Annem kendisi birakmaz kizimi gorumceme dahi birakmaz, o yuzden bende baska yere goturme dersem beni anlar hatta kendisi daha cok korkar yolda kazasi var belasi var diye. Mecburi olsa sonucta mecbur diycez ama o gun degilde pazar gidebilirlrr.Çok yanlış
O kadınından gezmeye hakkı var kızınıza bakıyor diye esir değil
Olacaklar öleceğini önüne geçilmez evdede olur olacaksa
Yani siz istemediginuz için gitmiyir yine de.. gidin deseniz gidecek belli ki.="A_a_h, post: 55179905, member: 819717"]Annem kendisi birakmaz kizimi gorumceme dahi birakmaz, o yuzden bende baska yere goturme dersem beni anlar hatta kendisi daha cok korkar yolda kazasi var belasi var diye. Mecburi olsa sonucta mecbur diycez ama o gun degilde pazar gidebilirlrr.
Bakmak icin illa karsiliginda para verilmezki, sevgi denen bisey var istemese kizim git krese ver derdi ki zaten okula gidene kadar ben bakicam diye teklif etmis bi insan.İyi tamam, herkes gönderme demiş de, bu insanlara para vermiyorsanız haftanın 6 günü çocuğumun başını bekleyin, evden çıkmayın demeye hakkınız yok.
Yani anlamıyorum, çocuklu insanlar hiç mi şehir dışına çıkmıyor? Yatıya mı kalacaklar? Bu insanlara hergün emanet edebilecek kadar güveniyorsanız, yolda veya akrabanın evinde ağzını açıp çocuğa bakmayacaklarını düşünmek de ilginç.
Bi kazadan korkuluyorsa annası babası yanında olunca kaza olmayacak diye garanti mi var?
Değişik yani...
Iste yani bizimle bisey olsa baska ama allah korusun bisey olsa aile suclu olucak.Cok minicik dahaa bebisss gonderme bence de. Bisey olmaz olmaz o gun olur Allah korusun. Yola cikiyor sonucta kimse vicdan azabi cekmesin kucuk veya buyuk bisey oldugunda. Birsey bir kere olur. Bisey olup sen aglayacagina ablan trip atsin bosver.
Evet, bazen mesela hicbisey yokken mizmizlaniyo agliyo sirf keyf icin orda misafirlikte insanlarda rahatsiz olur.Trip mrip umurumda olmaz,kusura bakmasın da bebekmiş daha.
Yolda tuttursa annem diye ne yapacaklar?
Yada gittiler gece ağladı annem diye ne yapacaklar?
Teklif edilmesi bile saçma.
Gelir 6-7 yaşına,kendini ifade edebiliyor olur,ister gitmek belki gönderilir ama minicik bebek asla gönderilmemeli.
Pazar gideceklermis, iki gun onceden izin alamiyorum bi hafta onceden fln haber vermem gerekiyo hani saglikla ilgili bi sorun olmadigi surece.O gun icin izin alin onlar da planlarindan kalmasin
Gidebilirde.Yani siz istemediginuz için gitmiyir yine de.. gidin deseniz gidecek belli ki.
Iki onceden haberim oldugu icin izin alamam isten.Göndermek istemem ama benim cocugum yuzunden gidemeyecek olmalarinada vicdan yaparim.
Izin alma imkaniniz varsa izin alip cocugunuza bakin gitsinler.
Iste yani bizimle bisey olsa baska ama allah korusun bisey olsa aile suclu olucak.
Katlanirlar diyorumya benden bile iyi bakarlar, ama ya dusse dudagi fln patlasi biyeri fln yarilsa, bend derim cocuk mecbur duscek diye ama burda bide esimin cenesi var yok cocuga bakmamislar yok dusurmusler onu cekemem bide.Günü birlik mi gidecekler
Annem ablam falan varsa gönderirim çocuğumu onlar huysuzluğuna katlanacaklarsa bence mahzuru yok :)
Aynen benimde aklima su dugun evindeki tecavuz olaylari fln geliyo allah korusun. Dusunmek bile istemiyorum tabikide orasi benim halamin evi ama onlarinda misafiri cok olur eve bi gunde iki uc aile gelir oturur gider, biz varken geliyolardi yani annemler varkende gelen olur kalabalik aileleri var. Insanin aklina her sey geliyo bu zamanda.
Burda da düşebilirKatlanirlar diyorumya benden bile iyi bakarlar, ama ya dusse dudagi fln patlasi biyeri fln yarilsa, bend derim cocuk mecbur duscek diye ama burda bide esimin cenesi var yok cocuga bakmamislar yok dusurmusler onu cekemem bide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?