• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğumu bıraktım ama içim rahat değil

3,5 yaşında bizim çevremizde çocuk olmadığı için onları görünce çok mutlu oldu bir kerelik bıraktım e başım çatlıyor
Çok takılmışsınız bence.
Çalışan annelerin çocukları bu tür ortamlarda (kalabalık) kalabiliyor, sizinki 40 yılda bir kalmış ne olacak.
Çocuk kendi istemiş, siz zorla bırakmamışsınız.
Ama süreyi çok abartmamak lazım.
İki taraf da bunalıyor yoksa.

3,5 yaşında bizim çevremizde çocuk olmadığı için onları görünce çok mutlu oldu bir kerelik bıraktım e başım çatlıyor

Pandemiyi geçtim de oğlum 3 yaşında. Babası hariç kimse ile bırakmadım, bırakmam da. Siz de kalmalıydınız.

Dedesi çok istedi ve bizim çevremizde çocuk yok mutlu oldu diye bıraktım şuan başım yüzüm bile ağrıyor sıkıntıdan
Rahat olun Allahın izni ile bişey olmaz. Dedesi göz kulak olur. Ama Bi daha bırakmayın. Daha küçücük

Böyle konuları okuyunca çok özeniyorum yaaa, bizim burda pandemi var, aylardır evdeyiz, dışarıda bi çay içemiyoruz, anamızı babamızı bile göremiyoruz....pandemi olmayan yerlerde yaşayanlar ne kadar şanslı...düşünmeden geziyorlar böyle fırt fırt...çok merak ettim konu sahibi, hangi gezegende yaşıyorsunuz? biz de gelelim yıllık izinde

Arkadaşlar daha önce çok post açmıştım..
Kayınvslidemlerle sorunumu beni ayırmaları filan..
İşte eltimle olan olayları görümcemin silip engellemesi..
Kayınvalidemler il dışındaydı iki üç gün oldu geleli bugün bizde eşimle pazar kahvaltısına dışarı çıktık oğlumuzu alıp hep birlikte.. Eşim kahvaltı sonrası istersen annemlere gidelim hoşlamaya dedi bende tamam dedim.. Dönüşte orda çocuk çoluk çok olduğu için eltimin çocukları yavrum orda kalmak istedi ve dedeside çok ısrar etti bişey diyemedim şimdi orda oyun oynuyormuş aklım orda ama şimdi sürekli aramakta istemiyorum sizce ne yapmalıyım..
Birde eltimle karşılaştık işt en e zamandır konuşmuyorduk o bana çok kırılmış bende ona kırıldığımı dile getirdim niye beni aramıyorsun hamileyim bayramda bile aramadın biz iki eltiyiz filan dedi bende ona kırıldığımı dile getirdim işte böyle sorum sizce oğlumun orda kalmasına izin verdim diye vijdan azabı çekiyorum kendimi nasıl rahatlatabilirim..
Kızlar birde şunu anladım kötülükten hiç bir şey çıkmıyor karşındaki kötü olsa bile sen kendin için iyi olacaksın kendi iyiliğin için kitap okuyorum işe yaradı..
Şuan kafanız nasıl bı kafa anlamadım . Kişisel gelişiminize odaklanin bence

Ş
İçine kurt düşürmek istemem ama kalabalıkta çocuklar biraz araya kaynayabiliyor. Pencere balkon vs tehlikesi, ortalığa çaydanlık getirip hurharca çay içme ayini! sırasında yanan çocukların haddi hesabı yok. Yakınsa çok git ya çocuğu al ya yanında kal
Şimdi yanına geldim uyuya kalmış burda. Burda kalıcaz mecbur

Ben KV gittiğimde tuvalete girsem birini tembih ediyorum balkona çıkmasın ben gelene kadar diye. Aman oyuna daldı giriş çıkayım demiyorum. Kuzeniyle anlaşamasa bile kalmak istiyor ben de kalıyorum. Hastalık vs olur tabi kim bakacak anneanne babaanneye bırakılacak mecbur ama kuzeniyle vakit geçirecekse bu keyfi oluyor ya çocuğa anlatıp ikna edip getirmek gerekiyor ya da yanında kalınmalı.
Şuan yanındayım burda uyumuş

