- 23 Ağustos 2022
- 4.495
- 4.835
- 83
- Konu Sahibi Mehtap pala
Bu kişi gerçekten gebeyse yapılan sikayetlwr sonucu emniyete alınır zaten. Fakat orada şaka olduğunu söyler ve sıyrılır gibi geliyo bana. İşin kötü yanı ise bu kişi bunu şaka yollu yapmadı gayet ciddi idi ve en beteri ise gene usulsüz olarak bu çocuğu satacaktir yada çocuğun hayatına son verecektir. Yazarken bile kahroldum. Umarım pişman ederler yazdiklarina
Kesinlikle katılıyorum sana. Şaka olduğuna inanmıyorum. Şansını denedi. Millet polis deyince şaka yaptım dedi. Çocuğu satmanın bir yolunu bulur. Hayatına son vereceğini sanmıyorum çünkü çocuğu para kaynağı olarak görüyor. Bebek isteyen çok aile var. İnsanlar bunun için varını yoğunu vermeye hazır. İnşallah bakanlık konunun peşini bırakmaz da bebeği alır bundan tek duam o şu an

[/QUOTE]
Bu çok korkunç bi durum. Devlet değil evlatlık koruyucu aile basvurularinda bile aylarca denetim yapıyor aile uygun mudur diye. Cunku her türlü istismara açık bi şeyler olabilir. Burdaki herkesi kendimiz gibi iyi biliyoruz fakat ard niyetli insanlarda olabilir. Ya beynim uyuşuyor düşündükçe. Umarım sayfada emniyette çalışan biri yada yakını eşi dostu bu konuyu görür ve takipçisi olur. Biz uzaktan uzağa en fazla şikayet edebiliyoruz. Ama hiç de rahat değilim