• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğumu bıraktım ama içim rahat değil

Bu virüs birtek bizde mi var ya ne güzel il dışından gelmeler hosgeldine gitmeler kahvaltılar eltiler kayinlar çoluk çocuk torun tombalak cumbur cemaat kalabalık. Valla çok özendim

3.5 yasında cocugu gercekten nasıl bırakıyorsunuz. Ben mi güvensiz biriyim acaba :/ ama hic mi gormuyor duymuyorsunuz ne kadar kötü bir dünyadayız. Dedeymıs yengeymiş kimseye güvenmem. Bu konuda cocugum aglamıs ortalıgı ayaga kaldırmış yada dedesi ısrar etmıs bunlar hıc onemlı olmaz. Madem pişmanlık duydunuz gidip alsaydınız keşke. Ayrıca şu bulunmuş oldugumuz sürecte nasıl akraba ziyaretleri yapıyorsunuz anlamıyorum :/

bence pandemiden dolayı endişe yaşayın şuan ..ya çocuğuma o kalabalıkta bulasirsa diye ..eltiniz pantemiden daha mı önemli

bence pandemiden dolayı endişe yaşayın şuan ..ya çocuğuma o kalabalıkta bulasirsa diye ..eltiniz pantemiden daha mı önemli
Arkadaşlar yazdığım yazıyı tekrar okuyun isterseniz ne elti si ne önemlisi uffdd

Şuan yanındayım burda uyumuş

Sorunun cevabını aldım. Kalmak istiyorsa biraz daha fazla otururdum ben.

Yaşı çok küçük , çoluk çocuk kalabalık bir ortamda bırakmak bana göre değil.

Ve üstelik her gittiğiniz yerde kalmak istiyorlar çocuklar, çabuk alisiyorlar böyle durumlara.

benım aılem gece kımsenın evıne yatılı bırakmazdı benı uyku zamanı herkes evınde olurdu
bende cocugumu keyfı sekılde yatılı bırakmam
yanlıs seyler bırıne can emanet etmek , emanet almak cok buyuk sorumluluk ve ıhmaldır benım gozumde

Babannesinin evi orda mutluysa iyi bakiliyorsa kalabilir ne var bunda? Biz hep kalirdik amcamizda kuzenlerimizde ananemizde hicbisey olmadi asiri korumaci olmayin. Birakmazdim diyenleri anlamiyorum sanki yabanci yer

Babannesinin evi orda mutluysa iyi bakiliyorsa kalabilir ne var bunda? Biz hep kalirdik amcamizda kuzenlerimizde ananemizde hicbisey olmadi asiri korumaci olmayin. Birakmazdim diyenleri anlamiyorum sanki yabanci yer
Canim orası öyle de artik tüm tehlikeler ne yazık ki yakınlardan yabancı olmayanlardan geliyor. Tacizler.. dayaklar.. ihmaller.. Hiç belli olmuyor bu dünyayı kirletti insanlar. Insan cocugunu öz babasına annesine bırakamaz oldu..

Koronanin baskentine falan gideydiniz olmusken tam olsun
Kapi kapi gezen insanlarsiniz,cocugu da kapi kapi gezenlere birakmissiniz aferin. Hem de 3,5 yasinda. Sonra diyorlar ki cocuk kayboldu,kaybolur tabi
Allah Korusun. Hep merak ettigim şeydir genelde pazarda kaybolurdu çocuklar eskiden demek boyle ortamlarda da oluyor. Olur tabi. Allah esirgesin

Allah Korusun. Hep merak ettigim şeydir genelde pazarda kaybolurdu çocuklar eskiden demek boyle ortamlarda da oluyor. Olur tabi. Allah esirgesin
Kalabaliktan fark etmiyorlar. Cocugu anneanneye babaanneye birakirsin da evde zilyon tane insan varsa ozellikle birakilmaz

Okullar açılınca vakalar artacak diyenlere seslenmek istiyorum: çocuklar zaten evde oturmuyor ki alooooo

Okul açılsa anne babaları da bu kadar çok gezemeyecek, bence vakalar azalacak.

Okul yok diye herkes fıldır fıldır

Dur sesimi bakan bey huuuu

Okullar açılınca vakalar artacak diyenlere seslenmek istiyorum: çocuklar zaten evde oturmuyor ki alooooo

Ne kadar güzel dediniz. Hayır bir yandan da insan kendini enayi gibi hissediyor ne yalan soylim 😀 millet geziyor storylerde cumbur cemaat kalpler emojiler olan bize oluyor. Acaba okullar ne olacak bu çocuklar nasıl telafi edecek düşün dur

Şuan yanındayım uyuya kalmış burda kalıcaz
ah ben çalışan anne ve benim gibi birçoklar :KK43:
biz ne yapalım kızım 3 yaşındayken kreşe başladı

evet istismar vs var da herkes de bir olacak diye bişey yok
Allah korusun Allah iyilerle karşılaştırsın
bu kadar üzüldüyseniz bırakmayın bir daha

ah ben çalışan anne ve benim gibi birçoklar :KK43:
biz ne yapalım kızım 3 yaşındayken kreşe başladı

evet istismar vs var da herkes de bir olacak diye bişey yok
Allah korusun Allah iyilerle karşılaştırsın
bu kadar üzüldüyseniz bırakmayın bir daha
Ben iyi niyetimle bıraktım dediğiniz gibi istismar var ama bu şekilde yaşayarak sürekli şüphe duyarak yaşanmaz çalışan anneler var sonuçta sürekli bırakan doğru diyorsunuz

Umarım siz hiç dışarı çıkmıyorsunuz dur 🛑

Back
X