Çok takılmışsınız bence.
Çalışan annelerin çocukları bu tür ortamlarda (kalabalık) kalabiliyor, sizinki 40 yılda bir kalmış ne olacak.
Çocuk kendi istemiş, siz zorla bırakmamışsınız.
Ama süreyi çok abartmamak lazım.
İki taraf da bunalıyor yoksa.
Şuan yanındayım uyuya kalmış burda kalıcaz

Koronanin baskentine falan gideydiniz olmusken tam olsun
Kapi kapi gezen insanlarsiniz,cocugu da kapi kapi gezenlere birakmissiniz aferin. Hem de 3,5 yasinda. Sonra diyorlar ki cocuk kayboldu,kaybolur tabi

Korona varken bu ne rahatlik !

Koronanin baskentine falan gideydiniz olmusken tam olsun
Kapi kapi gezen insanlarsiniz,cocugu da kapi kapi gezenlere birakmissiniz aferin. Hem de 3,5 yasinda. Sonra diyorlar ki cocuk kayboldu,kaybolur tabi
Ben normalde düşünceli bir anneyim haddinden fazla bugün bıraktın bi anlık çoşa geldim

Ben yok artık diyorum. Keyfi bir durum için çocuğunuz bu gece başka bir evde mi uyuyacak hemde gezmiş tozmuş insanlar var evde he birde kalabalık. Tamam kalsın derken aklınızı kiraya mı vermiştiniz acaba. Şimdi ahlayıp meraka gerek yokö merak edecek insan çocuğunu bırakmaz zaten siz içinizi rahatlatmak istiyorsunuz.

Kalsaydınız biraz daha

Yani konuyu açtığınızda daha akşam olmamış hava bile kararmamış

Akşam 9-10 gibi alır gelirdiniz

Yarın saat kaçta kim gidip alacak

Virüs falan herşeyi geçtim. Çalışan annelerin çocuklarına da başkaları bakıyor. Babaannesi, dedesi sonuç da gözlerinden ayırmamışlardır
O farklı bir durum değil mi? Benim çocuğuma KV bakacak olsa çocuğumun güvenliği için gerekli önlemleri alırım o evde. Belli başlı kurallar olur, evde bir kalabalık olmayacağı için bütün dikkat çocukta olur. Ama böyle pat diye diğer çocukların arasına bırakılınca o çocuk unutulup arada kaynayabilir. Nasıl olsa çocuklarla oynuyor diye rahat davranılıp ihmal edilebilir ve başına bir kaza gelebilir evde. Olmaz diye bir şey yok yani. Ben birkaç defa anneme bıraktım doktora gittim mesela ama evde sadece annem vardı uyku saatine denk getirdim. Geçen sene başka bir zaman ev kalabalıktı kuaföre gitmem gerekiyordu çocuğu bırak diye resmen yalvardılar asla olmaz dedim çünkü biliyorum ki birisi diğerine güvenecek, diğeri aman çocuk öbüründedir diyecek belki başıboş kalıp balkona pencereye çıkacak diye düşündüm. Konu sahibi çocuğunun başına gitmekle iyi yapmışsın.

Ben yok artık diyorum. Keyfi bir durum için çocuğunuz bu gece başka bir evde mi uyuyacak hemde gezmiş tozmuş insanlar var evde he birde kalabalık. Tamam kalsın derken aklınızı kiraya mı vermiştiniz acaba. Şimdi ahlayıp meraka gerek yokö merak edecek insan çocuğunu bırakmaz zaten siz içinizi rahatlatmak istiyorsunuz.
Şuan kayınvalidem deyi m zaten oğlumda uyandı ama bugün burda kalmak istiyor ısrarla onu kirmicam yanındayım çok şükür

Karsındaki kotu olsa bıle sen iyilikten vazgecmeyeceksın sozune asla katılmıyorum. Karsındakı neyse sende o olacaksın, herkese anladıgı dil yani. Fazlası degıl. Soytarıyı kral etmeye gerek yok cunku. İnsanlık bende kalsın mantığını hayatım boyunca dogru bulmadım, insanlık bende kalmasa da olur karsı taraf ektıgını bıcsın kafi.

Back
X