Cocugumu evlatlik vermek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
“Cok zor durumdayim, bebegimi doguracak ve bakacak durumum yok. Dogum masraflarimi karsilama yardim edecek, cocuguma anne baba olabilecek birilerine evlatlik vermek istiyorum” deseniz bi nebze anlayabilirdim zor durumunuzu.
Ama siz cocugunuzu para karsiligi vermek istiyorsunuz. Bu anlasilamaz bi durum. Bu bebeginizi satabilirseniz, uzerinden iyi de bi para kazanirsaniz, yeniden mi doguracaksiniz? Nedir bu ya, bunun gercek olmasini istemiyorum. Insan kinamaktan da cok korkarim. Cok etkilendim bu konudan, insallah gercek degildir.

Maddi durumum çok zayıf para karsiliginda vermeyi düşünüyorum ve tüm doğum masrafların karsilanmasi şartıyla
Kalbim ezildi.O yavrucağa çok üzüldüm.Umarım başka çocuğun olmamıştır onların da günahına girmemişsindir.Güzel Allahım böyle insanlara neden evlat veriyorsun

Sokak hayvanları nasıl 4 -5 tane yavrusuna sahip çıkabiliyor o zor şartlarda. Herkes anne olmamalı. Bu arada inşallah o masum iyi bir aileye denk gelir.

Sizin gibiler ancak bunu yapar gel gör bakalım Bn neler cekiyorum

Bacım korunma diye birşey var cinsellik var ama korunma diye de birşey var bedava bile sunuyor devlet bunu. Biz de istesek dogurup dururuz yani. Çocuk ticaretine aklın çalışıyor ama neler çekerken...

Kocası savcıymış ebemizi gösterecekmiş bize ...
Bir savcının bu kadar dangalak, bu kadar boş beleş biri ile evleneceğini hiç sanmıyorum. Bu arada dün emniyetten kullanıcı bilgileri çok hızlı olarak istendi ve emniyet ile paylaşıldı. Hep derim polislerimizin, askerlerimizin ayağına taş değmesin. Çok hızlı ve tizi bir çalışma ile savcı karısı Binnaz mı ebesini görecek yoksa ben mi göreceğiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X