çocuğumu emziremiyorum

sonuolmayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
244
1.345
28
31
Arkadaşlar göğüslerim çok aciyor enfeksiyon oldu bir hafta serum ve ilaç tedavisi gördüm bugün doktor enfeksiyon azalmış dedi ilaç verdi ama hala canım çok aciyor özelliklele uc bölümleri çok sızlıyor ne yapmalıyım sizinle böyle oldu mu

sanırım penaten kullanmıştım ama eger ilaç dışında birşey kullanmanız gerekiyorsa zeytinyağıda iyi geliyor..
geçmiş olsun..

Ah maalesef çok feci bir ağrı ve sızı oluyor....
Benim doktorum yara kreminin dışında bir de ağrı kesici krem vermişti. Emzirmeden 20 dakika kadar önce sürüp, daha sonra meme ucunu temizleyip ondan sonra emziriyordum.
Eğer yaralarınız iyileşti ise bu şekilde bir krem kullanabilirsiniz, doktorunuzun tavsiye edeceği bir ağrı kesici elbette. Bana doktorumun verdiği ilacın adını hatırlamıyorum maalesef.
Ayrıca ne yaralar, ne de ağrılar için ne yazık ki geleneksek yöntemlerin hiçbiri işe yaramıyor, en azından yaralar tamamen geçene kadar.
Bir de Avent markanın göğüs koruyucu ürünleri var. Hayli pahalı bir ürün, ama işe yarıyor, göğüs ucu hava da aldığı için yaraları da daha çabuk iyileştiriyor.
Son olarak emzirirken kullanabileceğiniz göğüs kalkanları var, ama bebekler tabii ki bundan nefret ediyor, acıyı biraz azaltıyor, ama emzirmeyi zorlaştırıyor.
Şimdiden geçmiş olsun, birkeç güne kalmadan düzeleceğinizi düşünüyorum.

Bebeğimin kırkı çıktı daha da düzelmedi şişlik falan geçti ama uc yaralara daha geçmedi inşallah dediğiniz gibi bir kaç güne kadar geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…