumu baska sehire gondermek

• Konu Sahibi Konu Sahibi A_a_h
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Göndermeyin tabi ama cumartesi için bebeği bırakacak birini bulsanız iyi olur. Ablanız bebeğinizi götüremedi diye değil de annenizle istediği gibi bir haftasonu tatili yapamadı diye bozulmuştur size muhtemelen.
Ben de aynısını düşündüm

Ben de ilkokul çağlarında çocuk okul gezisi için kafanızı karışık sanmıştım
13 aylik çocuğun elalem ile ne işi var? Ablanizin istemesi de ilginç, dertsiz başına dert açmak istemiş resmen

Ne tuhaf insanlar var yahu.
Zaruri haller hariç el kadar çocuğun annesiz şehir dışına götürülmesinin teklif dahi edilmesi şuursuzca.

Ay ne münasebet benim çocuğum için bana trip atmak ya. Çocuğumu bensiz 1 sokak öteye yollamam vallahi kimse kusura bakmasın. Bide bunu gerçekten dert edinmişsiniz.

Çocuğun başına bi şey gelme ihtimalinden çekinin, geldiği zaman eşinizin ne diyeceğinden değil.

Ne münasebet daha anne kuzusu sizden ayrı sakın göndermeyin ben alt katta kayinvalideme bırakıp çıkmıyorum 1 saat bile olsa alınırsa alınsın ablanız emanet bebek sonuçta

En ufak ornek mesela dustu elinin uzeni soyuldu kanadi fln, ben derim cocuktur bu duserde kalkarda diye ama esim dram haline getirir bunu. Bi yonede annemi korumak icin yapiyorum. Allah korusun kaza falan olsa bizimlede olur ama yaninda annem varken emanet zaten adi iyi bakmadi olur.

Ben de ilkokul çağlarında çocuk okul gezisi için kafanızı karışık sanmıştım
13 aylik çocuğun elalem ile ne işi var? Ablanizin istemesi de ilginç, dertsiz başına dert açmak istemiş resmen
Iyi bakiyolar bende biliyorum bunu, gozum arkada kalmaz diye dusundu galiba.

Ablanin saçını yolasim geldi,ya benim çok hassas hatta paranoyak hassasim çocuk denince;yoo Hayır bence ben normalim ablan tuhaf 13 aylik bebek den bahsediyorsunuz yaa annesi olmadan bir gece diil yarım gün gidemez teyzeymis laf!
Benim gözümün bebegine oyuncak ayı muamelesi yapma hakkını teyzeliginden mi alıyorum? !

13 aylık bebek annesinden birkaç saatten fazla ayrı kalamaz,hele farklı birşehir söz konusuysa bence ASLA

Çocuğum olsa bu devirde kapı komşusuna bile emanet etmezdim bırakın baska Şehre göndermeyi .

Kizinizi gindermeyince annenizde mi gitmeyecek?

yaşlı insanlara çocul yuku ver baksınlar onları eve hapset nasıl bir bencillik sonra da co ugun yuzu tirnagiyla cizildi diye hesap sormalar falan tirajikomik bu kadar korkacaginiza isi birakin evde kendiniz bakın

yaşlı insanlara çocul yuku ver baksınlar onları eve hapset nasıl bir bencillik sonra da co ugun yuzu tirnagiyla cizildi diye hesap sormalar falan tirajikomik bu kadar korkacaginiza isi birakin evde kendiniz bakın
Kalamiyorum malesef gecim derdi diye bisey var. Krese verdirmedi annem ve babam dolayisiyle ben gidemez dedigim yerede gidemez.

Asla gönderme asla. Ne olur ne olmaz hayat bu.
Ne kimsenin çocuğunu götürürüm ne de kendimim kini götürmelerine izin veririm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…